Dodaj do ulubionych

Niezwykłe przeniesienie auta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 01:53
Kacza sprawiedliwość warszawska... Lepsze miasto, bezpieczniejsi ludzie, tylko
urzędasy jakby dalej tak samo bezczelne.
Obserwuj wątek
    • Gość: opinator Jak przesuneli samochod? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 19.01.06, 04:40
      interesuje mnie to w jakis sposob robotnicy przestawili samochod

spychaczem?
      za blotniki, yyp do gory?
      na hol wzieli i na sile przeciagneli?
      czy podczas takiego przestawiania samochod nie zostal uszkodzony?

wie ktos? ciekaw jestem :>
      • Gość: waldek Re: Jak przesuneli samochod? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 08:16
        U mnie pod blokiem, to mieli taki wózek (podnośnik) widłowy którym
        rozładowywali palety z kostką z ciężarówki. Podjechali tym podnośnikiem pod
        samochód, podnieśli minimalnie do góry i przestawili o 10 metrów. Samochód
        ledwo im się mieścił na tych widełkach, więc jeszcze 4 robotników popychało ten
        samochód. Namęczyli się trochę chłopaki, ale jakoś im poszło. :-)
    • Gość: Jan Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: 195.136.112.* 19.01.06, 08:54
      To nie ja - to on! Nie - to właśnie nie ja tylko ten tam... i tak dalej. Typowa
      gadka z piaskownicy, a w tle znowu nieśmiertelne MPRD i p.Awtoniuk. Brawo!
      Zupełnie jak w powiedzeniu: "budzisz się, a kalesony nie twoje"!
    • Gość: mfs Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: 217.111.48.* 19.01.06, 09:07
      "My umieszczamy informacje na naszej stronie internetowej", to coś jak w
      piwnicy za szafą... Też mi kiedyś taki numer zrobili - żadnych znaków że od
      takiego a takiego dnia zakaz, aż tu nagle tam gdzie stał samochód - dziura w
      ziemi.

Może urzędnictwo powinno zrobić spis stron na które obywatel ma obowiązek
      regularnie zaglądać, bo ciołki przestawiające samochody mogą uderzyć z każdej
      strony - telekomunikacja, drogowcy, energetycy, wodociągi i przede wszystkim
      archeolodzy ;-)
    • Gość: Power Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: *.chello.pl 19.01.06, 09:20
      Biedna Pani Joanna, przecież ZDM i MPRD nie dogada się już w żadnej sprawie
      nawet o głupie 500 zł za mandat. Pani Joanno proponuje szybciutko powództwo
      cywilne w tej sprawie wobec wykonawcy (500 zł z kieszeni za błąd wykonawcy to
      przegięcie) znim MPRD się wyłoży z powodu innych procesów. Straci Pani troche
      czasu ale pieniądze muszą Pani zwrócić.
    • osservatorepolacco polecam młotek! 19.01.06, 09:23
      Człowieku - za co ma do tego Kaczyński, czy urzędnicy??? - weź, kup sobie
      młotek i stuknij się nim - tylko nie za mocno - bo bedziesz wymagał
      hospitalizacji nasz koszt podatników.

Wyraźnie jest powiedziane z czyjej winy powstał problem - zalecam czytanie ze
      zrozumieniem!
    • yavorius Re: Niezwykłe przeniesienie auta 19.01.06, 11:28
      MPRD uznało, że zwrot kosztów odholowania nie należy się pani
      Joannie. "Wyrażamy zdziwienie, że osoba tak poważna jak pani pozostawiła
      samochód bez opieki zaparkowany na jezdni przez dwa tygodnie i wyjechała za
      granicę. A nie np. na strzeżonym parkingu" - pisze w odpowiedzi Lucyna
      Oszczędłowicz z dyrekcji MPRD.

To jest właśnie porąbane MPRD. Mają czelność pouczać ludzi, gdzie mają parkować
      samochody, a sami są śmierdzącymi nierobami...
    • Gość: Funky Wyrażamy zdziwienie, że firma tak poważna jak MPRD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:39
      ...ma taka de****ke za rzecznika. Wyrażamy rowniez zdziwienie, że firma tak
      pograzona w skandalach jak MPRD nadal funkcjonuje.
    • Gość: Znajomy Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.06, 15:11
      Lucynka tak trzymaj! - jesteś wielka !!!!!!Pewnie że Nikomu nic się nie należy
      oprócz MPRD oczywiście. Koniecznie tej Pani należy założyć sprawę albo i dwie -
      po co wogóle kupowała samochód i skąd miała na to pieniądze itp. itd. A jest o
      co walczyć kasa niesamowita A I SENSACJA NA PIERWSZE STRONY GAZET - DARMOWA
      REKLAMA MPRD I pani DYREKTOR - ŻENUJĄCE JAK ZWYKLE !!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: znak zapytania ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:59
      Proszę niech mnie ktoś oświeci - kto ma prawo i w jakim stopniu przestawiać
      czyjś samochód?
    • Gość: Tomek Re: Niezwykłe przeniesienie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:46
      A wiecie, gdzie nigdy nie zaglądają strażnicy miejscy i kontrolerzy kwitów
      parkingowych? Na Chmielną, tam gdzie siedziba ZDM właśnie. Swoich nie ruszają...
      Przejdźcie i zobaczcie, ile aut tam stojących nie ma kwitów z parkometrów ani
      żadnych identyfikatorów - ta jasniepaństwo urzędnicy z ZDM się parkują...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka