Gość: Zomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 01:53 Kacza sprawiedliwość warszawska... Lepsze miasto, bezpieczniejsi ludzie, tylko urzędasy jakby dalej tak samo bezczelne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opinator Jak przesuneli samochod? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 19.01.06, 04:40 interesuje mnie to w jakis sposob robotnicy przestawili samochod spychaczem? za blotniki, yyp do gory? na hol wzieli i na sile przeciagneli? czy podczas takiego przestawiania samochod nie zostal uszkodzony? wie ktos? ciekaw jestem :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Jak przesuneli samochod? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 08:16 U mnie pod blokiem, to mieli taki wózek (podnośnik) widłowy którym rozładowywali palety z kostką z ciężarówki. Podjechali tym podnośnikiem pod samochód, podnieśli minimalnie do góry i przestawili o 10 metrów. Samochód ledwo im się mieścił na tych widełkach, więc jeszcze 4 robotników popychało ten samochód. Namęczyli się trochę chłopaki, ale jakoś im poszło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: 195.136.112.* 19.01.06, 08:54 To nie ja - to on! Nie - to właśnie nie ja tylko ten tam... i tak dalej. Typowa gadka z piaskownicy, a w tle znowu nieśmiertelne MPRD i p.Awtoniuk. Brawo! Zupełnie jak w powiedzeniu: "budzisz się, a kalesony nie twoje"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfs Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: 217.111.48.* 19.01.06, 09:07 "My umieszczamy informacje na naszej stronie internetowej", to coś jak w piwnicy za szafą... Też mi kiedyś taki numer zrobili - żadnych znaków że od takiego a takiego dnia zakaz, aż tu nagle tam gdzie stał samochód - dziura w ziemi. Może urzędnictwo powinno zrobić spis stron na które obywatel ma obowiązek regularnie zaglądać, bo ciołki przestawiające samochody mogą uderzyć z każdej strony - telekomunikacja, drogowcy, energetycy, wodociągi i przede wszystkim archeolodzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Power Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: *.chello.pl 19.01.06, 09:20 Biedna Pani Joanna, przecież ZDM i MPRD nie dogada się już w żadnej sprawie nawet o głupie 500 zł za mandat. Pani Joanno proponuje szybciutko powództwo cywilne w tej sprawie wobec wykonawcy (500 zł z kieszeni za błąd wykonawcy to przegięcie) znim MPRD się wyłoży z powodu innych procesów. Straci Pani troche czasu ale pieniądze muszą Pani zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
osservatorepolacco polecam młotek! 19.01.06, 09:23 Człowieku - za co ma do tego Kaczyński, czy urzędnicy??? - weź, kup sobie młotek i stuknij się nim - tylko nie za mocno - bo bedziesz wymagał hospitalizacji nasz koszt podatników. Wyraźnie jest powiedziane z czyjej winy powstał problem - zalecam czytanie ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Niezwykłe przeniesienie auta 19.01.06, 11:28 MPRD uznało, że zwrot kosztów odholowania nie należy się pani Joannie. "Wyrażamy zdziwienie, że osoba tak poważna jak pani pozostawiła samochód bez opieki zaparkowany na jezdni przez dwa tygodnie i wyjechała za granicę. A nie np. na strzeżonym parkingu" - pisze w odpowiedzi Lucyna Oszczędłowicz z dyrekcji MPRD. To jest właśnie porąbane MPRD. Mają czelność pouczać ludzi, gdzie mają parkować samochody, a sami są śmierdzącymi nierobami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Wyrażamy zdziwienie, że firma tak poważna jak MPRD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:39 ...ma taka de****ke za rzecznika. Wyrażamy rowniez zdziwienie, że firma tak pograzona w skandalach jak MPRD nadal funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 15:11 Lucynka tak trzymaj! - jesteś wielka !!!!!!Pewnie że Nikomu nic się nie należy oprócz MPRD oczywiście. Koniecznie tej Pani należy założyć sprawę albo i dwie - po co wogóle kupowała samochód i skąd miała na to pieniądze itp. itd. A jest o co walczyć kasa niesamowita A I SENSACJA NA PIERWSZE STRONY GAZET - DARMOWA REKLAMA MPRD I pani DYREKTOR - ŻENUJĄCE JAK ZWYKLE !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak zapytania ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:59 Proszę niech mnie ktoś oświeci - kto ma prawo i w jakim stopniu przestawiać czyjś samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:46 A wiecie, gdzie nigdy nie zaglądają strażnicy miejscy i kontrolerzy kwitów parkingowych? Na Chmielną, tam gdzie siedziba ZDM właśnie. Swoich nie ruszają... Przejdźcie i zobaczcie, ile aut tam stojących nie ma kwitów z parkometrów ani żadnych identyfikatorów - ta jasniepaństwo urzędnicy z ZDM się parkują... Odpowiedz Link Zgłoś