Gość: Szary IP: mail:* / 10.48.22.* 19.10.02, 20:10 Kocham Gosię - ona mieszka w Warszawie a ja w Krakowie ale nic to. I tyle chciałem wam powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Melba Re: coś o miłości IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 22:16 A ja kochałam M., on mieszkał w Krakowie a ja w Warszawie. M. jeździł do mnie stopem kwartał. A teraz...Jak myślisz, co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: coś o miłości 19.10.02, 23:39 przenieśli się na forum towarzyskie i jest im dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: coś o miłości IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 15:15 Kwartał stopem? no to gratuluję znaczy ciągło Go do Ciebie. Ale przez tego stopa mieliście mniej czasu dla siebie więc myślę że teraz jeździ ekspresem. A co do forum towarzyskiego to fakt temat jest towarzyski ale też warszawski i właśnie dlatego go tu zamieściłem Wszyscy o polityce gadają , denerwuja się, wyzywają , no to ja dla odprężenia o miłości krakowsko - warszawskiej w sensie dosłownym. Od razu robi się lepiej i weselej. P.S. Właśnie wczoraj dopiero wróciłem z Wa-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: coś o miłości IP: *.icm.edu.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 15:47 nareszcie cos miłego!! ja w Warszawie , a on w trójmieście, ehhhh los jest przewrotny i skazuje na szczęście z domieszką (raczej przewaga!)tęsknoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok gruszkowy Re: coś o miłości IP: *.dernet.waw.pl 23.10.02, 21:22 a ja nie mam nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: coś o miłości 23.10.02, 21:31 To prędzej czy później Cię dopadnie, Soku gruszkowy. Ja wyniosłam się z Gdańska do Krakowa z powodów jak wyżej. Potem z Krakowa dojeżdzałam do Warszawy. Teraz mieszkam w Warszawie i na szczęście jest ze mną taki jeden z Krakowa. Ale poznałam go w Katowicach... Los mnie ustrzegł przed podróżami do Kalisza i Białegostoku... Ale we Wrocławiu też kiedys coś było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: coś o miłości IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 08:53 sie nie martw jeszcze sobie pojeździsz po kraju. Choć z drugiej strony znajdź sobie coś na miejscu - będzie i wygodniej i mniej tęskno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok gruszkowy Re: coś o miłości IP: *.dernet.waw.pl 25.10.02, 14:10 ech... :( latwo Wam mowic nie potrafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kikka Re: coś o miłości IP: *.chello.pl 25.10.02, 17:51 ja w Warszawie, on w Warszawie, a i tak tęsknię... Odpowiedz Link Zgłoś