atob 22.05.06, 06:27 www.legialive.pl/news.php?NewsID=18407 W\g mnie pewien poziom. Bez wzlotow ...ale tez bez upadkow:) I w sumie cieszy mnie ze jeszcze 2,5 roku obowiazuje go kontrakt . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: B jak Bronowicki IP: *.chello.pl 22.05.06, 08:03 Skoro Wdowczyk szuka kogoś na prawą, to znaczy się że oczekiwania były większe. Końcówka sezonu słaba, często się gubił. Mam nadzieje, że nie skończy jak na przykład Smolinski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: B jak Bronowicki IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 22.05.06, 13:03 Szuka, ale na prawa pomoc. Bronowicki to obronca, ktory okazal sie byc lepszy niz Karwan (co slabo swiadczy o Karwanie) i dlatego gral jako pomocnik. Byl zbyt defensywny i nie ma odpowiedniej techniki, zeby hulac po prawnym skrzydle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: B jak Bronowicki IP: *.chello.pl 22.05.06, 19:55 Nawet jako obrońca mnie nie przekonuje, zwłaszcza jak widzę lewą stronę. Ale może być tak, że docenimy jego walory w pucharach. Edson fajnie wypada jak cała drużyna atakuje, zobaczymy co pokaze jak cała drużyna będzie się bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: B jak Bronowicki 22.05.06, 15:53 wyrobnik ...nic więcej...choć mam nadzieję kiedyś zmienić zdanie o nim...na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Zie(L)ony Temat branżowy dla fanów Ludowego Wojska Polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:16 Towarzysze ja was pozdrawiam !!! Z komunistycznym uściskiem lewej dłoni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 [...] 22.05.06, 23:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emaciekl a tak o Bronowickim pisali poloniści... 22.05.06, 23:01 Gwiazda rywala Grzegorz Bronowicki Ten dwudziestopięcioletni wychowanek Górnika łęczna zagrał rewelacyjną jesień 2005 - wiosna też mu służy. Jest prawdziwym objawieniem na prawej stronie boiska, bo nie ma dla niego znaczenia czy gra w obronie czy w pomocy. Już pojawiają się głosy, że powinien być sprawdzony przez trenera Janasa w kadrze. Bardzo dobrze zrobiły mu przenosiny na tę pozycję z lewej pomocy, gdzie dawniej występował. W pewnym momencie swojej kariery myślał o rzuceniu futbolu w kąt i podjęciu pracy na kopalni. Jest to świetny obrońca, być może obecnie lepszy nawet od Marcina Baszczyńskiego. Jako pomocnik będzie miał ciężko zdobyć uznanie Janasa, ale bez problemu zdobył uznanie Wdowczyka i wymagającej legijnej publiczności. Bardzo sumiennie wypełnia polecenia taktyczne trenera, jest konsekwentny w swej grze. Ustawia się dość szeroko, stara się dużo biegać, bardzo aktywnie włącza się w akcje ofensywne. Ma bardzo dobry drybling i sugestywny zwód, którymi jesienią kręcił i gubił Zieńczuka, Surmę, Sedlaczka czy obrońców Cracovii. Strzelił bramkę w meczu z Arką, kiedy poszedł środkiem za kontrą i wykorzystał dośrodkowanie Kucharskiego. Zaliczył też asystę w postaci bardzo mocnej centry, której nie był w stanie opanować Cabaj, on też asystował Kubicy gdy ten pokonał Majdana. Dośrodkowuje głównie z prawej nogi, ale zdarzają się mu też dośrodkowania schodzące do bramki. Jeśli trafi na zwrotnego i szybkiego rywala (a ze strony Polonii będzie to Kosmalski lub Zasada) sięga po faule. Jest fantastycznie dysponowany kondycyjnie, posiada niesamowite pokłady ambicji i waleczności. Bardzo słabo gra głową, praktycznie nie ma lewej nogi. www.poloniawarszawa.com/index.php?wiecej=1332 Kochani kibice Legii czy Wy potraficie tak obiektywnie, uczciwie napisać o Polonii? i bez napinki, bez obrazy proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: a tak o Bronowickim pisali poloniści... IP: *.chello.pl 22.05.06, 23:23 Ja zawsze piszę uczciwie i obiektywnie. :-) I uczciwie i obiektywnie mówię, że główną słabością który przekładał się na wyniki był słaby charakter zespołu, a nie kiepskie umiejętności. Trudno zrobić dobry team z wyrobników, którzy przychodzą do klubu, bo inny ich nie chce (Citko), albo to spady po przejściach (Terlecki). Trudno zbudować dobry klimat, kiedy starszyzna decyduje kiedy mecz będzie przegrany (wiadomo), jak się zatrudnia hazardzistę, co go chłopaki z miasta po mieście ganiają za długi (wiadomo), jak się zatrudnia typa, który od dawna powinien być w Tworkach (wiadomo), jak się ma w składzie całą armię piłkarzy, którzy tylko patrzą jak z tej Polonii drapnąć (Gołoś to chyba najlepszy przykład). Naprawdę starałem się pisać obiektywnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: a tak o Bronowickim pisali poloniści... 22.05.06, 23:28 > Kochani kibice Legii czy Wy potraficie tak obiektywnie, uczciwie napisać o > Polonii? > i bez napinki, bez obrazy proszę Uczciwie czy pozytywnie? Pozytywnie to mógłbym napisać, że Zasada to znakomity zawodnik, Cichoń powinien zostać sprawdzony przez Janasa, a Szymanek dałby sobie radę w Serie A, ale czy to będzie uczciwie? Uczciwie rzecz biorąc i bez zbędnej napinki, to mogę co najwyżej napisać, wasi kopacze grali naprawdę z jajem w sezonie 1999/2000 i świetnie grał Olisadebe. Ten sezon przemilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
emaciekl Re: a tak o Bronowickim pisali poloniści... 22.05.06, 23:37 A np. o Kmieciku który grywał wiosna w U-21? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: a tak o Bronowickim pisali poloniści... 22.05.06, 23:38 Nie wiem, nie znam, nie śledziłem gry repry U-21. Jeśli jest dobry, to Bóg z nim, niech się dalej rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
enederdorf Maciekl nie gadaj z nimi. 23.05.06, 18:23 Napisz coś na stronie, albo zorganizuj spotkanie Czarne Wtorku z Polonią 87. Szkoda czasu na to zazielenione forum. Odpowiedz Link Zgłoś