atob 13.12.05, 08:48 Moze nie zdechnie ;) Mamy przerwe a pisac trzeba :) To o Bronowickim : www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=8588 Dla mnie to chyba nie za bardzo trafiony transfer. Ale obym sie mylil... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calagan Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... IP: *.aster.pl 13.12.05, 09:48 Mysle, ze Bronek to bedzie solidny defensor, ale nic ponad to. Gwiazda to on nie zostanie, ale moze bedzie pewniejszy niz Szala. Dobrych nie sa wstanie wyciagac jak kroliki z kapelusza - ani kase na to maja, ani mozliwosci sciagniecia - bo nie bardzo wiadomo nawet gdzie szukac (balkany patrzac na Plock nie wydaja sie taka studnia bez dna). Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... 13.12.05, 14:19 25-letni Grzegorz Bronowicki, grający ostatnio w Górniku Łęczna podpisał czteroletni kontrakt z Legią Warszawa - poinformowało biuro prasowe stołecznego klubu. czyli jest 4 nowych: Roger Guerreiro, Michal Gottwald, Artur Chałas, Bronowicki 3 obrońców i napastnik. Sam nie wiem...ale coś trzeba zmienić bo szala i kiełbowicz to jeżeli chcemy coś w europie zadziałać to nie ta klasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... IP: *.aster.pl 13.12.05, 14:36 Nie lapie Mike. Skoro 3 obroncow, to co ma Szala z Kielbikiem z tym wspolnego? Roger bedzie lewym pomocnikiem. Na bank. Kielbik zostanie gdzie jest - lepszy z niego obronca niz pomocnik. Chalas sie bedzie uczyl, a Bronek pewnie miejsce Wojtka zajmie. Aaaa, juz zalapalem kontekst. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... 13.12.05, 16:01 noooo...;)) czy brazyliano pójdzie na pomoc to zobaczymy...ja jednak liczę, że kupimy jakiegoś pomocnika na lewą, a kiełbik posiedzi na ławce... 1. Zbigniew Boniek zainteresowany jest sprowadzeniem do Widzewa Jacka Magiery. "Gra Magiery zawsze mi się podobała. Jest dobry w defensywie, potrafi rozpocząć akcję, celnie podać. Może też grać jako obrońca. Jeśli tylko zechce, to może do nas przyjść" - mówi Boniek. 2. kontrakt z Jarzębowskim rozwiązany ad.1 "potrafi rozpocząć akcję"....generalnie to każdy potrafi tylko kwestia jak i jaką... ad.2 i dobrze...już jakiś czas temu była taka dyskusja, wtedy stwierdziłem że mimo jakiejs sympatii dla tego zawodnika to trzeba się go pozbyć bo placenie graczowi za jeden mecz w sezonie jest marnowaniem środków... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... 20.12.05, 00:46 www.legia.net/news.php?id=20031 No to czekamy az pan piotr skoro juz raz sie wyrazil komu kibicuje na pewnym forum to i napisze drugi raz. Tym razem zapewnie innaczej. W glowie mi sie niemiesci ze potrafia byc ludzie bez odrobiny honoru i poczucia wlasnej wartosci. Ale to juz nie moja sprawa. A tylko kogos kto zachowuje sie jak szmata .I na takie traktowanie zasluguje. Won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:49 Ostre słowa, choć... chyba słuszne. Nie znam tego Pana, nie wiem co tam robił w zyciu ale expose miał mocno nieudane. Aczkolwiek ( na pralkę se przyklej:) ) wrzeszcącego Hadaja mam serdecznie dość. Może jakiś złoty środek? Tak czy siak rozwiązania trzeba szukać dalej. Tak na szybko pomyślałem (tylko spokojnie - nie jest to przemyślany pomysł), że może jakaś znana osoba kibicująca Legii mogłaby się zająć spikerką. Na przykład Kazik Staszewski, Lubaszenko czy ktoś tam jeszcze. W każdym razie ktoś, kto ma coś ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:59 Jako piknika pan Piotr W. mocno mnie wkurzyl. Hadaj irytuje mnie od dawna, ale chyba przezyje kolejny sezon z nim, niz jedna runde z takim bucem. Ktos z glosnym nazwiskiem na spikerke? E, malo realne i chyba to nie byloby to. Raz, ze takie osoby sa gesto czesto zajete, a nie beda sie urywac na 2h, zeby sobie pospikerowac. Dwa, ze to nie moze byc kabaret. Trzeba sie zdecydowac na wersje przed-Hadajowa - czyli zegarynka. Na zimno podaje sklad, wynik itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... 21.12.05, 11:43 oj tak...pan zegarynka chyba najlepszy był (mimo wszystko)....jak słyszę Hadaja to mnie skręca...ten nowy niech się lepiej nie pokazuje na (L) bo raczej zostanie na następnym meczu przywitany odpowiednio po tym jak niektóre sprawy wyszły na jaw... rola spikera powinna sie ograniczać do podawania składu, innych wyników....i jak u pana zegarynki historii zespołów;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... 22.12.05, 08:32 MIke ... Wole Hadaja ktory tez mnie czasami deneruje. Ale nie scierpie faceta ktory jest ....*(^(&%*&$&^$&^ .... Niech ...W...Y...P...I...E...R...D...A...L...A!!!! Ale tacy ludzie nie maja honoru. Jutro a wlasciwie pojutrze:):):) poszukam adresu tego pana i zaprosze go do nas :):):) A dlaczego ktos go u nas w klubie zatrudnil ??? Pojecia nie mam . Moze oczekuje ze bedzie "kaczorowski show 2" ? I kolejny powod do konfrontacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ... 26.12.05, 00:07 Walcze dalej o kontakt... z w\w Ale jakas cisza. Co dziwne bo (tfu) pan Piotr zaczynajac przygogode z " no wiadomo z kim " chwalil sie z swoja dostepnoscia. nr tel dostepny jest ...jak ktos wie gdzie szukac . Ja nie podam. Zainteresowanym podam tylko ze WWW.google.pl i nazwisko . WON ...won won Odpowiedz Link Zgłoś
atob Szkoda Jacka ... 22.12.05, 08:26 Oczywiscie chodzi o Jacka Magiere. No coz moze nie byl super pilkarzem...ale znowu nie az takim zlym zeby Go sie pozbywac. W takim razie powinno tez sie pozbyc tych gieniuszow transferowych ...bo tez sie nie wykazali . PS Jestem nieobiektywny bo "nam" Jacek M zlozyl autograf :) Ps 1 Jarzy tez zal ..ale jakos mniej miejsc styku bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Szkoda Jacka ... 22.12.05, 09:48 wielu piłkarzy szkoda, ale pora iść do przodu... Jarzy mi nie żal, bo on wogole nie grał, od dawna byłem za tym aby się go pozbyć. Magiera to temat rzeka, ale w sumie jeśli ten zespół ma się liczyć w przyszłości w europie a nie tylko w polskiej lidze to czas tego pana w nim minął. Powoli trzeba sie takich zawodników wyzbywać.... i czekam na napastnika.... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Szkoda Jacka ... 23.12.05, 09:43 w temacie: legialive.pl/magic/ w sumie całkiem sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Szkoda Jacka ... 23.12.05, 14:59 :):) Haha wlasnie przed chwila chcialem ten link wkleic. Mike a jak moze byc nie sympatycznie?:) Magiera Jacek to jednak kawalek historii Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Szkoda Jacka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 01:14 A w dzisiejszych czasach tyle lat w jednym zespole to nie jest zbyt czesty przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Szkoda Jacka ... 24.12.05, 02:12 W dzisiejszych czasach czesciej jest tak ze zawodnik przychodzac do nowego klubu mowi ze od dziecka chcial w nim grac.Ze podziwia kibicow i ze sa najlepsi w Polsce. I tak co rok\dwa gdy zmienia klub. Choc sa wyjatki oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ spokojnych.... 24.12.05, 14:07 świąt, fury prezentów i zdrowego obżarstwa życzę wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: spokojnych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 16:38 wesolych swiat i zdrowych swiat zycze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ...Powtorka ?:) 10.01.06, 19:11 Finalu ? Pary 1/2 finału: 21/22.03. Zagłębie Lubin - Legia/Korona 21/22.03. Wisła Płock - Lech Poznań 28/29.03. Legia/Korona - Zagłębie Lubin 28/29.03. Lech Poznań - Wisła Płock Znow moze byc ciekawie:) Z tym ze musimy jeszcze wygrac z korona i Zaglebiem . O ile z Korona nie powinno byc klopotu to Zaglebiem juz moga sie male pojawic:) Ale final blisko. A jak nie z Lechem to z Wisla Plock.Co tez ma swoje zalety...jest blisko:) Choc jak sobie przypomne "atrakcje" po ostatnim wyjezdzie to nie wiem czy chcialbym to jeszcze raz przezyc.Szczegolnie ze prawie nic nie widzialem :):):) Nie widzialem tego co sie dzialo na boisku ...bo innych rzeczy to sie napatrzylem az za duzo :( Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ogorkowy :) to znaczy watek ...Ulubieniec 10.01.06, 19:15 Warszawskiej publicznosci niejaki K wyladowal w Wisle Krakow. I znow na pierwszym trningu wzbudzil zainteresowanie mediow. I znow powiedzial ze bedzie sie wypowiadal tylko na temat gry i prosi o nie pytanie o spiewanie . hehehe o Wisle tez cos spiewal:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ nowy..stary..napastnik 18.01.06, 11:11 Kucharz z powrotem w (L)? Ciekawa sprawa. Ale trudna przeze mnie do ocenienia, nie będę obiektywnym dlatego że Kucharza zawsze lubiłem jako piłkarza. Na razie jestem na tak biorąc pod uwagę ilość i jakość naszych napastników, to ktoś za ich plecami może zmusi ich do roboty i strzelania bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: nowy..stary..napastnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:51 Też wolę go w Legii niż miałby kończyć w Polonii obok Citki i Terleckiego. Młody już nie jest, strzelać bramek też za bardzo nie umiał ale już asyst miewał sporo. Jako zmiennik ok. A w ogóle skąd taka wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: nowy..stary..napastnik 18.01.06, 12:07 Gość portalu: PawełB napisał(a): > Też wolę go w Legii niż miałby kończyć w Polonii > obok Citki i Terleckiego. myślę że kibice Polonii też wolą go w Legii... ;p a wiadomość z: 90minut.pl/news.php?id=367465 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: nowy..stary..napastnik IP: *.acn.waw.pl 18.01.06, 20:29 no ja mysle tak samo:) jest trzech zwiazanych z pilka ludzi,ktorych wystepu w barwach Polonii zaden kibic Polonii sobie nie wyobraza-Kucharz,Wojcik i Smuda znalazloby sie jeszcze paru wsrod tych co zakonczyli kariere... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: nowy..stary..napastnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:14 Kucharza i Wojcika rozumiem, ale co Wam zrobil Smuda?? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: nowy..stary..napastnik 21.01.06, 23:34 Jak to co? Byl trenerem (L) :) Swego czasu "dobrodziej " POlonii wolal zaplacic o wiele wiecej niz wybrac sie na zgrupowanie zimowe samoltem Legii. I tu slowo wyjasnienia...Legia od sponsora LOT mial wyczarterowany samolot. Pozostale miejsca byly do komercyjnego wykorzystania przez Legie. Skorzystyly ze 3 druzyny piewszoligowe. Ale tam gdzie nienawisc zaslepia ... Odpowiedz Link Zgłoś