lamahobbit Oczyszczalnia biologiczna 25.10.06, 15:20 Czesc, bylem dzis rano na budowie sprawdzic jak moje mury pna sie do gory. Pozatym jak zwykle zrobilem obchod calego osiedla by sie zorientowac co sie ogolnie dzieje. Ku swemu zdziwieniu zauwazylem, ze zbiornik oczyszczalni stoi na powierzchni i jest odlaczony. Wiecie moze co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: Oczyszczalnia biologiczna 29.10.06, 18:41 samowola budowlana, szybki demonataż no i mam nadzieję że równie szybki montaż pzdr donosiciel seba Odpowiedz Link Zgłoś
krt43 Nowy? 06.11.06, 15:42 Witam właścicieli domków na Olchowej! Podpisałem umowę na domek 12a /stoją tylko fundamenty /, ale dopiero teraz znalazłem forum. Jestem trochę zaniepokojony. Całe forum dotyczące ul. Pawiej w Piasecznie bardzo mnie zdołowało. Forum "Akacjowe" do wczoraj podniosło na duchu. Ale już dzisiaj to: "ZIMNO" znowu wprowadziło huśtawkę nastrojów. Może ktoś może wyjaśnić mi / oprócz Pana KK/ czy jest szansa na dokończenie tego osiedla w takim terminie i w takim stanie w jakim proponuje to spólka Grewal X? Czy może lepiej wycofać się / jeszcze mogę /?. Jestem życiowym optymistą i jak P. Jarek wierzę ludziom, ale może nie do końca wszystkim. Nowy, ale czy sąsiad? Odpowiedz Link Zgłoś
izakosz Re: Nowy? 07.11.06, 09:12 Gratulujemy podpisania umowy ! Prawda wygląda tak: - I etap powinien być skończony 30.06.2006 - jak to wszystko wygląda to wiesz bo pewnie wszystko widziałeś. Pan KK ma racjonalne wyjaśnienia na wszystkie opóźnienia .Wszystko jest niezależnego od Niego. My podpisaliśmy umowy, skredytowaliśmy się więc nie mamy wyboru zaciskamy zęby i udajemy, że rozumiemy bo chcemy mieszkać ( lub już mieszkamy). - Pan KK ma również swoje sposoby aby nam poprawić humory i nastroje. Pożycza kaloryfery, nie obciąza dodatkowymi kosztami za dodatkowe prace - wszystko po to aby rachunek był zawsze na zero. Jest to pewna metoda na Klienta. - obecnie jest rzeczywiście kiepsko w budownictwie z uwagi na brak dobrych pracowników -zatem mamy więcej cierpliwości niż powinniśmy mieć - chcemy również aby nastąpił koniec prac budowlanych i aby firma Grewal nie skończyła w Sądzie upadłościowym - więć naciski są tylko telefoniczne. - sąsiedzi są bardzo zgrani i wspólnie się wspierają i dodają sobie otuchy . Sądzę, że Osiedle będzie naprawdę rewelacyjne tylko potrzeba trochę czasu -co do zimna to umowy z Gazownią podpisujemy w tym tygodniu zatem gaz niebawem popłynie i bardzo cieszymy się z tego powodu. Nie ma nad czym się zastanawiać tylko kupować domek( bo Grewal zakończy inwestycję w tym czy innym czasie _ co prawda zostaje jeszcze kwestia gwarancji) a okolica jest tak fantastyczna, że szkoda z takiego powodu -jak firma grewal rezygnować a i mieszka się bardzo dobrze - wiem co mówię bo już mieszkamy od połowy września. tylko trzeba uzbroić się w cieprliwość bo opóźnienia będą . Nam brakowało cierpliwości bo musieliśmy szybko się wprowadzić bo nie mieliśmy gdzie mieszkać . Pozdrawiamy mieszkańcy Odpowiedz Link Zgłoś
viabart Re: Nowy? 07.11.06, 11:36 krt43 napisał: > Witam właścicieli domków na Olchowej! > (...) > Czy może lepiej wycofać się / jeszcze mogę /?. Jestem życiowym optymistą i > jak P. Jarek wierzę ludziom, ale może nie do końca wszystkim. > (...) Ja również wierzyłem i... to był mój wielki błąd. Gdyby można było cofnąć czas to nigdy bym się nie zdecydował na jakiekolwiek interesy z Grewalam, a konkretnie z prezesem Krzysztofem K. Jest to osoba skrajnie niewiarygodna, skłonna nawet podpisać rożne zobowiązania, z których żadnego nie dotrzymuje. W tej chwili (1,5 roku opóźnienia oddania budynku) nawet nie wysila się na jakiekolwiek tłumaczenia się, końca prac nie widać, a jeśli już coś jest robione to jakość prac jest na rażąco niskim poziomie (ciągłe usterki, najtańsze materiały, itd.) - jednym słowem bagno. Tak było i jest w przypadku Pawiej 2 w Piasecznie, a jak widzę identyczny schamat powtarza się w Osiedlu Akacjowa Dolina. Ale... wybór należy do Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
krt43 Re: Nowy? 07.11.06, 13:17 Już cieszyłem się na sąsiedztwo. Wierzę, że będzie to super osiedle, ale.. Nasz domek 12a różni się od reszty domów - jest podpiwniczony, a na taki stan nie ma pozwolenia na budowę. Teoretycznie nikogo to nie obchodzi, ale gdybym chciał sprzedać ? Problem prawny nie do rozwiązania. Dlatego z żalem, ale nie będę waszym sąsiadem. Chyba, że na piśmie Pan KK przedstawi mi pozwolenie na budowę domu z piwnicą. Życzę aby marzenia o własnym domu każdemu z Olchowej się spełniły, ale chyba nie mam siły walczyć jak Iza. Po prostu mam gdzie mieszkać. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
lamahobbit Re: Nowy? 07.11.06, 13:32 Czyzby to byl ostatni niesprzedany dom? A jesli nie ma pozwolenia na budowe...dom nie powstanie? Coz, czyzbysmy w takim razie mieli osiedlowa klimatyczna "Piwnice pod Olchami"? I wtedy wrazie problemow z Wykonawca, zawsze bedzie mogli zrobic kabaret, i pietnowac do bolu ;) Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
izakosz Re: Nowy? 07.11.06, 16:07 szkoda, bo rozwiązanie z podpiwniczonym domem ma same zalety ( cieplej i więcej przestrzeni świetnej do zagospodarowania na milion sposobów) . czyli oczyszczalnia to nie jedyna samowola budowlana na osiedlu . życzymy powodzenia w szukaniu idealnego miejsca dla siebie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robertwaw1 akt notarialny 10.11.06, 07:04 Witam Dzis nastepuje trzecie podejscie do podpisania aktu notarialnego.Mamy nadzieje,iz tym razem sie uda. Pozdrowionka Robert&Goska Odpowiedz Link Zgłoś
sasiedzima Re: akt notarialny 10.11.06, 15:29 Trzymamy kciuki:) Aby było co świętować:))!!!!! Pozdrowienia dla wszystkich szczęśliwych właścicieli domków przy Olchowej... Odpowiedz Link Zgłoś
mmatowicka Re: akt notarialny 10.11.06, 20:45 Trzymam kciuki!A dlaczego juz trzecie podejscie? A tak z innej beczki, to jak idzie wykanczanie? Kiedy 13 i 14 planujecie wprowadzenie sie? Pozdrawiam 5b Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta GAZ 14.11.06, 16:53 dziś, coś, jacyś panowie (ponoć z gazowni) grzebali w ziemi, aby przyłączyć jakieś rury, do niby naszej osiedlowej instalcji gazowej, jak już podpiszę jakąś umowę, z ponoć gazownią, to uwierzę w ten GAZ jak tylko zadziała nasz dwuFunkcyjny piec i wyda z siebie fajne ciepło poprzez kaloryfery. pzdr konkretny seba Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: GAZ 17.11.06, 13:11 mamy gaz w domku, teraz panowie od pieca sie trudza, mogli by byc lepiej zorganizowani. pzdr zaGAZowany seba Odpowiedz Link Zgłoś
izakosz Re: GAZ 17.11.06, 14:35 gaz jest to fakt organizacji nie ma żadnej - prace trwają od 8.00 i jest już druga ekipa i końca nie widać. ale co się dziwić przecież gaz pojawił się tak niespodziewanie i nagle, że trudno było się do tego przygotować. Niespodzianki zawsze zaskakują . Pozdrawiam sąsiadka zaGAZowanego Seby Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta LAMPY 27.11.06, 12:49 aby nie było że tu się tylko narzeka to informuję że jesteśmy bardzo zadolwoleni z zakupionych LAMP i to zarówno z ceny jak i obsługi przez pana Pawła, powiedział że każdu mieszkaniec naszego osiedla moze liczyc na spec ceny. namiary www.centrumland.pl/page.php?id=26 box. bodajze 208 ale jak sie juz tam jest to widac tylko jeden sklep z lampami, pzdr oświecony seba Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta budują, budują i budują .... 18.12.06, 14:01 naprawdę budują (jestem pod ogromnym wrażeniem przyspieszenia) chyba to ucieszy właścicieli domków z II etapu, a ja mam nadzieję że i u nas zostaną dokończone pewne drobne prace i teren zostanie uporządkowany i oczyszczony, złaszcza kostka się tego domaga. pzdr mający dość błota w domu, ale pod wrażeniem intensywności prac seba Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.bednarczyk Re: budują, budują i budują .... 24.12.06, 13:03 Witam, To mój debiut na tej grupie. U nas na 3a kończą dach, zadeskowali wejścia i mają tynkować jeszcze przed nowym rokiem 2007..... serce roście, ale czy jak złapią w końcu mrozy to nie zagrozi to tym świeżym tynkom? Podobno wstawia się do środka kozę i można spokojnie działać w zimę w środku, a na wiosnę kończyć elewację. Idzie zgodnie z moim harmonogramem - chwała aurze. Laik jestem z budowlanki, i choć to odpowiedzialność Grewala, to mam takie małe watpliwości czy ze wzgędu na temperatury nie powinno być to wstrzymane, choć z drugiej strony zsmucił bym się bo wizja prac wykończeniowych w marcu 2007 bardzo mi odpowiada. Kasia & Tomek (nie z serialu) Bednarczyk, bliźniak 3a Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.bednarczyk Fachowcy do wykończenia wnętrz w bliźniaku 24.12.06, 13:19 Witam sąsiadów, Stoję przed problemem (lub też zadaniem) wybrania ekipy do wykończenia bliźniaka w Akacjowej Dolinie. Zamieniłem słowo z Panem Januszem z ochorony na osiedlu i bez wymieniania nazw podzielił się ze mną spostrzeżeniami o niezdaodoleniu niektórych mieszkańców Akacjowej Doliny z jakości wykonywanych prac. Najwygodniej było by przejąć od któregoś z sąsiadów polecaną ekipę wykończeniową. Czy możecie podzielić się swoimi dobrymi lub też złymi doświadczeniami, polecić, nie polecić kogoś? Kasia & Tomek bliźniak 3a Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: Fachowcy do wykończenia wnętrz w bliźniaku 28.12.06, 11:08 z własnych jaki i cudzych doświadczeń mogę powiedzieć że polecający ponosi duże ryzyko udzielając komukolwiek referencji. wiem tylko tyle że każda firma-ekipa coś zawali (termin, jakość, inne) i trzeba mieć dobrego farta aby trafić na firmę która zawali jak najmniej. i to jest ta przykra rzeczywistośćz, ale życzę powodzenia znalezieniu idelanej ekipy. RADY: - płacić minimalne zaliczki (lub wcale), - pilnować jakości na każdym kroku i kazać poprawiać od razu, - spisać umowę i koniecznie wpisać kary za zawalenie terminów, pzdr w oczeikwaniu na nowych sąsiadów seba Odpowiedz Link Zgłoś
lulor Nowy sąsiad ??? 03.01.07, 11:11 Witam wszystkich, mamy nadzieję, że niedługo będę mógł podpisywac się bez tych znaków zapytania. Jesteśmy zainteresowany domkiem 8a - ostatni południowy w II etapie. Byłem wczoraj na osiedlu i prace trwały pełna parą, mam nadzieje, że szybko się zakończa i, że będziemy mogli się niedługo poznac osobiście. Lukasz i Aga Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: Nowy sąsiad ??? 04.01.07, 13:07 witajcie, ja też mam nadzieję że prace szybko się zakończą i na wiosnę będę mógł w ciszy patrzeć jak się wprowadzacie :) pzdr oczekujący wiosny seba Odpowiedz Link Zgłoś
mmatowicka Re: Nowy sąsiad ??? 04.01.07, 23:04 Witam Wszyskich! Sebastian - myslalam, ze Wasz domek, to 8a (wg. pierwotnej numeracji)??? Drogi "prawdopodobnie" sasiedzie, do ktorego domku sie przymierzasz? Drugi rzad w II etapie (ten blizej srodka osiedla), pierwszy domek w rzedzie od bramy? Czy ktos zna numeracje wszystkich domkow wg. nowej nazwa ulicy - Olchowa? Interesuje mnie, jaki numerek mi sie przytrafi... Na moja ulubiona 13 nie mam chyba juz co liczyc :-( Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
lulor Re: Nowy sąsiad ??? 05.01.07, 08:10 Witam, przymierzamy się do ostatniego połuydniowego domku w pierwszym rzędzie, który graniczy z takim duzym białym domem. Z tego co się dowiedziałem robocza numeracja to 16, ale wg planu osiedla wychodzi mi na 8a. Mam pytanie związane z dojazdami do Warszawy, ile czasu zajmuje podróż do centrum rano i popołudniu, możecie cos na ten temat napisac? Z góry dziekuję lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: Nowy sąsiad ??? 05.01.07, 10:37 wg mnie to jest 8 bez "a", domki północne mają "a" przy cyfrze pzdr przypuszczający seba Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: Nowy sąsiad ??? 05.01.07, 10:39 > Mam pytanie związane z dojazdami do Warszawy, ile czasu zajmuje podróż do > centrum rano i popołudniu, możecie cos na ten temat napisac? do mostu Grota dojazd zajmuje mi śr. 15 minut a potem to nie wiem :) pzdr kierowca seba Odpowiedz Link Zgłoś
mmatowicka Re: Nowy sąsiad ??? 05.01.07, 22:14 A propo dojazdow, to zalezy od godziny. Co prawda ja jeszcze nie mieszkam na osiedlu, ale zbadalam juz pare tras w dwie strony. Przy dobrych wiatrach stawiam sie na Pl. Pilsudskiego (przy Grobie Nieznanego Zolnierza) w pol godziny. Przy slabszych w 40-45 minut. Pewnie przy najslabszych moze to trwac 1h, ale jeszcze nie doswiadczylam. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: Nowy sąsiad ??? 05.01.07, 10:35 mielismy 8b ale wole swoja nowa 15 :) pzdr numerolog seba Odpowiedz Link Zgłoś
marcinwaw1 Re: Nowy sąsiad ??? 08.01.07, 12:57 Witam. Ja jak jade o godzinie 7 rano to do mostu Grota stawiam sie w 24-37min a potem to juz okolo 17min do samego centrum tylko ja raczej przemieszczam sie troszke nieprzepisowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: Nowy sąsiad ??? 08.01.07, 15:13 marcinwaw1 napisał: > Witam. > Ja jak jade o godzinie 7 rano to do mostu Grota stawiam sie w 24-37min tak długo i to nie przepisowo ?-) a potem > to juz okolo 17min do samego centrum tylko ja raczej przemieszczam sie troszke > nieprzepisowo :) powiem panom od "lizaka" żeby czekali na trasie ;) pzdr kierowca seba Odpowiedz Link Zgłoś
lulor okolica Osiedla 08.01.07, 15:44 Chciałem poruszyc jeszcze kwestię szkół przedszkoli itp. Znalazłem podstawówkę, podobno przedszkole też jest gdzies niedaleko podobnie jak gimnazjum, czy korzystacie może z usług ww instytucji? jak to wygląda, i może napiszcie coś o tym jak sie zyje w akacjowej dolinie, czy nie tęsknicie za miastem? bliskościa kina, sklepów itp,.. Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: okolica Osiedla 09.01.07, 11:27 lulor napisał: > Chciałem poruszyc jeszcze kwestię szkół przedszkoli itp. > Znalazłem podstawówkę, SP w Józefowie i Niepoęcie podobno przedszkole też jest gdzies niedaleko > podobnie jak gimnazjum, nówka sztuka otwarte w zeszłym roku (wrzesień 2006) czy korzystacie może z usług ww instytucji? nasz synek korzysta z przedszkola w Nieporęcie i jest OK > jak to wygląda, > > i może napiszcie coś o tym jak sie zyje w akacjowej dolinie, > czy nie tęsknicie za miastem? bliskościa kina, sklepów itp,.. brak czasu na inne atrakcje niż praca sprawia że dość chętnie jestem w domu z rodziną, a do kina to mamy 15 min. do centrów handlowych 25 min. dobra organizazja załatwia sprawę :) Legionowo daje więcej niż oczekiwaliśmy więc nie ma tęsknoty za Wawą ;) za to bliskość lasów i Zalewu daje dodatkowe możliwości :)) pzdr tubylec ;) seba Odpowiedz Link Zgłoś
lulor Pozostali sąsiedzi 10.01.07, 09:06 Czy na to forum zaglądaja równiez pozostałe osoby, które kupiły domki na osiedlu Akacjowa Dolina??? Odpowiedz Link Zgłoś
lhobbit Re: Pozostali sąsiedzi 10.01.07, 20:26 My zagladamy - Kasia & Jarek - 2B. Odpowiedz Link Zgłoś
kabe1 Re: Pozostali sąsiedzi 11.01.07, 15:38 My też zaglądamy. Kasia & Tomek - 3A (czyżbyśmy byli sąsiadami? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lulor Re: Pozostali sąsiedzi 11.01.07, 19:38 My mamy zarezerwowany ostatni południowy domek w 2 etapie. (wg planu osiedla 8a wg nazewnictwa Pana Ja)cka chyba 8a) z ta numeracja to juz sam nie wiem jak to jes, bo chyba jest kilka sposobów jej liczenia lukasz i aga Odpowiedz Link Zgłoś
lhobbit Re: Pozostali sąsiedzi 11.01.07, 22:13 No wlasnie - to jak to jest. Sa numery 2A i 2B, czy tez 2 i 2A czy tez 2 i 2B :- ) Sam nie wiem. Wiem za to, ze nasz to poludniowa czesc domku numer 2. Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
sasiedzima Re: Pozostali sąsiedzi 26.01.07, 13:28 My też zaglądamy tu czasami, ostatnio zdecydowanie rzadziej. Wszystko przez brak czasu:( Nasz domek to 14, chociaż zgodnie z pierwszą numeracją była to 13 :-) Już niedługo planujemy przeprowadzkę, może uda się koniec marca... Tak aby święta były już w nowym domku. Pozdrawiamy Wszystkich Sąsiadów!!!! M&A Odpowiedz Link Zgłoś
lamahobbit Re: Inwestycja Grewal X Akacjowa Dolina 11.02.07, 14:42 Witam. Mamy pytanko do sasiadow mieszkajacych juz na naszym Osiedlu. Powiedzcie nam prosze jak domki spisuja sie w czasie ostatnich mrozow? Pozdrawiamy Kasia & Jarek, 2b Odpowiedz Link Zgłoś
tatahuberta Re: Inwestycja Grewal X Akacjowa Dolina 18.02.07, 18:32 mrozy jak to mrozy były na zewnątrz a w domu ciepło i miło okaże się czy oszczędnie jak przyjdzie rachunek za gaz. Ale żeby niebyło tak słodko to pokój z balkonem jest najzimniejszy potem pokój ze skosami to pozostałych zastrzeżeń brak. pzdr w oczekiwaniu na wiosnę seba Odpowiedz Link Zgłoś
mmatowicka Instalacja alrmowa 19.02.07, 17:35 Drodzy mieszkancy, czy ktos z Was myslal o instalacji alarmowej we wlasnym domku? Wiem, ze trzeba cos takiego zrobic we wlasnym zakresie (jesli oczywiscie dana osoba jest zainteresowana, bo osiedle same w sobie ma byc strzezone). Jesli macie jakies doswiadczenia w tym temacie (firma, cena etc.), to prosba o info. Ja jutro spotykam sie z jakims magikiem na osiedlu w tej sprawie, ale chcialabym miec jakis punkt odniesienia. Z gory dziekuje za infomracje. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ola7810 tarasowanie garaży 26.02.07, 12:42 Drodzy sąsiedzi (głównie mam na myśli tych, którzy jeszcze nie zamieszkali) BARDZO was wszystkich proszę nie parkujcie samochodów (wy oraz wasze ekipy wykończeniowe), bezpośrednio przed oraz na przeciwko garaży, gdyż to uniemożliwia nam korzystanie z naszych domów. Właśnie mija pół roku odkąd zamieszkaliśmy na osiedlu i jest to największym jak dotąd utrudnieniem, niemal codziennie wracam z małymi dziećmi do domu i zaczynam od poszukiwania właściciela auta które aktualnie blokuje mój wjazd (Olchowa 15). Mam tego serdecznie dosyć, tak się nie da mieszkać. Wielokrotnie rozmawialiśmy aby wasi pracownicy parkowali poza alejką (etapu 1), abyśmy mogli mieszkać spokojniej, i nie czuli ciągłej presji budowy. Strach wypuścić dziecko z domu, o zwiększonym ryzyku włamania nie wspominając, bo tu ruch jak w supermarkecie, a robotnicy się panoszą (niestety mam na myśli tych z ekip wykończeniowych), zdażały się sytuacje niemiłe. Bardzo was wszystkich proszę, szanujmy prywatność, zrozumiecie co mam na myśli jak zamieszkacie. Pozdrawiam ola mama 2 maluszków Odpowiedz Link Zgłoś
m.kazanowski Re: Inwestycja Grewal X Akacjowa Dolina 12.03.07, 07:41 Witam wszystkich moich nowych sąsiadów. Nazywam się Michał i razem z moją żoną Kingą zamieszkamy w domku 6A (stara numeracja). Chciałbym poinformować, iż na osiedlu wśród pracowników fizycznych jest jakiś złodziej. Właśnie niedawno elektrycy skończyli kłaść mi kablę. Przy okazji położyłem kable do kina domowego. Ponieważ tynkarze jeszcze nie weszli, a drzwi brak, każdy tam tak naprawde może wejść. Podczas czwartkowej wizyty na budowie zauważyłem na ścianach i w peszlach brak kabli. Poprostu komuś się spodobały i je sobie zabrał. Dwa obciał, a dwa wyciągnął z peszli. Uważajcie na wszystko co zostawiacie na budowie, ponieważ "dostaje nóg" i wychodzi. Oczywiście nowe kable biorę na koszt Grewala i ubiegam się o zwrot kosztów. Pozdraiwam wszystkich serdecznie Michał Odpowiedz Link Zgłoś
mmatowicka Re: Inwestycja Grewal X Akacjowa Dolina 12.03.07, 20:02 Witam nowych sasiadow! Jest mi niezmiernie milo, bo jestesmy prawie bezposrednimi sasiadami (5A). Dziekuje za przestroge. Przyznam, ze w ogole mi to nie przyszlo do glowy, ze ktos moze ukrasc kable. Ja w sumie nie sprawdzalam przed tynkowaniem, czy czegos brakuje :-( Okaze sie przy wykonczeniowce. Pozdrawiam serdecznie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
profess1 Grewal X obnizył kapitał zakładowy 13.03.07, 12:16 Dla zainteresowanych w listopadzie 2006 społka Grewal X obnizyła kapitał zakładowy o 7.476.982,69 zł czyli do kwoty 55.544zł. Jezeli ktos ma jakies wierzytelności to zycze szczescia w dochodzeniu swoich praw. Odpowiedz Link Zgłoś
zitp Re: Grewal X obnizył kapitał zakładowy 14.03.07, 17:12 profess1 napisał: > Dla zainteresowanych w listopadzie 2006 społka Grewal X obnizyła kapitał > zakładowy o 7.476.982,69 zł czyli do kwoty 55.544zł. > Jezeli ktos ma jakies wierzytelności to zycze szczescia w dochodzeniu swoich > praw. Skąd ta informacja? Przed zakupem domu sprawdzaliśmy w lutym i dalej kwota ponad 7 mln widnieje jako kapitał zakładowy. jesteś mieszkańcem czy osobą która nie lubi firmy Grewal? iza&tomek&zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
profess1 Re: Grewal X obnizył kapitał zakładowy 14.03.07, 22:03 Sprawdzalem, bo bylem zainteresowany kupnem domu w Akacjowej Dolinie. W monitorze sądowym i gospodarczym, bodajze z szostego listopada, jest informacja o zmianie kapitalu zakladowego Grewal X. Odpowiedz Link Zgłoś
jankot12 Re: Grewal X obnizył kapitał zakładowy 30.03.07, 23:24 profess1 napisał: > Sprawdzalem, bo bylem zainteresowany kupnem domu w Akacjowej Dolinie. > W monitorze sądowym i gospodarczym, bodajze z szostego listopada, jest > informacja o zmianie kapitalu zakladowego Grewal X. Mam znajomych, którzy od kilkunastu lat nie mogą zdecydować się na zakup porządnego sprzętu RTV. Zamierzają kupić, ale zawsze coś stoi na przeszkodzie, a to, że za rok będzie tańszy, a to, że będzie lepszy.... i lata lecą. Ja już wiem, że u nich zawsze będzie stał ten sam telewizor i chrypiące radyjko. Ty masz podobny problem. Grewal X wkrótce zrealizuje inwestycję a Ty, przejeżdżając będziesz mógł pooglądać.( Lub przechodząc, bo być może producenci samochodów też są w kręgu Twoich podejrzanych) Jan Kot Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_1708 Re: Inwestycja Grewal X Akacjowa Dolina 27.04.17, 12:51 żeby sprzątnąć przyzwoicie trzeba mieć odpowiednie środki i sprzęt do sprzątania ja kupuje tutaj cleanmed.com.pl/. mają tam profesjonalne środki czystości i urządzenia do sprzątania, które naprawdę dają radę, a obsługa zawsze dobrze doradzi Odpowiedz Link Zgłoś