Dodaj do ulubionych

Ostatnia gałka ratunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 07:28
Gorrąco polecam lodziarnie Grycana. Są w wielu centrach handlowych, ja
sprawdziłam te na Bemowie i Wola Parku ( Warszawa) . Lodów mają chyba z 30
smaków ( tiramisu, caffe latte, kiwi, cynamon, itp itd) .Zarówno sorbety jak i
tradycyjne. Smak - nie da sie opisać Po prostu pyyycha.
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Ostatnia gałka ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 07:52
      a ja od pierwszych lat nie lubie zielonej budki i juz nie polubie... to co sie
      teraz wabi grycan to byla zielona budka, ale pewnie coraz mniej ludzi to pamieta
      • samosiejek Re: Ostatnia gałka ratunku 23.06.06, 08:32
        Grycan odłączył się od Zielonej Budki, bo nie zgadzał się na ich system
        produkcji lodów. Wrócił do swojego sposobu i ponownie sprzedaje lody pod własną
        marką. Więc jeśli zraziłaś/eś się do Zielonej Budki, tym bardziej spróbuj Grycana :)
    • Gość: ~znudzony Re: Ostatnia gałka ratunku IP: *.bgz.pl / 193.108.194.* 23.06.06, 08:11
      ciastkarnia w TESCO na Ursynowie; gałka po 0,99 zł.; wszystkie smaki są dobre +
      cudowne polewki
    • Gość: PW Lodziarnia na Chłodnej! IP: *.polskieradio.pl 23.06.06, 09:10
      Nie jest tanio, ale te smaki...mmmmm, palce lizać :-) Melonowy jest niezrównany.
      Zaraz potem lody Grycana (są w wielu miejscach) - robione tradycyjnie, smakują jak dobre lody sprzed 20 lat...
      • Gość: kama Re: Lodziarnia na Chłodnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 08:11
        po remoncie....ładnie ,gustownie, nowocześnie i przytulnie.Pojawiły się nowe dania,rozwiązania,propozycje.......tylko personel nieogarnięty, panowie w koszulach w kratkę spodniach z krokiem poniżej kolczykami,dziurami w uszach chodzą i udaja tzw menagerów, lody są ale znacznie okrojone i mam wrazenie że gorszej jakości .Mam nadzieję na stare dobre intensywne smaki i czekam na powrót tych esencjonalnych gęstych mrożonych łakoci. Lokal bardzo ładny ale ducha nie ma.
    • Gość: Krzysiek Re: Ostatnia gałka ratunku IP: 217.67.220.* 23.06.06, 10:58
      Owszem, miało być świetnie...

Kiedy Grycan uruchamiał nowe lodziarnie, chwalił się, że wszystko będzie z
      naturalnych składników, więc lepsze i niestety droższe.
      A jak wyszło? Lody wiśniowe mają ewidentny posmak budyniu/kisielu wiśniowego z
      torebki.

Pozdrawiam

Krzysiek

P.S. Najlepsze lody jadłem w lodziarni Cardelli, w Mediolanie :(
    • Gość: vicca Re: Ostatnia gałka ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:25
      zabrzmi dziwnie ale takich porzeczkowych i grapefruitowych jak w pizzeri
      (zapomniałam nazwę ale sprzedają pizze pai) w Auchan to nigdzie nie jadłam!
    • skowalska Re: Ostatnia gałka ratunku 23.06.06, 20:54
      Ja wolę lody jogurtowe, które w ub.roku były w kilku smakach, a teraz trudno
      je dostać.Polecam bo też smaczne a mniej kaloryczne.
      paula
    • Gość: msnbetterthan Re: Ostatnia gałka ratunku IP: *.net152.okay.pl 24.06.06, 11:54
      naprawde warto!
      _____
      Hostel Accommodation in Warsaw
    • Gość: michal Re: Ostatnia gałka ratunku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.06, 12:06
      Najlepsze lody sa w Malinowej na rogu Madalinskiego i al. Niepodleglosci
      • kasia_sowa Re: Ostatnia gałka ratunku 24.06.06, 18:54
        a czy gdzies w wawie jest Sowa? to taka bydgoska lodziarnia/kawiarnia, maja juz
        punkt na monciaku w sopocie... i najlepsze lody jakie kiedykolwiek jadłam..
        kawowe ? proszę. ziarenka kawy, kawałeczki czekolady, smak prawdziwej
        śmietany... a gałka taka, że gdzie indziej zrobiliby z niej dwie. złoty
        pięćdziesiąt ta przyjemnośc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka