grzchur 04.02.03, 19:22 No właśnie jaka? Taka, przy której najlepiej siedzi się przed monitorem komputera, czyta posty na różnych forach, wlewa w siebie w piwo i coraz bardziej pogrąża w "dołku"? Ja non-stop katuje Chrisa Isaaka i The Eagles. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Najlepsza dołująca piosenka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 19:25 Dolujaca? "Hej tam w dolinie..." Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 19:28 Albo "ja pójdę górą, a ty doliną..." bardzo głęboka treść, dużo podtekstów i aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 19:28 Ostatnio - Barry White. Ale nie dołuje, tylko nastraja. W sposób nieokreslony (dlatego nieokreslony, że nie chce mi sie owego nastroju okreslac). Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 19:28 Ta chyba nie. Ale właśnie zapodałem sobie "Wielką Miłość" Seweryna K. i "Rozmowa przez ocean" Maryli R. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 19:29 I jeszcze "Józia, nie zapomnę ci tej nocy" Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 19:31 Józia będzie za parę dni, jak wytrzeźwieje, odrobie zaległości w pracy i na uczelni i zdam sobie sprawę, że jechać z tym koksem trzeba dalej, ale na razie będzie "dół" Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 19:34 No to widzę, że wszystko ku lepszemu zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 19:40 Ale na razie jest do luftu Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 20:59 grzchur napisał: > No właśnie jaka? Taka, przy której najlepiej siedzi się przed monitorem > komputera, czyta posty na różnych forach, wlewa w siebie w piwo i coraz > bardziej pogrąża w "dołku"? > Ja non-stop katuje Chrisa Isaaka i The Eagles. "Jesienna deprecha", Kury. Że też nikt o niej nie wspomina. flx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgus Re: Najlepsza dołująca piosenka? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.02.03, 22:34 Cohen, w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.prawdziwy.gekon Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 22:52 Głęboka studzienka,głeboko kopana.... Cóż może być bardziej dołującego? Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 22:54 pusc sobie Ich Troje. Wisniewski ma tak drzacy glos, ze kazdego zdoluje. Odpowiedz Link Zgłoś
realista2 Re: Najlepsza dołująca piosenka? 04.02.03, 23:18 A dla mnie dzisiaj "trzej studenci z Salamanki " Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Najlepsza dołująca piosenka? 05.02.03, 00:29 Turnau Byle co dołek i to murowany Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Najlepsza dołująca piosenka? 05.02.03, 01:00 Międzynarodówka, albo Cię zdołuje kompletnie, albo do boju i działań zagrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Mala Vida Mano Negry IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 05.02.03, 01:00 Jak w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Najlepsza dołująca piosenka? 05.02.03, 02:59 Jutro, tzn. dziś się okaże, czy nadal będę słuchać dołujących kawałków, czy będzie git. Generalnie, jeszcze nigdy w mym krótkim życiu nie miałem przeprowadzać tak poważnej rozmony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Najlepsza dołująca piosenka? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 05.02.03, 08:19 grzchur napisał: > Jutro, tzn. dziś się okaże, czy nadal będę słuchać dołujących kawałków, czy > będzie git. Generalnie, jeszcze nigdy w mym krótkim życiu nie miałem > przeprowadzać tak poważnej rozmony... bedzie kontynuowany browarek i smętne kawałki czy jest git??mam nadzieieje,że to drugie!ta ważna rozmowa pewnie jeszcze przed Tobą,więc trzymam kciuki za powodzenie akcji! Odpowiedz Link Zgłoś