Gość: (gość portalu) IP: *.waw.pl / 80.55.5.* 25.02.06, 02:55 o jezu wielkie halo, amerykany cos roztwieraja, ludzie siat pdobnego cuda nie widzial Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macyk Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe 25.02.06, 03:36 No rewelacja: podkoszulki i kuchnia amerykańska. Nie wiedziałem, że taka istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnica Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe 25.02.06, 09:27 fajnie, tylko obawiam się że to miejsce może stać się jednak komercyjne. :( a szkoda.. mam nadzieje że bedę przychodzić tam ludzie kochający Rocka a nie wytapetowane modnisie i lanserzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgs Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.chello.pl 25.02.06, 11:07 nie wiesz co mówisz człowieku, byłem w HRC w San Francisco i jeżeli lokal ten będzie miał chociaż 50% klimatu jak tamten to będę tam stałym klientem. Ten lokal to legenda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 08:36 Jakiego klimatu? To jest lokal dla turystow! W SF chodza do niego tylko grzasie z Grojca i z Bakersfield na wycieczce szkolnej do SF. Wyglada fajnie - ale nie ma duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja ludzie, załamujecie mnie swoimi uprzedzeniami do IP: *.radiolan.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:40 knajpy, w której większość tu wypowiadających się ewidentnie nawet nie była. wypowiadajcie się dopiero jak tam pójdziecie- a polecam, bo Hard Rock to nie fast food, tylko przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redchili Re: ludzie, załamujecie mnie swoimi uprzedzeniami IP: *.chello.pl 27.02.06, 08:16 może przeżycie, może nie... Ale na pewno nie można oceniać a priori. Pójść, zobaczyć, usłyszeć, posmakować... i dopiero kłapać dziobem albo piać z zachwytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.chello.pl 25.02.06, 10:56 Gość portalu: (gość portalu) napisał(a): > o jezu wielkie halo, amerykany cos roztwieraja, ludzie siat pdobnego cuda nie > widzial =========== Widocznie wychowales sie na disco-polo. Idz wiec do remizy strazackiej. To twoje klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarf Druga po tej w Pradze Czeskiej IP: *.tele2.pl 25.02.06, 11:34 W europie [rodkowej to co najmniej druga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: Druga po tej w Pradze Czeskiej IP: 139.91.254.* 26.02.06, 15:28 To ze istnieja koszulki Hard Rock Cafe Prague nie znaczy, ze ona tam jest :) www.hardrock.com/locations/cafes/locator.aspx Za to nieprawda ze bedzie jedyna - ze strony www.hardrock.com/locations/cafes/ Cafe Openings Bucharest, Romania- Spring 2006* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.chello.pl 25.02.06, 11:40 Każda HRC to super miejsce ale obawiam się że u nas jak zwykle przesadzą z cenami i przesiadywać będą tam snoby, złodzieje i lanserzy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike A co to jest kuchnia amerykańska? IP: *.eranet.pl 25.02.06, 11:58 Cola, hot dogi i hamburgery? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelnica Re: A co to jest kuchnia amerykańska? 25.02.06, 13:05 oj tu nie chodzi o to żeby się nawpierdzielać hamburgerów itd. chodzi o klimat, o muzykę.. chodzi o to by, każdy kto kocha Rock miał swoje miejsce,mógł się spotkać ze znajomymi i posłuchać czegoś dobrego :)) a zanosi się że to właśnie bedzie coś takiego. Już sie nie moge doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo cola, hamburgery... narodowe potrawy usa IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 25.02.06, 18:01 jaki narod takie jedzenie i taka "kultura" Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe 25.02.06, 13:31 Łukasz Stanicki opowiada, że warszawski lokal będzie miejscem "ekskluzywnym", ale jednocześnie "nie do końca komercyjnym"(...) ====================== ekskluzywne i niekomercyjne HRC? Jasne. Podobnie jak McDonalds i Pizza Hut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 14:15 Jimmy Hendriks??????????? Kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perep Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.atman.pl / *.atman.pl 25.02.06, 15:40 "dlatego może być usytuowany tylko w pobliżu najbardziej prestiżowego miejsca w mieście " Czy chodzi przypadkiem o dworzec centralny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleczka Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.chello.pl 25.02.06, 16:56 Nie przesadzajmy z tą eksluzywnością. Każdy kto kiedykolwiek był w HRC w jakimkolwiek kraju wie, że jest to zwykła sieć restauracyjna, tyle że tematyczna, taki trochę szlachetniejszy fast food , odpowiadający poziomem i ekskluzywnością np. Sphinxowi. Fajnie tam jest. Szczególnie w Londynie, ale to nie o ekskluzywnośc chodzi, bo tej tam po prostu nie ma. Jedzenie pospolite, ważniejsze to co na ścianach. Obawiam się że po dodaniu "ekskluzywności" w polskim wydaniu lokal straci klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe 25.02.06, 17:06 Otóz , to fast food z lepsza muzyką :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe 25.02.06, 17:32 "Ekskluzywnosc" zazwyczaj sie zle kojarzy wiec nie wiem co mial na mysli ten facet... Odpowiedz Link Zgłoś
anonymous.coward Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe 25.02.06, 22:33 >Obawiam się że po dodaniu "ekskluzywności" w > polskim wydaniu lokal straci klimat. No wlasnie, co jest w tym takiego dziwnego, ze w innym kraju HRC (i szerzej, takze inne zjawiska) maja dla nas klimat, a w naszym wydaniu wydaja nam sie plaskie i sprofanowane? Bardzo sie ciesze, ze wreszcie bedzie i u nas. Nawet sie kiedys z zona przymierzalismy, by sami otworzyc (franchising), ale wymieklismy finansowo - to nie jest jednak przedsiewziecie dla pojedynczego prywatnego inwestora (osoby, nie firmy z zapleczem). I pojde tam na pewno, zapewne nie raz. Nie przeszkodzi mi tlok i prostaki - sa wszedzie, tylko za granica sa to zagraniczne prostaki, wiec patrzymy na nich jakos inaczej. Czemu? To pytanie z poczatku posta... Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.bombalina Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe 25.02.06, 17:55 A ja i tak wolę pójść do starej wypróbowanej Karuzeli na Yelonkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo snoby zacieraja rece... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 25.02.06, 18:00 Wsioki beda mogly se ino popic piwka za 10 zeta i sie "pokazac" ! yeah ! Ameryka ! k... se! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan i moze zamiast hiphopu albo Ich3 posluchają rocka` IP: *.chello.pl 25.02.06, 22:44 albo country i ich oświeci że nie trzeba rymować jak ziomal żeby opowiadać o tzw. życiu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: i moze zamiast hiphopu albo Ich3 posluchają r IP: *.aster.pl 26.02.06, 00:37 zazdroszcze ci że znalazłeś taką meline na mapie "klubowej" Wawy.....nie ma to jak z dupy wzięta, opryskliwa obsługa w wieku ostro poprodukcyjnym i ta pożal się boże ochrona..........co do hard rock itd.itp. - poraża mnie zlepek wyrazowy KUCHNIA AMERYKAńSKA (nie było, nie ma i nie będzie czegoś takiego)..... a tak wogóle to znając życie będzie to zwykły fast food z browarem za 10 zeta tj. syf z malarią tyle, że z głośników będzie sobie plumkała METALLICA - ja tam napewno nie zajde....poza tym od kiedy jakiś fast food może być legendarny...buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: i moze zamiast hiphopu albo Ich3 posluchają r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 08:41 Pieprzysz. Nie jestem fanem HRC, miejsce nie ma duszy. Jest tak samo kultowe jak reklamowane knajpy Fashion TV. Ale kuchnia amerykanska jest bogata, bo jest zlepkiem kuchni roznych kultur. Cos takiego jak Fusion. Samego hamburgera mozesz zrobic na tysiac sposobow, jest chili, sa kanapki na goraca, kuchnie Cajun, meksykanskie, wloskie, niemieckie ktore sie zasymilizowaly w USA. Ale nie kupisz tego w HRC, to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiok Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 00:53 To miasto umiera. Zamkniete osiedla, knajpy w mallach zamiast na reprezentacyjnych ulicach. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia ciekawe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:07 no to ciekawie sie zapowiada! pracowalam w HRC w wakacje w londynie i to naprawde niezla zabawa!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.radiolan.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:31 aleś mądry: marka USA, ale otwierają polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellienash Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: 80.48.211.* 01.01.07, 16:11 no przecież to wielkie wydarzenie! nie kazdy ma kase zeby jechac do Londynu do słynnego HRC a teraz bedzie ono w Warszawie! nie moge sie doczekac xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red hotka Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: 80.48.211.* 01.01.07, 16:16 > o jezu wielkie halo, amerykany cos roztwieraja, ludzie siat pdobnego cuda nie > widzial \\\\\\\\\\ no ty na pewno nie zobaczysz. z takim nastawieniem to sie tam nawet nie pokazuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter from ireland Re: W Warszawie zostanie otwarta Hard Rock Cafe IP: *.121.225.195.static.bait.pl 17.02.07, 02:36 bylem w hard rock cafe, zobaczylem piękną kobietę, wysoka, czarne wlosy, szczupla, dosc niesmiala, lecz niemialem tyle odwagi aby z nia porozmawiac ,,,jesli ktokolwiek ma jakis namiar na nią proszę napisac nr: 603 131 669 . pzdr. piotrek :) Odpowiedz Link Zgłoś