Dodaj do ulubionych

Dziwne - gazomontaż

19.05.06, 07:46
Czy można mieć siedzibe spółki w budynku, który dopiero się buduje i tak
naprawdę formalnie nie istnieje?
Gazomontaż ma nową siedzibę spółki: Powstańców 2c.
Obserwuj wątek
    • rabor1 Re: Dziwne - gazomontaż 19.05.06, 12:20
      Cały Gazomontaż jest dziwny. Budynek z pewnościa dzieki jakims układom został
      oddany do uzytkowania. Jeśli osoby mające miejsce parkingowe w garazowcu
      posiadaja juz akty notarialne to pewnie budynek juz jest w uzytkowaniu. Może,
      któryś z kontrachentów Gazomontazu przyjedzie do ich nowej siedziby??
      • piotr.rada Re: Dziwne - gazomontaż 26.05.06, 15:32
        Witam,

Jak dla mnie to Rada powinna się zając tematem jak ma wyglądać wjazd przez
        nasze podwórko do garażu Gazomontażu? Jak dla mnie to powinni dołożyć się do
        pracowników ochrony. Czy zamierzają powiesić na płocie jakąś informację na
        temat wjazdu i numeru. Spójrzcie ile osób będzie szukało 2c na terenie naszego
        podwórka. Abstrahując od poproszenia nas, czyli mieszkańców zgody na
        umieszczenie takiej informacji na płocie. W aktach notarialnych mamy tylko
        wpisany przejazd drogą a nie umieszczanie informacji. Możemy przy tej okazji
        zarobić na konto wspólnoty dodatkowe pieniądze.
        • pablowskixxx Re: Dziwne - gazomontaż 29.05.06, 11:22
          witam
          garażowcem, gdzie niby Gazomontaż ma siedzibę, to powinien zająć się chyba
          nadzór budowlany
          jako mieszkaniec ostatniego piętra w bloku 2b, przy każdym silniejszym wietrze
          (np. wczoraj wieczorem) obserwuję, kiedy to dach z blachy na garażowcu w końcu
          odleci i kogoś np. zabije
          wczoraj przy każdym mocniejszym podmuchu podnosiła się 1/3 powierzchni blachy
          na budynku 2c!

pozdr
          • michal.rada Re: Dziwne - gazomontaż 29.05.06, 11:48
            Zgłosiłem juz problem Pani Administrator, ma powiadomić odpowiednie władze
            Gazomontażu o tym dachu. Bardzo niebezpieczna sytuacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka