Dodaj do ulubionych

A może jeszcze nie jest tak ze mną źle ???

02.12.02, 17:34
Please, Kto mi pomoże wyrwać się z tej obsesji ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Bugi Re: Oj zle z toba ! IP: *.ipt.aol.com 03.12.02, 23:40
      Jestes calkowicie do bani. To moze juz lepiej tu nie pisuj, bo calkiem zle z
      toba. Ciekawe, kto cie wpedzil w takie kompleksy? Pewnie my, kobitki, hihihi.
      • a.k.a Re: Oj zle z toba ! 03.12.02, 23:42
        Czesc Bugi, ktora u ciebie godzina?
        • Gość: Bugi Re: aka IP: *.ipt.aol.com 03.12.02, 23:48
          aka To od Armii Krajowej pisanej fonetycznie? Godzina u mnie 23:47, wiec zaraz
          czas na mnie
          • a.k.a Re: aka 03.12.02, 23:50
            Sorki, domene mialas taka dziwna. I dlatego myslalem, ze wiesz co to a.k.a.
            Also known as. To taki zart. Idziesz spac? Szkoda. Myslalem, ze pogadamy. Jakos
            na dluzej nie udalo mi sie dotad cie usidlic...
            • Gość: Bugi Re: aka IP: *.ipt.aol.com 03.12.02, 23:58
              Usidlic? No to musicz mi wyjasnic, moj ty zloty!!!
              • a.k.a Re: aka 04.12.02, 00:01
                Zatrzymac na chwile, pogadac. Co adresowalem post do ciebie, znikalas.
                • Gość: Bugi Re: aka IP: *.ipt.aol.com 04.12.02, 00:06
                  oj, to sie zmieni
                  • a.k.a Re: aka 04.12.02, 00:10
                    No coz, nie pozostaje mi nic innego jak czekac. Na te zmiany.
                    • Gość: Bugi Re: moj ty biedulku IP: *.ipt.aol.com 04.12.02, 00:16
                      No, jesli sie okaze, ze to ty jestes tym biednym kochankiem_do_bani, to tu sie
                      juz raczej nic nie zmieni:)
                      • a.k.a Re: moj ty biedulku 04.12.02, 00:18
                        Nic z tego. Nie narzekam, moje panie tez nie (to nie jest propozycja - to jest
                        reklama). Gdy pisalem o wielu nickach, to jednak nie o takich zalosnych.
                        • Gość: Bugi Re aka IP: *.ipt.aol.com 04.12.02, 00:23
                          No to mnie uspokoiles. Ale teraz to na mnie pora, lozko mnie wola, i to jak
                          glosno. Bedziesz tu jutro?
                          • a.k.a Aka, jaka aka? 04.12.02, 00:25
                            Bugi, bede, ale nie wiem czy pod tym nickiem. Ale spoko - znajde cie.
                            • Gość: Bugi Re: Aka, jaka aka? IP: *.ipt.aol.com 04.12.02, 00:42
                              O ciebie mi chodzilo a.k.a, tylko kropek nie chcialo mi sie juz stawiac.
                              Dobranoc.
                              • a.k.a Re: Aka, jaka aka? 04.12.02, 00:45
                                Czolko, do jutra.
                                • trondheim Re: Aka, jaka aka? 04.12.02, 17:27
                                  a.k.a napisała:

> Czolko, do jutra.
                                  Aka a moze by tak sie zmierzyc ???Pozdrawiam Cie goraco...
                                  • a.k.a Re: Aka, jaka aka? 04.12.02, 17:29
                                    Zmierzylem. 178 cm. Moze byc? A moze cos innego mialem zmierzyc? Nie do konca
                                    cie zrozumialem.
                                    • kochanek_do_bani Re: Aka, jaka aka? 04.12.02, 17:58
                                      a.k.a napisała:

> Zmierzylem. 178 cm. Moze byc? A moze cos innego mialem zmierzyc? Nie do konca
                                      > cie zrozumialem.
                                      Oj nawet pasi, kiedy i gdzie ??? Cmok x 122
                                      • a.k.a Re: Aka, jaka aka? 04.12.02, 19:17
                                        Kiedy - teraz. Gdzie - tu. Pasi? Cmok x 122 i pol.
                                      • Gość: Bugi Re: kochanku do bani, tys chyba pedzio? IP: *.ipt.aol.com 04.12.02, 20:50
                                        kochanek_do_bani napisał:

> a.k.a napisała:
                                        >
                                        > > Zmierzylem. 178 cm. Moze byc? A moze cos innego mialem zmierzyc? Nie do ko
                                        > nca
                                        > > cie zrozumialem.
                                        > Oj nawet pasi, kiedy i gdzie ??? Cmok x 122

Trzeba bylo od razu napisac " jestem pedalem" i czasu bym tu nie marnowala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka