Gość: dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 16:51 oknami? Ja ostatnio słyszałam: 1. Jeszcze Polska nie zginęła 2. jakiś dziwny song o stosunku w dzień (?) 3. My jesteśmy tanie dranie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubajek Re: co śpiewają pijacy przechodząc nocą pod Waszy 30.10.02, 17:03 Pod moimi nie przechodzą. Za moimi ptacy tylko śpiewają. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: co śpiewają pijacy przechodząc nocą pod Waszy 30.10.02, 23:20 Od czasu, gdy się wyprowadziłem ze Szmulek - nie słyszałem już pijackich śpiewów zza okna. Ale na Kawęczyńskiej królował repertuar patriotyczny o charakterze lewicowym: "Pierwsza Brygada", "Warszawianka 1905" albo sprośne żurawiejki ułańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Widzew, Widzew, Widzew! 31.10.02, 08:17 Wyobraź sobie taki sen: Śpisz sobie spokojnie w swoim domu, a tu zza okna budzi Cię skandowanie "Widzew, Widzew!" prze kilka tysięcy podpitych głosów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: co śpiewają pijacy przechodząc nocą pod Waszy IP: 195.187.84.* 31.10.02, 09:39 Najczęściej - Miiiistrzem Polski jest Legiaaaa!, zdaża się też: Pooolskaaaa biaaało-czerwoniii! Odpowiedz Link Zgłoś