16.12.05, 15:33
Przed chwilą tam dzwoniłam o dowiedziałam się, że nie wiadomo, kiedy tor
będzie czynny i mam zadzwonić za tydzień. To chyba tylko w Polsce możliwe, że
remont obiektu sportowego przeprowadza się w sezonie. Nie rozumiem, czy
Stegny nie są zainteresowane zarabianiem pieniędzy???
Obserwuj wątek
    • Gość: starter Re: Stegny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:38
      To letni tor z pleksiglasu. W zimie w zasadzie nie powinien być używany.
      • d_wolowa Re: Stegny 16.12.05, 15:43
        Zaraz, zaraz... Czy ty mówisz o torze łyżwiarskim?? Że w zimie nie powinien być
        używany??
        • Gość: starter Re: Stegny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:48
          Tak, o torze łyżwiarskim. Pleksa - jak się ją pokryje lodem - się niszczy. Więc
          oni ten tor remontują zimą.
          • d_wolowa Re: Stegny 16.12.05, 15:49
            A nie mogą remontować w październiku???
            • Gość: starter Re: Stegny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:55
              W tym roku w październiku jeszcze było można jeździć.
              • d_wolowa Re: Stegny 16.12.05, 15:59
                Tak czy owak, ich polityka jest dla mnie niezrozumiała. Przecież wiadomo, że
                więcej chętnych do jeżdżenia na łyżwach jest w zimie. Ja na przykład nie miałam
                pojęcia, że tor był otwarty w październiku. Teraz się tym zainteresowałam, a tu
                remont. Chyba ich pogięło.
                • Gość: starter Re: Stegny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:06
                  Widzę że ty starej daty jesteś. Zimą to się jeździło dawno, dawno temu. Od
                  kiedy są tory z pleksiglasu większość woli jeździć latem. Pewnie ze względu na
                  temperaturę. No i długość dnia.
                  • d_wolowa Re: Stegny 17.12.05, 00:25
                    Latem? W zimie pytałam pana instruktora na Stegnach, do jakiej temperatury
                    utrzymuje się sztuczny lód. Latem NIE MOŻNA jeżdzić na Stegnach. To niemożliwe
                    na otwartej przestrzeni. Co innego Torwar - tam lodowisko działa cały rok.
    • Gość: hunter Re: Stegny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:46
      wydaje mi sie, ze w zeszlym roku na stegnach mieli problemy z instalacja
      amoniaku, ktora mieli w tym roku wymieniac na nowoczesniejsza i uzywajaca duzo
      mniej chemii. moze stad te remonty i opoznienia. zaznaczam jednak, ze tak mi sie
      tylko wydaje, moze chodzi o inne lodowisko :)
      • jan-w Re: Stegny 16.12.05, 20:20
        Z awarią to prawda, a tor z pleksiglasu - to podpucha. Jak ktoś mógł w to uwierzyć ?
        • d_wolowa Re: Stegny 17.12.05, 00:26
          Myślałam, że temu kolesiowi chodzi o nawierzchnię pod lodem. Zresztą, kij mu w
          oko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka