ziga_zaga 22.03.06, 12:35 Zamierzam zrobić sobie prawo jadzy, mam już sporo ulotek, ale czy mógłby mi ktoś polecić jakąś dobrą i w miarę bezstresową szkołę? Z góry thx za info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pilotto Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:57 Ale żeś go pocieszył :) Tu masz wątek, który może Ci się przydać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=38418690 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:37 Ją! Ją pocieszył. Nauka rozróżniania płci na Forum to odrębna umiejętność. -- Wyszedłem do sąsiadki. Zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotto Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:26 Oj, to straszne. Mama będzie krzyczeć, mamo nie chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Nauka jazdy 24.03.06, 11:00 Gość portalu: Zyzio napisał(a): > Ją! Ją pocieszył. > Nauka rozróżniania płci na Forum to odrębna umiejętność. > To w takim razie pocieszyła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 01:25 Niekoniecznie, wszystko zależy od instruktora. Na jazdach (obowiązkowych) miałem takiego stresogennego gbura, że hej, zaś na kilku godzinach doszkalających, wykupionych w innej firmie miałem bardzo miłego człowieka, z którym dało się i pogadać, i pożartować, i - co najważniejsze - czegoś się jeszcze nauczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś