alicjakus1 19.01.06, 18:32 Chciała bym sie dowiedzieć, czy ktoś był w prowansji na koszykowej 1 dawniej guinnes pub i co sądzi o tej restauracji czy warto sie tam wybrać, bo słyszałam, że jest dobre jedzenie i wina oraz miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rua Re: Czy ktoś był w PROWANSJI 21.01.06, 18:57 ja bylam. piekny wystroj, smacznie ale bardzo drogo i wykwintnie. zle sie tam czulam w dzinsach i nie najadlam. Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Czy ktoś był w PROWANSJI 22.01.06, 11:25 ja sie dobrze czulam tam w jensach a jedzonko bylo pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
rua Re: Czy ktoś był w PROWANSJI 22.01.06, 15:16 biale obrusy i ceny raczej mi sugerowaly wyzsze progi, ktorych nie lubie. za to ciekawostka byly wielorazowe reczniki w toalecie, traktowane jednorazowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Czy ktoś był w PROWANSJI IP: *.cc / *.oaza-dd.com 26.01.06, 23:16 ja bylam, jadlam rybe maslana w jakims przepysznym sosie (juz nie pamietam dokladnie) oraz krem brule - rewelacja! chociaz faktycznie nie jest tanio..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasti Re: Czy ktoś był w PROWANSJI IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 17:59 Byliśmy ostatnio tam z mężem. Ceny fakt, wysokie ale jedzenie pyszne! Wyśmienity foi gras, ryby, crem brule :) Śliczny wystrój. Wyszliśmy naprawdę usatysfakcjonowani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Czy ktoś był w Prowansji IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 27.02.06, 16:28 Zachecona wspanialymi recenzjami, udalam sie z mezem do Prowansji. Nie bylo tragicznie, ale zachwyceni tez nie bylismy. Gdy maz zapytal na jakim wywarze jest zupa rybna, sploszony kelner odpowiedzial, ze z dodatkiem vegety... Pomyslelismy, ze niezle sie zaczyna... Szaszlyki ze slimakow na przestawke bylyby ok, gdyby sie to ze zostaly utopione w occie balsamicznym (ktory bardzo lubie, ale nie w ilosciach potopowych). Jagniecina w sosie figowym bylaby poezja, gdyby nie to, ze miala juz swoje "lata", tzn. musiala byc przygotowana kilka dni wczesniej i byla podsuszona. Nie twierdze, ze mieso bylo nieswieze, tylko wysuszone i potem polane, genialnym zreszta, sosem. Reasumujac - Prowansja ma potencjal, by byc wspniala knajpa. Na razie - jest OK. Absynt wydaje mi sie jednak lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś