Dodaj do ulubionych

widziałem lisa cien

28.02.06, 15:18
jade koło królikarni na dole tam gdzie te bajorka a tam lis w najlepsze sobie
chodzi!! prawdziwy a nie ten z polsatu
wymiękłem
Obserwuj wątek
    • margala Re: widziałem lisa cien 28.02.06, 16:43
      zupper napisała:

> jade koło królikarni na dole tam gdzie te bajorka a tam lis w najlepsze sobie
      > chodzi!! prawdziwy a nie ten z polsatu
      > wymiękłem

skąd tam się wziął lis?
      i co na to tamtejsze kaczki? chyba w stresie żyją...

• tadeusz_ja Re: widziałem lisa cien 28.02.06, 16:52
        Skoro koty się już zarażają ptasią grypą, to lepiej do lisa nie podchodzić, bo
        byla by to wściekla lisia grypa.
      • warzaw_bike_killerz Obecnosc dzikich zwierzat wyznacza granice miasta 28.02.06, 16:55
        Niech nikt nie mowi, ze Ursynow to centrum Warszawy!
        • corgan1 a Królikarnia nie jest na górnym Mokotowie? 28.02.06, 18:06
          bo tak mię się wydawało. Ursynów to nie jest centrum W-wy potwierdzam ;)

Może lis myślał że w królikarni sa króliki i że bedzie miał wyżerkę? cza mu
          było lepiej zapuścić się dalej na południe do Doliny Służewieckiej gdzie są
          wielkie stada kaczek. Sam dziś widziałem :)

Lisy jedzą kaczki?
          • habitus Re: a Królikarnia nie jest na górnym Mokotowie? 28.02.06, 18:34
            Oczywiście. Drób jest pyszny.

A pycha to grzech :))))
        • morka5 Re: Obecnosc dzikich zwierzat wyznacza granice mi 28.02.06, 20:57
          warzaw_bike_killerz napisał:

> Niech nikt nie mowi, ze Ursynow to centrum Warszawy!

Ursynów nie jest centrum Warszawy i nigdy od nikogo nie słyszałam aby tak
          twierdził - to po pierwsze, a po drugie Królikania to pałacyk i park na
          Mokotowie i to dobry kawałek drogi od Ursynowa. Pozdrawiam
          • Gość: corgan mieszkańcy Natolina, Chomiczówki i Załusek mówią IP: *.chello.pl 28.02.06, 21:56
            "nie chcemy autostrady w środku miasta" tzn. że środków miasta jest kilka -
            Ursynów-Natolin, Chomiczówka to tez jak się okazuje środek miasta nie mówiąc o
            Załuskach które tez nie chca autostrady w środku miasta czyli u siebie tzn.
            Załuski na granicy z Raszynem to środek miasta.

Środek miasta jest też na Okęciu "nie chcemu lotniska w środku miasta" mówią
            ludzie ustami jabcusia.

Jak widzisz - środek miasta jest nie tylko jeden a jak jest to w zupełnie innym
            miejscu niż by sie mogło wydawać :))
    • Gość: zupper Re: widziałem lisa cien IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 20:49
      no wlasnie jego brak strachu, wręcz spokojne zachownie nieco mnie zaniepokoiło -
      gdzieś czytałem że tego typu zachowanie cechuje zwierzeta zarazone
      wścieklizna. Lis w najlepsze spacerowa sobie po otwartym terenie tuz przy
      drodzei ruchliwej ulicy.
      • Gość: kixx Re: widziałem lisa cien IP: *.acn.waw.pl 28.02.06, 22:06
        ja z kolei gdzies czytalem,ze czlowiek to tez zwierze
        czy wiec mozna przyjac ze kazdy spokojny czlowiek jest chory na wscieklizne?
        • habitus Re: widziałem lisa cien 28.02.06, 23:05
          Musi być niebezpiecznie spokojny.
          • Gość: vortex Re: widziałem lisa cien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:53
            eeee tam. Ja tez lisa widzialem jak bylem na grzypkach. A za lisem biegl wielki
            wieloryb i mnie o malo nie zlapal. Ale sie wystraszylem, mowie wam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka