ronner 13.06.06, 14:54 Ciekawy jestem zdania innych mieszkancow na temat dwoch pobliskich sklepow (Jedynki i delikatesow w wiezowcu). Gdzie wolicie robic zakupy? Ktory sklep podoba Wam sie bardziej? Jakie macie zastrzezenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katekni Re: Pobliskie sklepy 13.06.06, 16:37 Z dwojga złego wybieram Jedynkę :) Robię tam zakupy jak muszę, ale ostatnio wolę gdzie indziej... Tylko potem dźwigać muszę :) Ad delikatesy w wieżowcu: Uważajcie na wędlinę, którą tam sprzadają! Raz jedna ekspedientka mówi do drugiej: 'Eeeej, zobacz jaki masz nalot na wędlinie!'. Trochę wysoka temperatura w tamtym skepie jest... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
akashha Re: Pobliskie sklepy 13.06.06, 18:31 Temat Jedynki byl juz walkowany w watku "od 7 maja sklep nie będzie czynny w niedziele" -> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24310&w=41305858 Za, przeciw itd :] Odpowiedz Link Zgłoś
azoorek Re: Pobliskie sklepy 13.06.06, 20:31 co do osedlowych sklepow, to zawsze mam obawy, ze sie czyms zatruje i kupuje to, co sprawdzone (nie mowiac o cenach zwalajacych z nog). Wszyscy nalatuja na hipermarkety, ale wszystkie przygody zwiazane z nieswieza zywnoscia mialam wlasnie w takich malych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
akashha Re: Pobliskie sklepy 13.06.06, 22:04 Ja tez mialam niemila przygode z jedzeniem w malym sklepie. Wlasnie w naszej Jedynce. Ale o tym juz pisalam w innym, podanym przeze mnie wczesniej, watku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś