07.03.06, 18:44
chcialabym wynajac mieszkanie w catalinie, ale pzreraza mnei troche kwestia
biurowca ktory ma byc budowany, czy jesli mieszkanie jest na 1 pierztrze to
calkowicie zasloni swiatlo?mieszkanie chce wynajac na dluzej a jasne
mieszkanie to dla mei najwazniejsza kwestia!dzieki z gory za pomoc
Obserwuj wątek
    • lohengrin1977 Re: biurowiec 07.03.06, 18:52
      Jeśli o biurowiec pytamy, to raczej prędko bym się go nie spodziewał (chyba, że
      to wynajem dla wnucząt).

Nota bene, poprosiłem znajomego z agencji nieruchomości (duża znana agencja,
      biurowce), aby dowiedział się coś o tej inwestycji w Catalinie. Uzyskał
      wiadomość, że... właściwie niewiele wiadomo.

A szkoda, gdyż lokalizacja świetna - nawet przy braku środków na budowanie
      spekulacyjne i szukanie najemnców później, można by biurowiec tutaj z
      powodzeniem próbować stawiać jako pre-lease. Z tym, że z takim podejściem (a
      właściwie jego brakiem) developer zainteresowanych najmem nie pozyska.

Tak więc słonko za oknem nie zagrożone. Ja osobiście słońca za oknem nie lubię,
      chronię się przez nim, więc taki technokratyczna muszla biurowca zamiast wyrwy
      jak z cyber-westernu bardzo by mi odpowiadała. Słonkiem na wizualizacjach
      Cataliny proszę się nie kierować, gdyż - jak ktoś tu słusznie zauważył - u Nich
      świeci ono z innej niż w Naturze strony.

Respect.
      • majaku Re: biurowiec 07.03.06, 19:05
        dzieki:)) ale jakas tam dziura jest wykopana wiec hmm.... nei wiem , a
        planowane jest wejscie od strony nazwijmy to pezystanku tram???czy zawsze
        bedzie trzeba obchodzic cale osiedzle zeby wejsc???aha i jeszcze jedno, jak sie
        mieszka bo ja bym chciala na dluzej wynajac a teraz akurat mieszkam w tak
        tragicznym miejscu ze wole z gory sie wypytac o wszystko
      • bykos Re: biurowiec 07.03.06, 21:11
        U mnie zawsze slonka bylo pod dostatkiem mimo ze okna mam na polnoc, nie wiem
        jak to mozliwe bo normalnie to chyba na polnocy nie powinno go byc go az tyle.
        Zieleniec tez mamy od strony polnocnej no is latem zawsze przepiekny. Byc moze
        by sie cos zmienilo jakby powstal ten biorowiec, zasloni od ulicy ale nie wiem
        czy to dobrze czy zle bo ja lubie ten widok zapirniczajcych samochodow po
        slimaku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka