zupper 28.02.06, 15:18 jade koło królikarni na dole tam gdzie te bajorka a tam lis w najlepsze sobie chodzi!! prawdziwy a nie ten z polsatu wymiękłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margala Re: widziałem lisa cien 28.02.06, 16:43 zupper napisała: > jade koło królikarni na dole tam gdzie te bajorka a tam lis w najlepsze sobie > chodzi!! prawdziwy a nie ten z polsatu > wymiękłem skąd tam się wziął lis? i co na to tamtejsze kaczki? chyba w stresie żyją... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: widziałem lisa cien 28.02.06, 16:52 Skoro koty się już zarażają ptasią grypą, to lepiej do lisa nie podchodzić, bo byla by to wściekla lisia grypa. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Obecnosc dzikich zwierzat wyznacza granice miasta 28.02.06, 16:55 Niech nikt nie mowi, ze Ursynow to centrum Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 a Królikarnia nie jest na górnym Mokotowie? 28.02.06, 18:06 bo tak mię się wydawało. Ursynów to nie jest centrum W-wy potwierdzam ;) Może lis myślał że w królikarni sa króliki i że bedzie miał wyżerkę? cza mu było lepiej zapuścić się dalej na południe do Doliny Służewieckiej gdzie są wielkie stada kaczek. Sam dziś widziałem :) Lisy jedzą kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: a Królikarnia nie jest na górnym Mokotowie? 28.02.06, 18:34 Oczywiście. Drób jest pyszny. A pycha to grzech :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morka5 Re: Obecnosc dzikich zwierzat wyznacza granice mi 28.02.06, 20:57 warzaw_bike_killerz napisał: > Niech nikt nie mowi, ze Ursynow to centrum Warszawy! Ursynów nie jest centrum Warszawy i nigdy od nikogo nie słyszałam aby tak twierdził - to po pierwsze, a po drugie Królikania to pałacyk i park na Mokotowie i to dobry kawałek drogi od Ursynowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan mieszkańcy Natolina, Chomiczówki i Załusek mówią IP: *.chello.pl 28.02.06, 21:56 "nie chcemy autostrady w środku miasta" tzn. że środków miasta jest kilka - Ursynów-Natolin, Chomiczówka to tez jak się okazuje środek miasta nie mówiąc o Załuskach które tez nie chca autostrady w środku miasta czyli u siebie tzn. Załuski na granicy z Raszynem to środek miasta. Środek miasta jest też na Okęciu "nie chcemu lotniska w środku miasta" mówią ludzie ustami jabcusia. Jak widzisz - środek miasta jest nie tylko jeden a jak jest to w zupełnie innym miejscu niż by sie mogło wydawać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupper Re: widziałem lisa cien IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 20:49 no wlasnie jego brak strachu, wręcz spokojne zachownie nieco mnie zaniepokoiło - gdzieś czytałem że tego typu zachowanie cechuje zwierzeta zarazone wścieklizna. Lis w najlepsze spacerowa sobie po otwartym terenie tuz przy drodzei ruchliwej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: widziałem lisa cien IP: *.acn.waw.pl 28.02.06, 22:06 ja z kolei gdzies czytalem,ze czlowiek to tez zwierze czy wiec mozna przyjac ze kazdy spokojny czlowiek jest chory na wscieklizne? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: widziałem lisa cien 28.02.06, 23:05 Musi być niebezpiecznie spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: widziałem lisa cien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:53 eeee tam. Ja tez lisa widzialem jak bylem na grzypkach. A za lisem biegl wielki wieloryb i mnie o malo nie zlapal. Ale sie wystraszylem, mowie wam. Odpowiedz Link Zgłoś