Gość: melmak IP: *.acn.waw.pl 29.01.03, 21:53 Witam potrzebuje pilnie informacji gdzie w Warszawie kupie najtaniej firmowe perfumy (wody perfumowane. etc) najchetniej Escape Calvin Klein pozdrowka melmak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: melmak Re: Perfumy IP: *.mcnet.pl / *.u.mcnet.pl 30.01.03, 09:51 na allegro same testery, bez pudelek i korkow pzdr melmak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Perfumy IP: skory:* / 10.2.13.* 30.01.03, 10:07 Nie wiem co to za sklep, bo nie byłem w środku, ale npisane jest "perfumeria francuska", a na wystawie stoi wielgachna butla Polo. Napisali: wyprzedaż, minimalny zakup 100 zł. SKlep mieści się na zadupiu: Ul. Ryżowa. W lewo od Al. Jerozolimskich w stronę Opaczy, jakieś 200 m za skrzyżowaniem. Można też dojechać kolejką WKD :-). Sam się tam musże przejść, ale jakoś ciągle mi nie podrodze... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Perfumy 30.01.03, 10:15 Wczoraj zupełnie przypadkiem w części podziemnej Sezamu (róg Świętokrzyskiej i Marszałkowskiej) zobaczyłem stoisko pt. "Rozlewnia perfum". Nie podchodziłem bo mi się śpieszyło ale z tego co widziałem to sporo dużych butli tam stało no i chyba taniej bo jak rozlewnia to choć za te wszystkie opakowania się nie płaci. Nie wiem tylko czy słowo "prefum" ma jednoznacznie sugerować kosmetyki damskie czy też może tam i są męskie również - zwyczajnie czasu by podejść i zapytać nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Perfumy 30.01.03, 10:36 perfumy najtaniej w Warszawie? w sklepie wolnocłowym na lotnisku Okęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
albertx Re: Perfumy 30.01.03, 10:41 Rozlewni jest kilka,ale to co oferuja to jakieś mixy nie wiadomo czego.Możesz spróbować w Jerozolimskich przed Pankiewicza,może coś wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmak Re: Perfumy IP: *.mcnet.pl / *.u.mcnet.pl 30.01.03, 11:06 a na tego Pankiewicza to co to jest??? mi chodzi o normalne oryginalne perfumy, w pudelku, zafoliowane, pelna kultura, i gdzie najtaniej je w wawie sprzedaja pozdrowka melmak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmak Re: Perfumy IP: *.mcnet.pl / *.u.mcnet.pl 30.01.03, 11:04 ale to chyba bilet musze najpierw kupic :-(( ?? Odpowiedz Link Zgłoś