Gość: palker IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 00:10 Piatek: godzina 18.00. "La S." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: PPSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 00:17 Gość portalu: palker napisał(a): > Piatek: godzina 18.00. "La S." .... pamiętajcie o Kłopotach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: PPSI "P>L" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 00:20 ...na Kłopota - Bednarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: PPSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 00:27 nieeee, Bednarskiego chyba nie będzie......na Kłopota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: PePSI "P>L" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 00:36 Gość portalu: beata napisał(a): > nieeee, Bednarskiego chyba nie będzie......na Kłopota Będzie za to ktoś bardzo sroggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: PePSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 00:45 ...a znana ostatnio w pewnych kręgach Pani Prezes (w pomnikowej pozie) udzielać będzie instruktażu w zakresie jazdy samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: PePSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:05 Gość portalu: beata napisał(a): > ...a znana ostatnio w pewnych kręgach Pani Prezes (w pomnikowej pozie) udzielać > > będzie instruktażu w zakresie jazdy samochodem Takim malutkim będzie jeździła.. między szklankami. Znaczy się pogląd nam da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: PePSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 01:22 ty MI chał nie wciskaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: PePSI "P>L" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:24 Gość portalu: beata napisał(a): > ty Mi chał nie wciskaj.... Chały to się kupuje w Prażance (ponoć najlepsze są) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: PePSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 01:36 A Obcy jaki przybysz mile widziany będzie, oby tylko w dziurę jaką wielką nie wpadł:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: PePSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:45 Gość portalu: beata napisał(a): > A Obcy jaki przybysz mile widziany będzie, oby tylko w dziurę jaką wielką nie > wpadł:-))) A on z Polandii czy też to ósmy pasażer Nostromo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: PePSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 01:46 Gość portalu: palker napisał(a): > Gość portalu: beata napisał(a): > > > A Obcy jaki przybysz mile widziany będzie, oby tylko w dziurę jaką wielką > nie > > wpadł:-))) > > A on z Polandii czy też to ósmy pasażer Nostromo? sam powie, jeśli się pojawi choć na chwilę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: PePSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:08 Gość portalu: palker napisał(a): > Gość portalu: beata napisał(a): > > > nieeee, Bednarskiego chyba nie będzie......na Kłopota > > Będzie za to ktoś bardzo sroggi. Ale złagodnieje, gdy sie dowie, ze pewna specjalistka od wymiany okien przytarga mu książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzodak Re: PPSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 10:38 A co to? Loża masońska czy porozumienie ponad podziałami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzodak Re: PPSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 11:15 znowu jakieś zgniłe kompromisy artystów-cyklistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzodak Re: PPSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 11:27 Gość portalu: zdzicha napisał(a): > Co? Co, co? Liberalna wasza mać! Interesu trzeba pilnować bo naród wyginie! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: PPSI 12.10.01, 11:52 Gość portalu: wrzodak napisał(a): > Gość portalu: zdzicha napisał(a): > > > Co? > > Co, co? Liberalna wasza mać! Interesu trzeba pilnować bo naród wyginie! Interesu pilnuje Gowi. A ty spadaj, bo cie Lepperem poszczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi PPSI - brzmi jak PePSI 12.10.01, 11:59 Nadjadę autobusem. Już widzę jak się zdziwimy wzajemnie naszym wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: PPSI - brzmi jak PePSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 12:27 sloggi napisał(a): > Nadjadę autobusem. Ja rowniez :) > Już widzę jak się zdziwimy wzajemnie naszym wyglądem. Nie wszyscy... nie wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: PPSI - brzmi jak PePSI 12.10.01, 16:33 Sloggi, jesteś szczery do bólu:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: PPSI - brzmi jak PePSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 16:44 Ja rowniez uchyle rabka tajemnicy - mnie przywiezie 509. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: PPSI - brzmi jak PePSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 16:48 Gość portalu: zdzicha napisał(a): > Ja rowniez uchyle rabka tajemnicy - mnie przywiezie 509. Ekshibicjonistka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: PPSI - brzmi jak PePSI IP: *.acn.waw.pl 12.10.01, 16:56 Gość portalu: palker napisał(a): > Gość portalu: zdzicha napisał(a): > > > Ja rowniez uchyle rabka tajemnicy - mnie przywiezie 509. > > Ekshibicjonistka :-)) hehe... chcialbys... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: PePSI "P>L" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 23:53 Pierwsze Praskie Spotkanie Internautów "Prawy do Lewego" odbyło się! Dziękuję wszystkim uczestniczkom i uczestnikom. Do następnego spotkania! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: PePSI 13.10.01, 17:13 Palker dziękował oczywiście również w imieniu reszty Komitetu Organizacyjnego, a że jako pierwszy dopadł do komputera...:-)) Do zobaczenia, w szerszym jeszcze gronie Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: PePSI 14.10.01, 18:38 garma napisał(a): > Każdy przyszedł ze swoim laptopem ? Zamieniliśmy klawiatury i szkła monitorów na bliskie spotkania 3 stopnia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: PePSI IP: *.acn.waw.pl 15.10.01, 11:28 Tak dalej byc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi PePSI 15.10.01, 12:06 Dlatego na następne spotkanie przyniosę wszystko zapisane na kartce i w wolnej chwili sobie poczytacie. I, że nikt mnie nie przymknął :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: PePSI IP: *.acn.waw.pl 15.10.01, 12:24 Ano wlasnie. To jest dobre pytanie. Proponuje za jakies 2 lub 3 tygodnie. Moze byc z okazji 11 Listopada, jezeli lepsza sie nie trafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: PePSI 15.10.01, 16:23 Ja, Jędrzej i Zawad chcieliśmy dołaczyć i przycupnąć gdzieś z boczku (żadnej polityki), ale tego dnia mieliśmy zjazd regionu mazowieckiego UW, w przededniu kongresu krajowego. Jeśli nadal zechcecie nas zaprosić, w nastepnym terminie stawimy sie niezawodnie - albo chociaż delegat(ka). Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: PePSI w wersji bródnowskiej. 15.10.01, 16:28 Jeśli w końcu dorobię się mieszkamia, to zrobię spotkanie-parapetówkę w mieszkaniu. Być może zamieszkam koło ratusza, wówczas miejsce w kuchni na parapetówce macie zaklepane. Wówczas serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: PePSI w wersji bródnowskiej. 15.10.01, 16:49 Jeśli 11-go listopada to trzeba będzie sobie poprzypominać różne pieśni :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: PePSI w wersji bródnowskiej. 15.10.01, 17:01 wtedy mam imieniny - o to Ci chodziło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: PePSI IP: *.acn.waw.pl 15.10.01, 18:32 Jedrzej byl. Nie wykrecaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: PePSI 15.10.01, 20:34 sloggi napisał(a): > Dlatego na następne spotkanie przyniosę wszystko zapisane na kartce i w wolnej > chwili sobie poczytacie. I, że nikt mnie nie przymknął :( Za daleko siedziałeś:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: PePSI 15.10.01, 21:07 Fajnie, ale to są impresje. Podobno moały być opublikowane M.o.M.-y z tego spotkania. Ja do 24:00 bawiłem przedstawiciela Klienta na innym przyjęciu. Nie szkoduję sobie, bo facet jest wart poznania. Pierwszy raz w życiu spotkałem Amerykanina (od wielu, wielu pokoleń Amerykanina, bo on jest z Salt Lake City, potomek założycieli tego miasta) który: włada biegle kilkoma językami europejskimi, mieszka w Europie od lat i doskonale się tu czuje, posiada znajomość historii większości krajów Europy na poziomie dobrego europejskiego liceum... na koniec fachowość i zaangażowanie w pracę typowo amerykańskie. Po północy wracałem do domu, ale nie spodziewałem się kogoś zanaleźć u Was o tej porze. Czy się myliłem? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: PePSI 15.10.01, 21:44 chaladia napisał(a): > Fajnie, ale to są impresje. Podobno moały być opublikowane M.o.M.-y z tego > spotkania. > Ja do 24:00 bawiłem przedstawiciela Klienta na innym przyjęciu. Nie szkoduję > sobie, bo facet jest wart poznania. Pierwszy raz w życiu spotkałem Amerykanina > (od wielu, wielu pokoleń Amerykanina, bo on jest z Salt Lake City, potomek > założycieli tego miasta) który: włada biegle kilkoma językami europejskimi, > mieszka w Europie od lat i doskonale się tu czuje, posiada znajomość historii > większości krajów Europy na poziomie dobrego europejskiego liceum... na koniec > fachowość i zaangażowanie w pracę typowo amerykańskie. > Po północy wracałem do domu, ale nie spodziewałem się kogoś zanaleźć u Was o > tej porze. Czy się myliłem? Po pólnocy rzeczywiście nas już nie było:-( Szkoda, że nie wpadłeś z klientem przed północą - nie dość, że facet wart poznania (jak mówisz), to i nam niczego nie brakuje:-))) Ps. Może tylko wiedzy, co to są M.o.M-y, ale w tym wypadku mówię za siebie, reszta może wie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: PePSI 15.10.01, 22:03 M.o.M. to Minutes of Meeting, czyli stenogramy ze spotkania. Już któryś raz popełniam na Forum ten sam błąd, że jak nie mam pod ręką polskiego skrótu na coś, to walę angielski. Przepraszam. Chaladia. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: PePSI 15.10.01, 22:35 Nie ma za co, przyda się parę nowych słówek:-)) (kompleksów nie mam i się nie obrażam o byle co). M.o.M-ów nawet nie udałoby sie z tego spotkania stworzyć - niewykonalne, trzeba przy tym być:-)))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: a to drugie będzie DuPSI IP: 213.195.132.* 15.10.01, 20:31 Pierwsze Praskie Spotkanie Internautów "Prawy do Lewego" zwane PePSI, jak sama nazwa wskazuje, służyło do zaspokojenia pragnienia. Pragnienie zostało zaspokojone, ale - co jest normą - pragnienie rośnie w miarę picia. Moja quasi- kobieca intuicja, którą zaraziłem się od Beaty wdychając przyjemną atmosferę pierwszego spotkania, podpowiada mi, że nieuchronnie będzie drugie. Na razie zastrzegam znak towarowy Drugiego Praskiego Spotkania Internautów "Prawy do Lewego" lub "Cośtam do Czegośtam". Już wiecie? Już się domyślacie? No jasne, zwać się będzie DuPSI ! Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: do Sloggiego 15.10.01, 20:59 Mnie chodziło o pieśni patriotyczne jak na Święto Niepodległości przystało, ale oczywiście imieninowe dla solenizanta też powinny być odśpiewane :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: do Zdzichy 16.10.01, 08:31 Ja znam - na 11 listopada Pierwszą Brygade, a na imieniny sloggiego Wszystkie rybki spią w jeziorze i Sto lat ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: do Eeli 16.10.01, 10:31 A ja znam jeszcze "O mój rozmarynie" i "Rozszumiały się wierzby płaczące" - z patriotycznych. A na imieniny znajdę parę przyśpiewek ludowych :) P.S. Nie wiem, czy ktoś to zauważy, ale to jest mój pierwszy post, w którym użyłam znaków diakrytycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: do Zdzichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 11:05 zdzicha napisał(a): > P.S. Nie wiem, czy ktoś to zauważy, ale to jest mój pierwszy post, w którym > użyłam znaków diakrytycznych :) Zmieniasz swój image? Z tymi ogonkami i kreskami też ci jest do twarzy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: do Palkera 16.10.01, 11:28 Gość portalu: palker napisał(a): > Zmieniasz swój image? Z tymi ogonkami i kreskami też ci jest do twarzy :-)) Wiedziałam, ze to zauważysz i docenisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera 15.10.01, 21:27 Gość portalu: palker napisał(a): > Pierwsze Praskie Spotkanie Internautów "Prawy do Lewego" zwane PePSI, jak sama > nazwa wskazuje, służyło do zaspokojenia pragnienia. Pragnienie zostało > zaspokojone, ale - co jest normą - pragnienie rośnie w miarę picia. Moja quasi- > kobieca intuicja, którą zaraziłem się od Beaty wdychając przyjemną atmosferę > pierwszego spotkania, podpowiada mi, że nieuchronnie będzie drugie. Na razie > zastrzegam znak towarowy Drugiego Praskiego Spotkania Internautów "Prawy do > Lewego" lub "Cośtam do Czegośtam". Już wiecie? Już się domyślacie? No jasne, > zwać się będzie DuPSI ! Pomysl jakby nienajgorszy, ale... Sam stwierdzasz, ze nazwa skrotowa pierwszego spotkania przywodzi na mysl pewien popularny napoj, ktory mozna z przyjemnoscia i roznymi dodatkami konsumowac. Jak zatem sadzisz, jak bedzie sie kojarzyla potencjalnym uczestnikom kolejnego spotkania jego nazwa? Z konsumpcja czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera IP: 213.195.132.* 15.10.01, 21:57 Mnie sie to bardzo przyjemnie kojarzy. A objaśniam to zbitką dwóch słów: Duplication? (making double?) Si! Albowiem nie wszystko kojarzy mi się z jedzeniem lub piciem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera 15.10.01, 22:09 No i wyszlo na to, ze tylko mi sie wszystko kojarzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera i Zdzichy 15.10.01, 22:15 Nie wszyscy na głos się wypowiadają :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera i Zdzichy IP: 213.195.132.* 15.10.01, 22:36 garma napisał(a): > Nie wszyscy na głos się wypowiadają :-)))) Garma, nie wstydź się. Pisz szeptem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 15.10.01, 22:17 A ja się na "...krzywy ryj..." załapię? Muszę sprzedać dziecko i męża "...na ten czas..." Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera 15.10.01, 22:20 Załapiesz sie, załapiesz - tylko tanio nie sprzedawaj:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera 15.10.01, 22:21 A sprzedaj! Bedzie za co konsumowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera IP: 213.195.132.* 15.10.01, 22:30 Gość portalu: Aga napisał(a): > A ja się na "...krzywy ryj..." załapię? > Muszę sprzedać dziecko i męża "...na ten czas..." Masz to, jak w banku! Stateczny facet ci to gwarantuje! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: a to drugie będzie DuPSI-do Palkera IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 15.10.01, 22:36 hi,hi,hi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: A kiedy DPSI ???..........a_U IP: *.acn.waw.pl 16.10.01, 20:11 Lesiu, "u" zgubiłeś, a bez tego cała impreza się nie liczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: A kiedy DuuuuuuuuuPSI ??? 17.10.01, 23:31 Jeszcze nie wiadomo...ale juz niektórzy nad tym pracują w zaciszu swoich gabinetów:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi A kiedy DuPS - I ? - a potem TrzePSI ? 18.10.01, 10:55 Może kiedyś jakieś spotkanko w plenerze ? Za palkera domem jest duże puste pole, można zrobić ognisko, kiełbaski i ziemniaczki ? Rzucam pomysł - odpowiedzi na forum Targówka i Białołeki Odpowiedz Link Zgłoś