mwk2 30.04.06, 07:10 czy ktos mnie moze uswiadomic co bedzie na dachu garazu? Oraz na jaki kolor beda pomalowane sciany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams123 Re: dach garazu 30.04.06, 08:44 ściany jasne , takie jak budyki. Ta ściana od strony szklarni jest juz pomalowana - jasny baranek. Dachu z II pietra nie widzę ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mwk2 Re: dach garazu 30.04.06, 20:00 Ja dach widze. samochody tam nie beda staly bo nie ma wjazdu, barierka na okolo jest do pasa. Wiec wyglada ze to jakis taras widokowy czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gberezowski Re: dach garazu 04.05.06, 11:47 mwk2 napisała: > Ja dach widze. samochody tam nie beda staly bo nie ma wjazdu, barierka na okolo > > jest do pasa. Wiec wyglada ze to jakis taras widokowy czy co? a może będzie można tam ogranizować imprezy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
azoorek Re: dach garazu 04.05.06, 14:08 ale chyba bez alkoholu, bo trzeba byloby czesto wzywac pogotowie, ktore pozbieraloby imprezowiczow z chodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkiewicz Re: dach garazu 04.05.06, 14:54 Na dachu ma być posiana trawa... A może nawet i jakieś kwiatki :) M Odpowiedz Link Zgłoś
kamilz12 Re: dach garazu 04.05.06, 15:11 A czemu nie zrobić ogrodzenia dookoła,sztucznej nawierzchni i boiska do siatkówki latem ? Odpowiedz Link Zgłoś