raaba 26.02.06, 19:06 Udzielę weekendowych korepetycji z języka niemieckiego. Pomogę nadrobić zaległości. Własne materiały i doświadczenie w pracy korepetytora. 607892299 lub na mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_dom Re: niemiecki! 27.02.06, 11:38 Witam serdecznie!!! Interesuja mnie lekcje jezyka niem.-godzina tygodniowo,najlepiej sobota rano. Niemieckiego uczylam sie 3 lata,ale teraz mialam wieloletnia przerwe.Chcialabym kontynuowac nauke. Czy jest Pan/i nauczycielem? Prosze o cene lekcji z dojazdem na Gwiazdzista jesli to mozliwe. Pozdrawiam!!! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
raaba Re: niemiecki! 27.02.06, 17:21 Witam. Nie jestem nauczycielem. Jestem studentką medycyny i germanistyki. W grę wchodzą również lekcje z dojazdem. Cena z dojazdem w weekend 30 zł. U mnie 25. W razie pytań proszę o telefon lub odpowiedz juz bezposednio na maila alicjasapala@wp.pl tel 607892299 Odpowiedz Link Zgłoś
aventura1 Re: niemiecki! 28.02.06, 22:44 juz teraz wiem, kto tak zaniza rynek, cena podle niska, jeszcze z dojazdem..ludzie szanujcie sie Odpowiedz Link Zgłoś