ammaka 10.05.06, 12:49 Proszę o opinie o tej szkole. Zastanawiam się nad tym, by mój syn tam chodził... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyk.od.zosi Re: SP 330 ul Mandarynki 1 - Ursynów 19.04.07, 14:31 slyszalam same pozytywne opinie, polecam :) _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: SP 330 ul Mandarynki 1 - Ursynów 22.10.07, 13:14 to fajnie :) może ktos jeszcze się odezwie - dla nas to będzie szkoła rejonowa Odpowiedz Link Zgłoś
yulyana Re: SP 330 ul Mandarynki 1 - Ursynów 24.10.13, 11:23 Zaletą szkoły jest jej względna kompaktowość i wynikający z tego brak zmianowości (jak na razie). Niestety podobnie jak prawdopodobnie w większości szkół ciało pedagogiczne i dyrekcja nie są w stanie zorganizować czegokolwiek. Nie umieją nawet napisać statutu i podstawowych regulacji wewnętrznych. sp330.edu.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
duplicato Re: SP 330 ul Mandarynki 1 - Ursynów 07.11.13, 10:21 Nie polecam - mieszkamy b.bliska ale dzieci chodza do szkoły w innej częsci Ursynowa. W szkole na Mandarynki wytrzymałam tylko kilka dni. Niewiel się dzieje, warunki takie sobie, świetlica bardzo słaba. Stosunkowo duzo dzieci dysfunkcyjnych ... Teraz jest inna dyrekcja wiec moze cos sie zmieniło , ale znam dośc duzo osób dla których jest to szkoła rejonowa ale dzieci chodza gdzie indziej. To niestety o czymś świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
dorkazx18 Re: SP 330 ul Mandarynki 1 - Ursynów 05.12.13, 14:47 A ja uważam, że w szkole 330 coraz więcej się dzieje dobrego. Moim zdaniem bardzo widoczne są pozytywne zmiany. Moje dziecko chodzi tam już od zerówki, teraz jest w IV klasie. Miałam wiele zastrzeżeń do warunków w szkole, sposobów pracy. U ubiegłym roku szkolnym, jakoś na wiosnę, zmieniła się dyrekcja. W tej chwili jest nieporównywalnie lepiej, widzi się i czuje na każdym kroku nowe ciekawe inicjatywy. W czasie wakacji był mały remont i zmiana przeznaczenia wielu sal lekcyjnych. Trwa właśnie gruntowny remont boiska szkolnego. Jest zdecydowanie lepsza komunikacja z rodzicami, czuje się życzliwe, otwarte nastawienie grona pedagogicznego. Wszystkim jakoś zaczęło zależeć, zaczęło się chcieć coś robić. Nie wszystko jest doskonałe, chyba nie ma takich idealnych placówek, ale ogólnie mogę śmiało polecić tę szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
jacy.kow Re: SP 330 ul Mandarynki 1 - Ursynów 30.01.14, 11:14 Uciekać. Dyrekcja się co prawda zmieniła, ale po okresie adaptacyjnym weszła już na tyle w środowisko, że zaczyna być jak było. Kto tam miał dziecko to wie. Moje początkowo tu uczęszczały, ale też już chodzą do innych szkół, pomino, że ta jest rejonowa. Odpowiedz Link Zgłoś
quenne80 Re: A może szkoła niepubliczna? 12.03.14, 11:31 Coraz mniejsze mam zaufanie do szkół publicznych. Szukam niepublicznej i bardzo mi się podoba oferta nowej szkoły przy ul. Koński Jar 6. Szkoła nazywa się EMIL i ma ciekawą stronę internetową www.emil.edu.pl W najliższy piętek (14.03) jest spotkanie informacyjne o 17.30 w Domu Sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: A może szkoła niepubliczna? 13.03.14, 10:56 Bardzo proszę o niespamowanie na forach. Ludzie po to zadają pytania, żeby otrzymać w miarę obiektywne informacje, a nie czytać kryptoreklamy. Nieładnie, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
duplicato Re: A może szkoła niepubliczna? 13.03.14, 13:46 Popieram - taki sam post mozna znaleźc na forum Ursynów. Odpowiedz Link Zgłoś