Dodaj do ulubionych

Dmirstek, SOLARIS, Michal - apel

29.12.02, 03:48
Zachowajcie spokój!!! Jeżeli lubicie robić burdelozę forumową, to zapraszam
was na odpowiednie fora. Do tego typu wypowiedzi jest "Ośla Ławka", a
ostatnio także forum "Warszawa".
Obserwuj wątek
    • Gość: SOLARIS Re: Dmirstek, SOLARIS, Michal - apel IP: proxy / 195.245.213.* 29.12.02, 16:00
      Sorry Iwo.Akcja została zakończona pomyślnie.Wzystko(mam nadzieję)wróci
      do normy.Przepraszam,jeżeli ktoś z Was,stałych Forumowiczów,poczuł się
      dotknięty wczorajszą sytuacją,do której się w dużej mierze przyczyniłem.
      Z poważaniem-
      Solaris
      • dmirstek Podaj cegłe zbudujemy nowe forum 29.12.02, 18:30
        Wszystko wraca do normy. Tak jak powiedział SOLARIS, jeżeli kogoś (prócz
        Michala) obrazilem to sorry. Mam nadzieję, że nie popsuje to
        naszych "inteligentnych" pomysłów zawojowania ZTMu i w ramach fajki pokoju
        policzymy busy.
        --
        Ludzie to taki ludzki gatunek
        pozdrawiam
        dmirstek
        • Gość: Andulka Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.9.* 29.12.02, 18:36
          dmirstek napisał:

> Wszystko wraca do normy.

To bardzo sie cieszę :)))))))))))))))))))
          • dmirstek Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum 29.12.02, 18:57
            Gość portalu: Andulka napisała:

> dmirstek napisał:
            Wszystko wraca do normy.

To bardzo sie cieszę :)))))))))))))))))))
            ------------------------
            Ja też się bardzo cieszę, że mamy ,koniec śmietnika :))
            --
            BUS 2990 - to jest wóz!
            pozdrawiam
            dmirstek
            • Gość: Andulka Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 30.12.02, 11:52
              dmirstek napisał:

> Ja też się bardzo cieszę, że mamy ,koniec śmietnika :))

Hm, nie jestem pewna co masz na myśli bo zasadnicza awantura mi umknęła z
              powodu nieużywania komputera przez prawie dwa dni. Jeśli myślisz o pokoju który
              nastał na forum to bardzo się cieszę ale jeśli masz na myśli spławienie
              Michała, to się nie cieszę. Tak samo można spławić mnie. W porównaniu z Tobą,
              Solarisem czy pawciem też jestem dyletantem. Ale chyba od czasu do czasu mogę
              rzucić jakąś uwagę? Np. propozycję linii przez most Siekierkowski Falenica -
              południowy Mokotów i Okęcie. Czy wszystkie linie jeżdżące tym mostem MUSZĄ
              przebiegać przez centrum? Jest w mieście kilka "poprzecznych" linii omijających
              centrum a zawsze "obłożonych" pasażerami np. 172 czy 189. Jeśli z jakiś
              prowodów ta propozycja jest nieracjonalna - proszę Was, osoby bardziej "w
              kursie dzieła" o rzeczowe objaśnienie. Ale bez obśmiewania i bez
              zniecierpliwienia okazywanego słabiej zorientowanym. Pozdrawiam serdecznie :)))
              • dmirstek Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum 30.12.02, 13:42
                No więc kiedyś były wątki, ale uznaliśmy, że nie są ciekawe i nagle Michal je
                odkopuje. Chodzi mi o śmietnik, który powstał mieszając posty z Września i z
                końca grudnia. Powiedz andulko, jakie obłożenie miałaby taka linia z Falenicy
                na Okęcie - rozumiem jako takie by było gdyby puścić Powsińską i Św.Bonifacego,
                ale z Falenicy - na odcinku Al.Witosa - Falenica bus woziłby powietrze.
                --
                8904 - najlepszy wóz
                pozdrawiam
                dmirstek
                • Gość: Andulka Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 30.12.02, 14:16
                  dmirstek napisał:

> Chodzi mi o śmietnik, który powstał mieszając posty z Września i z
                  > końca grudnia.
                  Dzięki za objaśnienie.

jakie obłożenie miałaby taka linia z Falenicy na Okęcie
                  Tego właśnie nie wiem

na odcinku Al.Witosa - Falenica bus woziłby powietrze
                  Ale dlaczego tak uważasz? Poza tym JA nie jestem powietrzem ;))))
                  Sorry, prywatę uprawiam ale czy wiesz ile czasu zajmuje w weekend podróż z
                  okolic Spartańskiej do Radości? Do tego, paradoksalnie najszybciej jest przez
                  centrum i Arką a nie 521. Linie jadące przez siekierkowski nic mi nie dają - i
                  tak muszę najpierw do nich dotrzeć a później się przesiadać na Marsa albo w
                  Międzylesiu (tu na raptem dwa przystanki, za to baaardzo długie). Nogami nie
                  przejdę, bo kawał drogi a i przez las, to się bojam ździebko. Tak, czy owak -
                  przez centrum czy przez siekierkowski - minimum trzy środki lokomocji tzn. dwie
                  przesiadki. W zimie, przy weekendowym rozkładzie... :(((

> 8904 - najlepszy wóz
                  > pozdrawiam
                  > dmirstek
                  • pawciod Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum 30.12.02, 16:42
                    Niestety nie wszyskich się da uszczęsliwić. Fakt, że takie połączenie nie jest
                    dobrze obsadzone, ale dla Ciebie jednej nikt takiej linii nie otworzy (chyba,
                    że sama za nią będsziesz płacić). Niesprawdzalność takiej linii pokazuje już
                    359.
                    Poza tym, aby wszystkim było dobrze trzeba by stworzyć ok. 5000 linii. Tyle to
                    chyba taboru nie ma.
                    • gacus2 Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum 31.12.02, 10:32
                      Robimy maratony i juz masz wozy- kazda linia moglaby kursowac tylko 2-3 godz
                      dziennie a niektore np raz w tygodniu :-)))))))))))))))))), raz w miesiacu, raz
                      w roku...
                      • Gość: Andulka Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 31.12.02, 13:00
                        gacus2 napisał:

linia moglaby kursowac tylko raz w tygodniu :)))))))))))

Dwa. Przecież muszę wrócić :)))))))))))))))))

Wszystkiego dobrego w nowym roku! :D
                  • iwo_ Re: Podaj cegłe zbudujemy nowe forum 01.01.03, 01:52
                    Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Sorry, prywatę uprawiam ale czy wiesz ile czasu zajmuje w weekend podróż z
                    > okolic Spartańskiej do Radości? Do tego, paradoksalnie najszybciej jest przez
                    > centrum i Arką a nie 521. Linie jadące przez siekierkowski nic mi nie dają -
                    i
                    > tak muszę najpierw do nich dotrzeć a później się przesiadać na Marsa albo w
                    > Międzylesiu (tu na raptem dwa przystanki, za to baaardzo długie). Nogami nie
                    > przejdę, bo kawał drogi a i przez las, to się bojam ździebko. Tak, czy owak -
                    > przez centrum czy przez siekierkowski - minimum trzy środki lokomocji tzn.
                    dwie
                    >
                    > przesiadki. W zimie, przy weekendowym rozkładzie... :(((

W swoim czasie (przed oddaniem do ruchu TS) miałem pomysł by uruchomić linię
                    196 na trasie Falenica - TS - Służewiec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka