kixx 26.06.06, 16:04 uczciwego znalazce prosze o zwrot kontakt kixx@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
splkm dobra dobra.. 26.06.06, 16:07 pewnie na kampanie tuska już jakies cegielki sprzedaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: dobra dobra.. 26.06.06, 16:10 ? czy sugerujesz,zebym je wlacil na Tuska,gdy mi je ktos odda? wole juz jeagemeistera kupic Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Bank_knot 26.06.06, 16:14 Myślałam Kixxie, że jako gentelman lubisz rozmawiać ze mną o pogodzie. A Ty o pieniądzach. Lepiej o żądzach. PS. Nie opisałeś szczegółowo tego bank_knotu. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Bank_knot 26.06.06, 16:16 przystojny mezczyzna byl na awersie(jesli tak mozna o banknocie napisac) a na rewersie byl ptak kazdemu to co lubi najbardziej ps.mi sie podobaja cyferki Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Bank_knot 26.06.06, 16:18 Czyli na Twoim bank_knocie był mężczyzna z ptakiem. To już coś. Czy mogę Cię wspomóc samym ptakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Bank_knot 26.06.06, 16:21 z przyjemnoscia jak to mawiaja hodowcy golebi lepszy ptak w garsci niz krokodyl na ksiezycu ps.moze to Fredro mowil,ale to tak jakos brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Bank_knot 26.06.06, 16:23 W takim razie Ty jutro przynosisz klatkę, a ja Ci oddaję ptaka. I nie pobieram za to opłaty. Tak po przyjacielsku. PS. Duża klatka, bo i ptaszek duży. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Ptasiek 26.06.06, 16:27 Żadna wymiana, tylko zwrot. Następnym razem wydaj bank_knot przed zgubieniem. Wtedy oszczędzisz sobie kłopotów i wydatków na klatkę. A najlepiej nie nosić bank_knotów, tylko karty. Reklam nie oglądasz? Same mecze czerwono-żółte? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ptasiek 26.06.06, 16:29 karte tez zgubilem a potem znalazlem ale zdazylem zadzwonic na info i ja zastrzec drugiej juz nie chcialo mi sie wyrabiac bo i po co,zeby zgubic?? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Rosstargniony 26.06.06, 16:34 Muszę podpisać z Tobą umowę o wieczną dzierżawę Twoich kart, bank_knotów, kluczyków do samochodu, do skrzynki pocztowej, mieszkania, dowodu osobistego i legitymacji emeryta. Po co masz to wszystko nosić i gubić? W mojej torebce będzie temu wszystkiemu raźniej, a ja niczego nie gubię. Telefon komórkowy też mozesz dorzucić. I otwieracz do piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Rosstargniony 26.06.06, 16:38 klucze na wszelki wypadek nosze w jednym wielkim peku-zawsze mi potrzebny ktorys z tego peku,wiec szansa ,ze zgubie jest troche mniejsza niz wtedy ,gdybym mial ze dwadziescia koleczek i na kazdym po jednym kluczu a otwieracz macz bajerancki dodawali ostatnio do Calsberga-otwieracz w ksztalcie gwizdka nawet gwizdze malo tego ,mozna nim otwierac butelki Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Gwizdałka 26.06.06, 16:40 Zdaje mi się, że słyszałam Twoją gwizdałkę wczoraj na meczu Portugalia-Holandia. Nie zacięła się? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gwizdałka 26.06.06, 16:41 troche ale co gorsza caly toner zuzylem na druk kolorowych kartek i wszystkie rozdalem takie emocje byly... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Czerwono-żółty tusz 26.06.06, 16:45 Idź do pracy dorywczej i zarób na nowy kolorowy tusz. Czeka Cię mecz Anglia-Niemcy. Może lepiej kup dwa wiaderka farby emulsyjnej. PS. Jak sobie radzisz z gubieniem grzebienia? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia RomanSSS 26.06.06, 16:47 Przepraszam, że zawracam Wam w głowie ... ale my piszemy o roztargnieniach nieprzeciętnych mieszkańców stolicy, a to na pewno mieści się w tematach przyzwolonych. Poza tym ja wpadłam tu na jedną małą chwileczkę, aby poRomanSSować z Kixxem. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Czerwono-żółty tusz 26.06.06, 16:54 ten problem jest mi nieznany nie potrzebuje grzebienia Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Grzebień 26.06.06, 17:01 Jak kogut nosisz na głowie? Żeby nie zbaczać z tematów zakazanych na forum: "Jak sobie radzisz z brakiem energii?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Grzebień IP: *.acn.waw.pl 26.06.06, 17:57 czesze sie a la Majewski znaczy Majewski czesze sie a la ja Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Grzebień 26.06.06, 19:16 Czyżbyś łuk brwiowy zaczesywał na tył głowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Grzebień IP: *.acn.waw.pl 26.06.06, 19:28 nie Religa Majewski MA JEW SKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr.mary1 Re: Bank_knot IP: *.rev.stofanet.dk 26.06.06, 20:41 a czy ja moge tego ptaka pozyczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojatoja Re: dobra dobra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:31 Wybierasz się na polowanie? Czyżby na kaczki? P.S. pisze się: - Jaegermeister - /ae jeśli "a" umlaut "nie wchodzi",w środku pominąłes "r" no i duża literą, bo to rzeczownik/. Myśliwi mówią, że nazwy wódek trzeba pisać poprawnie, choćby to był tylko likier. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: dobra dobra.. 26.06.06, 16:34 dzieki zyczliwa istoto r -literowka a duzych,czyli Wielkich liter w ogole nie uzywam na tym forum podobno za ich naduzywanie wycinaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojatoja Re: dobra dobra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:41 Zyczliwość mam wrodzoną więc żadna zasługa, ale dzięki za dzięki. Miło być docenionym a właściwie ną. Co do wycinania to wydaje mi się, że wycinają głównie za "cztery litery" /i pokrewne/. A co z polowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zgubiłem 50zł 26.06.06, 17:17 znalazłem, ale niestety komunikat na skrzynce jest: "Nie można połączyć się z serwerem pocztowym - PRZEPRASZAMY" i z żalem muszę je przepić :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zgubiłem 50zł 26.06.06, 19:20 Kixx, znalazłem! Z przodu pan w kapeluszu, a z tyłu Krzyż Grunwaldzki (ptak - sztuk trzy - jest na awersie). Czy aby na pewno w tym stuleciu zgubiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zgubiłem 50zł IP: *.acn.waw.pl 26.06.06, 19:36 jesli znalazles na Trakcie to musi byc ten banknot czy jest niebieski?? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zgubiłem 50zł 27.06.06, 00:46 Zielony. Z 1 grudnia 1988 r. Dla ułatwienia podam ci serię: KF. Jak podasz nr to bankntot jest twój. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Zgubiłem 50zł 26.06.06, 20:49 Ale czy zgubiles w jednym banknocie, czy w kilku, o mniejszym nominale? A moze tez troche monet bylo? Powinienes dokladniej zredagowac swoje ogloszenie. Bez istotnych szczegolow trudno Ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan to jest 50zł z przed denominacji czy już po? IP: *.chello.pl 27.06.06, 01:50 bo jak coś to ja taki banknot z generałem Swierczewskim na rewersie gdzieś mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teos piecyk Re: Zgubiłem 50zł IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.06.06, 02:49 Ja tez kiedys zgubilem, przed wejsciem do starego "Hopfera" i mimo ze wiecej bylo wtedy uczciwych, nikt niestety nie oddal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom ZnalazleM!!! Prosze... IP: *.acn.waw.pl 27.06.06, 12:47 wziac ze soba 50 zl poniewaz znalazlem banknot 100 zl. Odbior - Praga na ulicy Stalowej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Re: ZnalazleM!!! Prosze... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.06, 03:18 ja znalazłem 50 zeta ale nie wiedziałem że to twoje i wrzuciłem do takiej puszeczki u bosmana w sklepiku przy Łazienkowskiej, kasa w całości idzie na oprawy. A im lepsze oprawy tym większy kontrast między naszymi klubami i siłą rzeczy więcej nowych na Ł3 a mniej na K6. Żeby tak doprowadzać własny klub do upadku... P.S. www.youtube.com/watch?v=ohFnqviLkNA&mode=related&search=pod% 20gradobiciem%20pytan polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek ja dzis znalazlam 50 zenkow! 28.06.06, 19:41 ale na limanowskiego, wiec nie Twoje (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ja dzis znalazlam 50 zenkow! IP: *.acn.waw.pl 28.06.06, 21:10 moze wiatr przewial ostatnio troche wialo Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: ja dzis znalazlam 50 zenkow! 28.06.06, 21:34 ale czy mi sie wydaje? czy pisales ze juz je znalazles ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ja dzis znalazlam 50 zenkow! IP: *.acn.waw.pl 28.06.06, 21:39 szkoda ,ze jednak nie w tym kosciele dzwonia Odpowiedz Link Zgłoś