czocza 20.07.06, 10:04 przynajmniej u nas w C już jesteśmy okamerowani - mój standard życia zdecydowanie się podniósł , ale chyba chodziło wszystkim o zdjęcie tego syfu z windy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
observe1 Re: kamery gotowe 20.07.06, 15:52 czy owe słynne kamery to te plastikowe korki z małą dziurką?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucase Re: kamery gotowe 22.07.06, 02:19 Również zdziwiły mnie te kamery, w takim wypadku należałoby napisać: UWAGA to jest kamera, więc łapy precz od windy Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: kamery gotowe 22.07.06, 03:08 Mnie się podobają. Dotychczas widywałem w windach albo z białego plastiku jak mydelniczka, albo ciemne półokrągłe, wciśnięte w róg. Jeszcze mniej przypominało to kamery. I faktycznie, były tam naklejki informujące o fakcie ich zainstalowania. U nas takie wlepki trochę by oszpeciły wnętrze... Odpowiedz Link Zgłoś
rafalpt Re: kamery gotowe 22.07.06, 10:52 kamery gotowe ale czy widzieliscie "nowe" mazajki na wewnetrznej stronie drzwi jednej z wind w bud C? Chyba ktos juz probowal swych sil z kamerami.... Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: kamery gotowe 22.07.06, 17:41 ... i pewnie "nic się nie nagrało" ;) Odpowiedz Link Zgłoś