abstrakt2003 19.07.06, 07:34 Warszawy panu Marcinkiewiczowi? ====================================== Bo ja "Budujemy nowy most Jeszcze jeden nowy most..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuku Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar IP: 195.187.84.* 19.07.06, 08:04 Do roboty, do robory.... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar 19.07.06, 08:08 Przy kominku ogień płonie syczy sykiem smolnych szczap przy kominku grzeje dłonie odrazający drab syczy sykiem smolnycg szczap odrażający drab Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Jezu jak się cieszę. 19.07.06, 08:10 Jezu jak się cieszę Jezu jak się cieszę Z tych króciutkich wskrzeszeń Kiedy pełną kieszeń znowu mam Znowu mogę myśleć Trochę jakby ściślej I wymyślać śmiało nowy plan I pięknie jest Nieskromnie bardzo jest Kiedy mija, tak jak wszystko Ta euforia kilku dniowa Wstawać i pracować i mieć Nie bardzo mogę Nie bardzo mogę nie Nie bardzo chcę Jezu jak ja lubię Jak ja bardzo lubię Chyba tak nie umie lubić nikt Lubię się zaszywać Lubię nadużywać Szukam wciąż okazji I je mam I pięknie jest Nieskromnie bardzo jest Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Małgośka ???? 19.07.06, 08:11 To był maj Pachniała Saska Kępa Szalonym zielonym bzem To był maj Gotowa była ta sukienka I noc się stawała dniem Już zapisani byliśmy w urzędzie Białe koszule na sznurze schły Nie wiedziałam Co ze mną będzie Gdy tamtą dziewczynę Pod rękę ujrzałam z nim Małgośka mówią mi On nie wart jednej łzy On nie jest wart jednej łzy Małgośka wróżą z kart, on nie jest grosza wart A weź go czart, weź go czart Małgośka tańcz i pij A z niego sobie kpij Jak wróci powiedz nie, niech zginie gdzieś na dnie Oj głupia ty, głupia ty Jesień już Już palą chwasty w sadach I pachnie zielony dym Jesień już Gdy zajrzę do sąsiada Pytają mnie czy jestem z kim Widziałam biały ślub Idą święta Nie słyszałam z daleka słów Może rosną Im już pisklęta A suknia tej nowej Uszyta jest z moich snów Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz W życiu znowu mi nie wyszło.... 19.07.06, 08:23 Późno, późno, późno... późno jest, Sam wiem, że zbyt późno jest, By zaczynać wszystko znów. Znowu szarych dni pagóry, Znów codziennych rzeczy las, Wolę swoją snów dolinę, Obok której płynie czas, Szuka jej, kto był tu raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar 19.07.06, 12:06 Na lewo most, na prawo most A dołem Wisła płynie Tu rośnie dom, tam rośnie dom Godzina po godzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar IP: *.acn.waw.pl 19.07.06, 12:17 12 groszy, tylko nie płacz proszę 12 groszy w zębach tu przynoszę 12 groszy, tylko nie płacz proszę 12 groszy w zębach tu przynoszę 12 groszy, tylko nie płacz proszę 12 groszy w zębach tu przynoszę 12 groszy, tylko nie płacz proszę 12 groszy w zębach tu przynoszę Partyzanci Broz-Tity wyzwolili Jugosławię Bez pomocy Sowietów. Awantura na zabawie Ci z sąsiedniej wsi zaczęli, myśmy skończyli Rambo 8 w telewizji - patrzcie moi mili Więc mam wyższe wykształcenie, chociaż studiów nie skończyłem Jak prezydent Kwaśniewski, Jaskiernia - stróż prawości Okazało się, że pastor King nie był Murzynem Ani czarnym - on był Afroamerykaninem 12 groszy, tylko nie płacz proszę 12 groszy w zębach tu przynoszę Jeden grosik dla sierot, nie mają ojca, matki Staruchy i wariatki, pakuj Bolo manatki Drugi grosik dla chudzinek, nie jedzą kolacji Zgredzi leżą pijani, ja pakuję w ubikacji Trzeci grosik dla żołnierzy - na straży macierzy Pruszków kontra Wołomin - sędzia od obu bierze Czwarty grosik dla urzędu, przeca żreć coś musi Tata podbił oko na rocznicę mamusi Nie prawica, nie liberał, nawet żaden faszysta Kowboj Cza Cza to normalny komunista Ameryka też się sypie, to osobny rozdział Bill Clinton palił trawę, ale się nie zaciągał "Dalej jazda do roboty, ..e nieroby!!!" Toć roboty u nas ni ma i co ty na to powiesz? Zabłądziłem po północy na South'cie w Chicago Miałem serce w przełyku, lecz nic mi się nie stało 12 groszy, tylko nie płacz proszę 12 groszy w zębach tu przynoszę Piąty grosik dla policji, toć żyjemy bezpieczniej Wypił litra i stoi - taki to mój podopieczny Szósty grosik na pomniki tworzących historię Magdalena gdy popije, robi laskę gdzie byle Siódmy grosik dla lekarzy, nuż co złego się zdarzy Kto najlepiej gra na wieśle? Otóż ja gram całkiem nieźle Ósmy grosik dla księdza, w parafii nędza W nocnym z alkoholem sprzedaje wredna jędza Na wycieczce w górach cała klasa katowała wina Uczeń zły, uczeń dobry, chłopak i dziewczyna Nauczyciel od wuefu podał pani od polskiego Film jej się urwał, nie pamięta niczego Tata 2, Tata Kazika, niedługo przyjdzie pora Tata Kazika kontra Hedora Na kolana chamy!!! Śpiewa Lucjan Pavarotti Święcicki kopsnął mu parę moich nowych złotych Na weselach często womit, ja wam powiem moi mili: Dobra metoda - wypić rosół przed wszystkimi Pot śmierdzi spod pach, na sali syf aż strach Tak bawią się ludzie o złotych zębach A najlepsza fryzura, jeśli jeszcze nie wiecie Krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie "Scyzoryk, scyzoryk - tak na mnie wołają" Rogowiecki i Brzozowicz, co się na muzyce znają 12 groszy, tylko nie płacz proszę 12 groszy w zębach tu przynoszę Dziewiąty grosz stryjowi, nielicho się narobił Co to za wegetarianin, co wpie.. schabowe? Dziesiąty grosz dla Jadzi, niech se Jadzia wsadzi Ona ma siłę oraz nie leczoną anginę Grosz cieciowi, może wpuści do budynku Szósta noc bezsenna, amfetamina na rynku Dwunasty grosz dla końców przeznaczam dla ciebie Kocham cię i tak zostanie, kocham cię moje kochanie Całe stado nawalone, ale praca wre Wszyscy jarają szlugi, to jest temat długi Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy A ja tylko gołe baby, jeśli gdzieś zauważę Wpierw "Dezerter", potem radio, "Muzyczna Jedynka" Kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję I festiwal w Sopocie, jaki ochlaj i wyżerka Ile kasy dać dziadowi o zniszczonych nerkach? Adamu, Adamu - cały czas ma długi Nowa powieść science fiction: Kaczor jeden ,Kaczor drugi "Jak powstają twoje teksty?" - gdy mnie ktoś tak spyta Zaku..ę z laczka i poprawię z kopyta Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Chyba każdy z nas tę samą: :) 19.07.06, 14:36 "Sen o Warszawie" Bo każdy ma tę swoją Warszawę, każdy trochę inną, a jednak podobną: czystą, rozsądnie zabudowaną, niezakorkowaną, niezaśmieconą, zieloną... Niemal cytat ze Starzyńskiego mi wyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza " I żebym Cię więcej nie widział .... . Lalala !!! 19.07.06, 15:07 Słowa warszawiacy, muzyka Gabriel Janowski ps. "Kucany" Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_xx Idź precz! Perfect 19.07.06, 15:31 idź precz! do mamusi do tatusia do malucha idź precz! pańska skórko ósme cudo znów na rudo powiedz, że piję że z tobą nie żyję że taplasz się w nędzy bo nie mam pieniędzy idź precz! idź precz! do rodzeństwa do kołtuństwa do szaleństwa idź precz! lalko z pucu kalkomanio wyższych uczuć powiedz, że z głodu nie sprzątasz już w domu nie zmywasz też naczyń bo jeść nie ma na czym idź precz! idź precz! do mamusi do tatusia do malucha idź precz! pańska skórko ósme cudo znów na rudo idź precz! do rodzeństwa do kołtuństwa do szaleństwa idź precz! na nocniczek mama da ci possać cycek masz tu gotówkę, leć po ciężarówkę i pakuj jak leci, bo ty kochasz te rzeczy, ach bierz bez skrupułów lecz zostaw mi ściany, przytrzymam się muru, gdy będę pijany idź precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektryczna gitara Jesteście wolni, możecie iść... IP: *.4web.pl 19.07.06, 15:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabas 1 Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:20 Żegnaj Pamelo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar IP: *.orange.pl 20.07.06, 06:12 do widzenia mój kochany do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar 20.07.06, 10:04 Gość portalu: jabas 1 napisał(a): > Żegnaj Pamelo ! Dobre :D Niebo skąpi suchej ziemi kropli deszczu Niebo skąpi szczęścia biednym tak jak myyyyyy Ukochany, to jest nasz ostatni wieczór.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki żegnaj, misiu 20.07.06, 09:07 żegnaj misiu niech wycisnę Ci na pysiu pożegnalny czuły cmok O Boże, co za radość, gdy sie czegos tak juz ma dość zrobić wreszcie ten cudowny krok... Odpowiedz Link Zgłoś
dennis_lance Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar 20.07.06, 10:01 Ja bym zadedykował "L'adieu" :P Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 Re: A spadaj na 20.07.06, 20:46 kacze GOWNO I INIE ROZNOS S M R O D U KAZIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar IP: *.chello.pl 21.07.06, 03:14 Już wiosna podrosła i bzami tchnie Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się bez rosy po nocy i listek schnie Kaziu, zakochaj sie Zawsze sam wciąż bez dam, jak to pojąć mam Uroczej Hani G.W. odebrałeś sen Jak pąki Hanki jagody dwie Kaziu, zakochaj się Już lato swym kwiatom motylki śle Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się Spójrz drżące na łące sylwetki te Kaziu, no gdzie Ty gdzie Zawsze sam wciąż bez dam, jak to pojąć mam W prześlicznej Hani G.W. wrze dla Ciebie krew Hanie na oślep brać każdy chce, Kaziu, zakochaj się Już jesień łzy niesie Hani G.W. Kaziu, Kaziu, Kaziu z Hanią źle Już zima się ima wzorków na szkle Kaziu, zakochaj się Odpowiedz Link Zgłoś
endi11 Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar 21.07.06, 11:11 Nie masz cwaniaka nad Warszawiaka. Nie masz cwaniaka nad warszawiaka, kóry by mógł go wziąć pod bajer lub pod pic Mozesz mie chamem zwać, mozesz mie w morde dać lecz od stolicy wont!, bo krew się bedzie lać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianka Piosenka po wyborach!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:15 Uciekaj, uciekaj, bo Cię...........Ale do Gorzowa nie ma po co wracać! Zdrajca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedo Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar IP: 195.187.84.* 21.07.06, 12:22 I choć padało i było ślisko to się przywlokło to ....... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Jeszcze jedna piosenka "KAZIU" 21.07.06, 12:28 Ale tylko ten fragment, powtarzany na okraglo :)) "Kaziu" Nie mów nic proszę Cię, no bo co można rzec, w takiej chwili ? nie mów, że wrócisz tu, że odchodzisz na dni tylko kilka, wyjdź ot jak gdyby nic, jakbyś lazł kupić chleb do sklepiku, Kaziu!, nie mów nic, proszę Cię, nie mów "kiedyś wrócę tu". Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Jeszcze jedna piosenka "KAZIU" 21.07.06, 15:05 warzaw_bike_killerz napisał: > Ale tylko ten fragment, powtarzany na okraglo :)) > > "Kaziu" > > Nie mów nic proszę Cię, no bo co można rzec, > w takiej chwili ? > nie mów, że wrócisz tu, że odchodzisz na dni > tylko kilka, > wyjdź ot jak gdyby nic, jakbyś lazł kupić chleb > do sklepiku, > Kaziu!, > nie mów nic, proszę Cię, nie mów "kiedyś wrócę tu". > > Nie profanuj Anny tym ....... ! Odpowiedz Link Zgłoś
wsamrazek Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar 21.07.06, 15:21 "Warszawscy radni to największa bandytierka Każdy chciwie na publiczne pieniądze zerka Jak tak patrzę to cyniczni i złośliwi Głupi, pasożyty, insekter, nowotwór na organizmie żywym Radny kradnie zasada jest taka Synekura tego typu warta jest siusiaka Lub pipuni wszelkiej maści złodziei na stołkach Służba wasza temu miastu to kit na kółkach!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ack Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:44 Zielone Żabki - "Polityka" Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: A wy jaką pisenkę zadedykowali byście komisar 21.07.06, 23:36 Byl taki film: "Przepraszam, czy tu (tez) bija ?" Odpowiedz Link Zgłoś