Dodaj do ulubionych

Szukam kogoś...

31.01.03, 12:48
Wiem, że napisałam już na dwóch innych forach, ale może tutaj właśnie jest
jakiś samotny chłopak, który mysli podobnie jak ja.

TAk naprawdę nie wiem, co dokladnie się pisze w takich okolicznościach i tak
naprawdę, to sama nie bardzo wierzę w to, co robię, ale jednego jestem pewna!
Dokucza mi samotność i bardzo chciałabym mieć przy sobie swoją drugą połówkę!
Nie chodzi mi o sex, nie chodzi mi o przygody. Szukam po prostu kogoś, kto
mnie pokocha i kto także marzy o stałym związku.
Coś o sobie...mam 26 lat, mieszkam w Warszawie, pracuję....
Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów

Obserwuj wątek
    • Gość: Markiz Re: Szukam kogoś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 12:53
      Droga Aquillko. Myślę że ja jestem tym, o kogo ci chodzi. Przy mnie nie
      będziesz się już nudzić. No i jestem markizem. Będziesz mogła pochwalić się
      przed koleżankami.
      D.A.F. de Sade
      • aquillka Re: Szukam kogoś... 31.01.03, 12:56
        A co to znaczy, że jesteś "Markizem"?
        Bo chciałabym się już chwalić koleżankom, ale nie wiem, co mam im mówić...
        • d.z Re: Szukam kogoś... 31.01.03, 13:00
          aquillka napisała:

> A co to znaczy, że jesteś "Markizem"?
          > Bo chciałabym się już chwalić koleżankom, ale nie wiem, co mam im mówić...

Powiedz, że poznałaś kogoś przy kim trudno się nudzić:)))
          • aquillka Re: Szukam kogoś... 31.01.03, 13:05
            Tak już zdążyłam powiedzieć, ale POMOCY!!! pytają o więcej.
            • slamron Re: Szukam kogoś... 31.01.03, 13:23
              Daj spokój żartwonisiom. Ja też szukam kogoś, na razie bezskutecznie. Nie
              intereuje mnie sex, nie wiem nawet jak to się robi. Napisz do mnie:
              znawca@gazeta.pl.
        • alex.4 Re: Szukam kogoś... 02.02.03, 18:02
          aquillka napisała:

> A co to znaczy, że jesteś "Markizem"?
          > Bo chciałabym się już chwalić koleżankom, ale nie wiem, co mam im mówić...
          Alex: Nie wiesz kim był markiz de Sade?
          To chyba wszyscy wiedzą?
          Pozdr
    • calliditas Re: Szukam kogoś... 01.02.03, 11:36
      Nie chodzi mi o sex, nie chodzi mi o przygody. Szukam po prostu kogoś, kto
      mnie pokocha i kto także marzy o stałym związku.

A co bedziemy robić - jeśli masz jakieś ciekawe propozycje to napisz.
      • Gość: Safona Re: Szukam kogoś... IP: 213.195.142.* 01.02.03, 12:01
        Może ja po cholere ci te chłopy ? no moze markiz.
        • kochanek_do_bani Re: Szukam kogoś... 01.02.03, 12:51
          Gość portalu: Safona napisał(a):

> Może ja po cholere ci te chłopy ? no moze markiz.
          O wlasnie polecam sie i pozdrawiam goraco....
    • nauma Re: Szukam kogoś... 01.02.03, 13:07
      Szukaj, powodzenia. Ja przez internet (tylko że przez ahoj, który chyba już nie
      działa) znalazłem cud dziewczynę dwa lata temu i wszystko wskazuje na to, że
      spędzimy ze sobą całe życie!
      • Gość: Markiz Re: Szukam kogoś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 13:13
        A i mi sieć wielokrotnie pomogła. Czy pomogła tym dziewczynom?... Nie wiem, im
        już pomoc nie jest potrzebna.
        D.A.F. de Sade
    • gekonusia Re: Szukam kogoś... 01.02.03, 13:16
      Gekonusia też szuka. Dwóch prawdziwych gekonów-samczyków, którzy nie wykłócają
      się o swoje pochodzenie. Jak ktoś zna takich to niech da Gekonusi znać.
      Gekonusia ma swoje terrarium, w którym ma przygotowany żywy obiadek i
      naleweczkę na muszkach. Gekonusia czeka.
      • Gość: Markiz Re: Szukam kogoś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 13:21
        Z gekonem mogę spróbować, ale tylko jak rekwizytem. W zasadzie potrzebuję
        kilku - szybko się zużywają.
    • Gość: Frodo Baggins Re: Szukam kogoś... IP: *.kosnet.pl / 10.108.1.* 01.02.03, 22:23
      Ciekaw jestem co Ciebie interesuje w ludziach i w świecie oraz z czego w sobie
      jesteś dumna?

Chętnie dostałbym mejla od ciebie.

seksiboj@o2.pl
      • sexy_boy Re: Szukam kogoś... 01.02.03, 22:33
        Te, frodo, z ciebie taki seksiboj jak z koziej fujary traba. Wara od mojej
        dziewczyny.
        • Gość: Frodo Baggins Re: Szukam kogoś... IP: *.kosnet.pl / 10.108.1.* 01.02.03, 23:04
          Hahahahahahahahaha...
    • adoniska Re: Szukam kogoś... 02.02.03, 00:40
      ja tez bym chciala kogos znalezc. kogos milego. kto by mnie mocno pokochal. tak
      mocno jak ja kocham michala wisniewskiego z ich troje. ja tego tak samo jak
      michala pokocham. moge to obiecac. ja bardzo lubie kochac.
      • Gość: Frodo Baggins Re: Szukam kogoś... IP: *.kosnet.pl / 10.108.1.* 02.02.03, 01:22
        Czemu nie miałbym też poznać Ciebie? Jestem w tej chwili taki samotny w
        mieszkaniu brata w Markach. Obejrzałem już Matrixa i całego Władcę Pierścieni a
        do pieszczot mam tylko sukę rasy owczarek niemiecki, niestety gryzie mnie
        trochę.
        Teraz idę się wykąpać ale jeszcze do 2'00 ze 3 razy sprawdzę pocztę i forum.

Czekam na CIEEEBIEEEEE!!!!

--------------
        seksiboj@o2.pl
        • Gość: Markiz Re: Szukam kogoś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 01:28
          Synu, to ty rąk nie masz... Och, nieszczęśniku. Tylko jak będziesz pocztę
          sprawdzał, uważaj żeby cie prąd w członka nie trafił.
          D.A.F. de Sade
          • Gość: Frodo Baggins Re: Szukam kogoś... IP: *.kosnet.pl / 10.108.1.* 02.02.03, 01:35
            Gość portalu: Markiz napisał(a):

> Synu, to ty rąk nie masz... Och, nieszczęśniku. Tylko jak będziesz pocztę
            > sprawdzał, uważaj żeby cie prąd w członka nie trafił.
            > D.A.F. de Sade

Oj ty Sade, perwersyjny jesteś.
        • adoniska Re: Szukam kogoś... 02.02.03, 02:03
          ty jestes bardzo samotny z tym pieskiem. ty chyba bardzo potrzebujesz milosci.
          ja mam w sobie taki ogrom tej milosci. ja moze bym cie chciala poznac. tylko
          tak nie mozna od razu. trzeba sie poznac. napisz mi o sobie. moze ja cie
          pokocham tak mocno jak michala. moja milosc do michala dlugo dojrzewala. bardzo
          dlugo. bo ja porzadna jestem.
          • Gość: Frodo Baggins Re: Szukam kogoś... IP: *.kosnet.pl / 10.108.1.* 02.02.03, 02:35
            > ty jestes bardzo samotny z tym pieskiem. ty chyba bardzo potrzebujesz
            milosci.
            > ja mam w sobie taki ogrom tej milosci. ja moze bym cie chciala poznac. tylko
            > tak nie mozna od razu. trzeba sie poznac. napisz mi o sobie. moze ja cie
            > pokocham tak mocno jak michala. moja milosc do michala dlugo dojrzewala.
            bardzo
            >
            > dlugo. bo ja porzadna jestem.

Tak, tak.. potrzebuję miłości. Poznawać się można długo i z wieloma
            przyjemnościami.
            Jestem wielbicielem mate i rooibosu, popijam teraz yerbę. Jestem też już bardzo
            senny po gorącej kąpieli. Pies zaczął się elektryzować a może wcześniej nie
            zauważyłem, że gromadzi ładunki elektryczne (to od pieszczot?)
            Wzdychasz do Michała a niedawno widziałem cudowną Hinduskę nieznanego imienia i
            zakochałem się na cały film dokumentalny. Czar prysł tak szybko jak trwa
            siadanie na pilocie od telewizora. Jaki ten los okrutny...

Bardzo miło by było gdybyśmy mogli sobie pomejlować, bo od niedzieli wracam do
            domu w Warszawie i nie będę miał stałego łącza. Musisz mi tylko podać swój
            adres -mój jest parę postów wyżej. Na konto gazetowe nie wiem czemu nie mogę
            nic wysłać, a jakoś dziwnie się czuję opisując siebie na forum.

Pa! Dobranoc...
            • adoniska Re: Szukam kogoś... 02.02.03, 02:57
              ja mloda jestem. to ty mnie wytlumacz z jakimi przyjemnosciami chcesz sie
              poznawac. napisz mnie prosze. napisz mnie tez bo nie roumiem co to jest mate i
              rooibosu i ta yerba do picia. jak mozesz to napisz. ja po kapieli mam jak ty.
              tez spac mnie sie chce. to my mamy podobna ceche. ja sie z tego powodu bardzo
              ciesze. bo moze cos bedzie z nami, bo mamy te ceche. pies to sie tez moze od
              kaloryferow elektryzowac. od ogrzewania centralnego. tak pies mojej
              przyjaciolki ma. ja michala kocham. ciebie tez moge pokochac. nie musisz juz
              zajmowac sie ta hinduska. hinduski tak nie kochaja jak ja kocham. wiem to bo
              juz 3 lata kocham michala. mocno kocham. mam nadzieje ze ty tez pokochasz
              michala i ich troje. nie bardzo rozumiem po co ty siadasz na pilocie. ja siadam
              na krzeslach, fotelu, kanapie. pilot jest niewygodny. mnie sie tak wydaje ze
              jest niewygodny. nie wiem dokladnie. nigdy na pilocie nie siadalam. nie wiem
              czy moge dac ciebie tego maila. to troche tak jak bym ciebie swoj adres dawala.
              ciesze sie ze do warszawy wracasz. nie wstydz sie opis choc troche. bardzo
              prosze ciebie. bedze czekala na odpowiedz z duza niecierpliwoscia. juz mi sie
              wydaje ze moglabym ciebie mocno pokochac. ale michala dalej bede kochac.
              Pa, pa, pa, calusow sto dwa.
              • Gość: Frodo B. Re: Szukam kogoś... IP: *.kosnet.pl / 10.108.1.* 02.02.03, 12:52
                Wstałem, co za ulga. Śnił mi się Władca Pierścieni.
                Wracając do zimowego świata, poznałbym chętnie przyjemności wszystkich
                zmysłów...ciała, duszy. Mate pozwala mi to czasem zrobić. Mate, yerba, yerba
                mate to południowoamerykańska herbata, rooibos - afrykańska. Leczą wszystko o
                co się poprosi, dają szczęście i konserwują dobre samopoczucie.
                Możesz założyć sobie konto specjalne, dla przygodnie poznanych wielbicieli (o
                nieznanych jeszcze parametrach), Hindusek i dawać adres bez obaw.
                Tak chciałoby się napisać coś co chciałabyś usłyszeć, przecież ludzie
                to najbardziej lubią, trzeba tylko uważać żeby nie zapomnieć czego się samemu
                chciało.
                Niestety nie wiem czego, poza Ich Trójką pragniesz.
                Po 8/9 latach studiowania, mam nadzieję, że obronię się w lutym i znajdę nową
                pracę, stara jakoś tak szybko okazała się fatalna. Myślę trochę o własnym
                biznesie, ale braskuje mi dobrego pomysłu.
                Jeszcze nie tak dawno chciałem pojechać do Indii, bo to piękny kraj.
                A z wyglądu jestem pośrednio między Tarkanem a Jamesem Bondem, cokolwiek by to
                miało znaczyć. Oczy szare, rzadko piwne.

Co jeszcze chciałabyś usłyszeć?
                • Gość: Arbuz Re: Szukam kogoś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 13:07
                  Ja bym chcial wreszcie przeczytac twoje "Do widzenia". Nie, nie, nie, kurcze,
                  walnalem sie: "Zegnaj".
                  • Gość: Frodo B. Re: Szukam kogoś... IP: *.kosnet.pl / 10.108.1.* 02.02.03, 14:12
                    Wszystkich tak nie lubisz? Markiz ty naprawdę jesteś SadoMaso.
                • adoniska Re: Szukam kogoś... 02.02.03, 15:07
                  Gość portalu: Frodo B. napisał(a):

> Wstałem, co za ulga. Śnił mi się Władca Pierścieni.
                  > Wracając do zimowego świata, poznałbym chętnie przyjemności wszystkich

frodo. bardzo ja sie ciesze ze ty mnie odpisales. przyjemnosci zmyslow to my
                  musimy zostawimy po slubie. tak mnie wszyscy mowia. zebym uwazala na zmysly. o
                  tech herbatach to ja nigdy nie slyszalam. takie one dobre sa. daja szczescie.
                  mnie szczescie daje milosc do michala i do ciebie. ja sie ciebie musze
                  przyznac. jak ciebie juz chyba kocham. jeszcze nie tak jak michala ale kocham.
                  konto ja bym zalozyla dla ciebie. nie wiem jak tylko. a pragne to ja milosci
                  prawdziwej. zeby mnie tak ktos pokochal. tak mocno pokochal. jak michal kocha
                  zone. tak bym chciala. ale ty dlugo studiujesz i ty bez pracy. i bez pieniazkow
                  pewnie jeszcze. tak dlugo studiowac. to ty madry musisz byc. ciesze sie ze ty
                  jak ten bond jestes bo oni wszyscy byli ladni.
                  > Co jeszcze chciałabyś usłyszeć?
                  ile masz wzrostu?
                  ile wazysz?
                  ile masz lat?
                  buziaki

• Gość: Frodo B. Re: Szukam kogoś... IP: *.kosnet.pl / 10.108.1.* 02.02.03, 16:22
                    Małych przyjemności zmysłów można zaznać przed ślubem..
                    Mhhm.. pragnę Ci dać tyle miłości aż błogo zemdlejesz.

Owszem jestem mądry, a na pewno inteligentny a co do pieniążków, to za miesiąc
                    wpłynie mi na konto większa suma na przyjemności korzystania z lepszego
                    komputera. Zostanie jeszcze trochę na inne rzeczy.

> ile masz wzrostu?
                    Wzrost mam mniej więcej J.Bonda i policjanta z ulicznego patrolu 181/183
                    > ile wazysz?
                    71/73?
                    > ile masz lat?
                    Po ośmiu latach studiów- 27
                    > buziaki
                    Dzięki! Cmok.

ps. a konto możesz sobie załozyć na www.o2.pl, jest tam link "załóż nowe konto"
                    reszta jest prosto opisana. Jak założyłaś to w gazecie.pl? Postaram się jeszcze
                    coś wysłać na adoniskę, ale nie gwarantuję , że dojdzie.
                    • adoniska Re: Szukam kogoś... 02.02.03, 18:19
                      Gość portalu: Frodo B. napisał(a):

> Małych przyjemności zmysłów można zaznać przed ślubem..
                      > Mhhm.. pragnę Ci dać tyle miłości aż błogo zemdlejesz.
                      ja to nie wiem na jakie przyjemnosci przed slubem moglabym pozwolic. ja bym
                      chciala zebys ty mnie kochal, mocno kolach. mdlac to ja bym nie wolala. nawet
                      blogo. ty to musisz byc bardzo ladny. ty taki przystojny jestes. taki wysoki.
                      taki szczuplz. ja sobie adres zalozylam tam gdzie ty mnie mowiles.
                      3 buzki
                      • Gość: Frodo B. Re: Szukam kogoś... IP: 212.76.37.* 02.02.03, 23:13
                        No to PA! Na razie.

Ciekawe co zobaczę gdy zajrzę jutro do skrzynki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka