Gość: tereska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 09:50 Pewnie temat się powtórzy ale czy już wiadomo czy będzie organizowany warszawski sylwester?? Starówka czy pl. Defilad?? Bardzo prosze o info :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi102 Re: Sylwester 20.12.02, 09:54 Plac Defilad: wystapią m.in. Wilki i Krawczyk, dodatkowe atrakcje latajace butelki po szampanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Sylwester IP: 195.94.207.* 20.12.02, 09:59 A czego oczekiwać po sylwestrze dla zdesperowanych niezamożnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: Sylwester IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 10:01 megi102 napisała: > Plac Defilad: wystapią m.in. Wilki i Krawczyk, dodatkowe atrakcje latajace > butelki po szampanie. Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 10:47 megi102 napisała: > Plac Defilad: wystapią m.in. Wilki i Krawczyk, dodatkowe atrakcje latajace > butelki po szampanie. To wypada zyczyc milej zabawy i zrecznych uników, co by butelka nie oberwac. PZU = Przezorny zawsze....., proponuje zabrac ze soba plastry i bandaze, tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sylwester 20.12.02, 10:57 > To wypada zyczyc milej zabawy i zrecznych uników, co by butelka nie oberwac. > PZU = Przezorny zawsze....., proponuje zabrac ze soba plastry i bandaze, tak > na wszelki wypadek. Ja się tam broń Boże nie wybieram, o zgrozo, nawet nie mogę sobie tego wyobrazić. Ja zamożna jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: Sylwester IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 11:01 megi102 napisała: > Ja zamożna jestem :-) A ja jestem z plebsu i pewnie będę się zaliczać do tego motłochu :-) Chyba lepsze to od samotnego siedzenia w domu :-( Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :-)) Pozdrawiam zamożnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sylwester 20.12.02, 11:03 Jak się nie ma co się lubi, to sie pije co się ma! Miłej zabawy, tylko ubierz się ciepło cobyś nie przemarzła. I uważaj na latajace buteli, weź plaster - jak radziła Buggi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 11:04 Ale szczesciara z Ciebie Megi. Ale co z innymi? Malo, ze nie sa zamozni to jeszcze z dziura w glowie do domu wróca. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sylwester 20.12.02, 11:09 hełmy, brać hełmy! a z tą zamożnością to żartowałam oczywiście! Trochę sie przeraziłam, bo jeszcze kto uwierzy, a wtedy to znajdę się na liście obok NieNormalsa. Brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 11:16 Dobra dobra, juz sie nie wykrecaj. Wszyscy widzielismy Cie w tej nowej BMWicy, koloru grafitowego. ( zaraz przyleci EU i powie, ze go ukradlas ;), to moze sie nie przyznawaj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Sylwester IP: 195.94.207.* 20.12.02, 11:18 Zamożność to nie tylko dobra doczesne, puchu. Mi chodziło o przyjaźnie i miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sylwester 20.12.02, 11:24 Gość portalu: Normals napisał(a): > Zamożność to nie tylko dobra doczesne, puchu. > > > Mi chodziło o przyjaźnie i miłości. No tam faktycznie zapomniałam, tyle kobiet: Grażyna, japoneczka i kumple: znawca, co to tam jeszcze było bo nie pamiętam tych kolejnych wcieleń. Extra, super wiele znajomości. Bugi, miałaś nie mówić o tym BMW, no wiesz zdradziłaś tajemnicę. Teraz ja tez powiem tu publicznie a co o twoich wakacjach na Majorce! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 11:35 iii tam Majorka, bylam tam 2 lata temu. W tym roku jade na podbój Antarktydy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Sylwester IP: 195.94.207.* 20.12.02, 11:41 Lubię Cię buggi!!! Mam na Cię chrapkę!!! Umówimy się? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 12:25 Gość portalu: Normals napisał(a): > Lubię Cię buggi!!! > Mam na Cię chrapkę!!! > Umówimy się? one) ja jestem wirtualna w 100%, two) dostaniesz od Grachy po glówce, mój slodki three) wytrzezwiej przed Swietami, bo babcia Wiesia sie obrazi i ciocia Halinka tez., nie wiesz co piszesz four)gdybym sie z toba umówila, wywaliliby mnie stad, za duze ryzyko. Ja sie uzaleznilam od tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Sylwester 20.12.02, 12:35 Buggi umów się z nim, poświęć się dla forum, nie bądź taka. Potem opiszesz nam te upojne z Normalsem i jego wcieleniami chwile, będzie się z czego pośmiać. Miltonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Sylwester IP: 195.94.207.* 20.12.02, 12:48 A dlaczego uważasz, że spotkanie ze mną miałoby być powodem do śmiechu. A może buggi zapłacze nad mą postacią? A może wpadnie w depresję? A może się we mnie zakocha? A może.... Należałoby najpierw sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_cegle Re: Sylwester 20.12.02, 12:49 Gość portalu: Normals napisał(a): > A dlaczego uważasz, że spotkanie ze mną miałoby być powodem do śmiechu. A może > buggi zapłacze nad mą postacią? A może wpadnie w depresję? A może się we mnie > zakocha? A może.... Taaa....tylko płakac można nad tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 13:10 ...umre,i nigdy juz nie bede na tym forum pisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 13:09 ryzyko ryzyko, hmmmmmm, zastanawiam sie......, ale co ja z tego bede miala,tylko nie pisz, ze satysfakcje Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sylwester 20.12.02, 13:16 Bugi, pliz, poświęć się. Graży się nie bój, bo ona przecież z wami będzie na tym spotkaniu. Mam w domu taki kombinezon na skażenia chemiczne, mogę ci porzyczyć na to spotkanie, bo z tym NieNormalsem to cholera wie...... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 13:23 megi102 napisała: > Bugi, pliz, poświęć się. Graży się nie bój, bo ona przecież z wami będzie na > tym spotkaniu. > Mam w domu taki kombinezon na skażenia chemiczne, mogę ci porzyczyć na to > spotkanie, bo z tym NieNormalsem to cholera wie...... Mam rozmiar 36, bedzie pasowal?, ale ja sie zastanawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Sylwester 20.12.02, 13:33 Nie zastanawiaj się, idź, staw czoła wyzwaniu. Jesteśmy z Tobą. Czekamy na relację. Karnawał za pasem, czas na śmiech i zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sylwester 20.12.02, 13:39 Bugi, też mam 36 więc będzie leżał jak ulał, a ochroni cię. Nie myśl tyle, bo się rozmyslisz. Wiemy wszyscy że to trudne, ale bądź dobrą koleżanką-formką, i zrób to dla dobra ogółu. Jak oszalejesz zrzucimy się na psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Sylwester 20.12.02, 13:45 Na PRZYSTOJNEGO psychiatrę, Zeby odmiana była i terapia przyjemniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester 20.12.02, 13:47 megi102 napisała: > Bugi, też mam 36 więc będzie leżał jak ulał, a ochroni cię. > > Nie myśl tyle, bo się rozmyslisz. Wiemy wszyscy że to trudne, ale bądź dobrą > koleżanką-formką, i zrób to dla dobra ogółu. > Jak oszalejesz zrzucimy się na psychiatrę. Bóg zaplac, no dobra, ale po Swietach i Nowym Roku, bo teraz mam urwanie glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Sylwester 20.12.02, 13:48 megi102 napisała: > Bugi, też mam 36 więc będzie leżał jak ulał, a ochroni cię. Ależ z Was chudziny, jak Wy to robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Sylwester 20.12.02, 13:54 miltonia napisała: > megi102 napisała: > > > Bugi, też mam 36 więc będzie leżał jak ulał, a ochroni cię. > > Ależ z Was chudziny, jak Wy to robicie? Ja piję! właśnie idę na firmowego śledzika, będę pić! A ty Buggi myśl pozytwynie o naszej prośbie. WSZYSCY namawiamy Buggi na spotkanie z NieNorlmalsem, dla ogólnego forumowego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Droga Buggi IP: 195.94.207.* 20.12.02, 14:01 Trochę sięprzeraziłem tym 36, bo moja dziewczyna ma 34, ale co tam. Żeby życie miało smaczek, raz szczuplutka, raz grubasek. Kiepski rym. Oczywiście, że po Nowym Roku. Ja też mam dużo spraw na głowie (gdybym nie miał, to bym bywał częściej na forum). A tak w ogóle, to co to za niezdrowy pesymizm? Ja z sercem na dłoni, a wy o skażeniach chemicznych i różnych takich. Nieładnie. Ja jestem romantyczny, inteligentny, uroczy, zabawny, skromny, czuły i takie tam, a nie toksyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Drogi Normalsie 20.12.02, 14:15 Juz nie moge sie doczekac tego spotkania we trójke. Dziewczyne wez koniecznie ze soba. Pogadam z nia o prawdziwych facetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Droga Buggi IP: 195.94.207.* 20.12.02, 14:19 Dziewczyny nie będzie. Ty miałaś być w zamyśle, i ufam, że będziesz, moją odskocznią w bok. Wiesz, taka dziewczynka, z którą się miło bawi przez jeden i tylko jeden wieczór. Nie myślałaś chyba, że zaproponuję coś więcej osobie, której w ogóle nie znam. Nie myślałaś, prawda? Myślałaś? ... Przepraszam. Ale jak Cię poznam, to może zmienię zdanie. Kto wie? Nie rezygnuj z marzeń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Droga Normalsie 20.12.02, 14:45 Buuuu, odskocznia? To szukaj sobie gdzies indziej! Ja myslalam, ze my slub wezmiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Droga Buggie IP: 195.94.207.* 20.12.02, 14:51 Ale przecież masz nadzieję. Kto wie? Kto wie? Może mnie zauroczysz? To trudne, ale nie niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Droga Buggi 20.12.02, 14:59 No nie mogę. To my z Megi robimy wszystko, żeby namówić biedną Buggi na spotkanie z Tobą, a Ty takie banialuki opowiadasz. Przecież wiemy, że od dzisiaj spać po nocach z przejęcia nie będziesz mógł. Taka gratka miała Ci się trafić. Pierwsza w Twoim życiu randka z prawdziwą, fajną dziewczyną z krwi i kości. I wszystko przez swoją głupotę popsułeś. Bo nie wiem czy Buggi będzie skłonna się z Tobą spotkać przeczytawszy te załosne wywody. I pozostaniesz w świecie wirtualnych narzeczonych. Z Ciebie nie Normals. Z Ciebie ciężki frajer. Miltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Miltonii i Normalsa, pilne 20.12.02, 15:35 Ot i pointa. Normals, no cóz spieprzyles sprawe. Juz jest po herbacie. bye, bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Droga Miltonio IP: 195.94.207.* 20.12.02, 15:35 Dla mnie, uczciwość jest na pierwszym miejscu. Nawet kosztem udanego seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Droga Miltonio 20.12.02, 16:03 Gość portalu: Normals napisał(a): > Dla mnie, uczciwość jest na pierwszym miejscu. Nawet kosztem udanego seksu. A kto tu o seksie mowił? Aż takiego poświęcenia od Buggi nikt nie oczekiwał. Pośmiać się z koleżankami trochę chciałyśmy. Z Ciebie Normals, bo taki zabawny jesteś. A Ty od razu bóg wie co sobie wyobrażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiu Re: Sylwester IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.02, 15:05 www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?&f=394 Odpowiedz Link Zgłoś