Gość: Spieprzay Dzia Du IP: *.jjs.pl 16.08.06, 00:12 nie nauczycielom w samorządach! To katastrofa, pomijając wszystkie inne błazeństwa tego Pana. Warszawa już dość czasu zmarnowała przez irasiada i jego miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zyczliwy Blog Marcinkiewicza jest zenujacy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.06, 00:26 jesli on go pisze to az strach pomyslec ile swojego urzedniczego czasu na niego marnuje. Czasu za który mu płacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litości! Nie tylko blog IP: *.chello.pl 16.08.06, 01:12 Już lepsza Zyta. Przynajmniej konkretna, nie pajacuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychola Re: Nie tylko blog IP: *.work / 81.210.39.* 16.08.06, 07:00 "Prezydent odchudził administrację" Tak Kazik stwierdził na temat rządów Kaczora w Warszawie. Szkoda tylko że jak odchudził ta administracje to jednak wydatki na samo funkcjonowanie je. Akurat one wzrosły o 25 procent w porównaniu do poprzedniej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: A uczniowie jego fizyki myją gary w Europie! 16.08.06, 09:01 Niestety jest on symbolem PiSiORa, parcie do kryta, nadaje sie do Samoobrony. Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Układ Warszawski IV kategorii! Ma Warszawa prezydenko, robi jaja nam na miękko! Jam namiestnik jest przeciera, co miał zawiść jak cholera. Uśmiech mi nie schodzi z gęby, wy szczerbaci Ja mam zęby. „Spieprzaj dziadu, srał cię pies”, Ja tu rządzę „yes, yes, yes”! Utrzymam się przy parafii, tam jest rada na wzór mafii. Polityczne ma to cele, jak mieć Polskę przy kościele! Byle zaspokoić księdza, choć w około tylko nędza! „Spieprzaj dziadu, srał cię pies”, My rządzimy „yes, yes, yes”! Bezdomnego stać na zęby? byle co miał on do gęby. Wpadli więc na pomysł taki, ze odrosną nam mleczaki. Dadzą czasem mleczną zupkę, ale częściej kopną w dupkę. „Spieprzaj dziadu, srał cię pies”, dam ci kopa „yes, yes, yes”! Poszczuje cię Irasiadem, On jest Panem, a ty dziadem. Planuj nędzę z ukochaną, nie otoczysz gniazdko ścianą. Ni roboty, ni mieszkania, straszne te oczekiwania. „Spieprzaj dziadu, srał cię pies”, głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Spec od miłości? Te, łysawy hipis! :P 16.08.06, 09:21 Gdzie on się tej miłości nauczył? Od bieliźniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karibu4 ********akcja STOP histerii - co wy na to????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:26 ********akcja STOP histerii - co wy na to????? stop-histerii.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Pacynka 16.08.06, 11:33 I o to chodzi. Właśnie PACYNKA sterowana przez Jarka (z racji jego upodobań). Czyli laleczka, której ktoś wsadził palec w d... i nią kręci. Wprost idealnie oddaje zasady tego układu... o przepraszam układ ma PO a to jest ...związek? Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy343 Re: Pacynka 16.08.06, 12:33 akami napisał: > I o to chodzi. Właśnie PACYNKA sterowana przez Jarka (z racji jego upodobań). > Czyli laleczka, której ktoś wsadził palec w d... i nią kręci. Wprost idealnie > oddaje zasady tego układu... o przepraszam układ ma PO a to jest ...związek? Podejrzewam, że Kaziu Yes nie potrafiłby pokierować nawet niewielką szkołą podstawową. Mam nadzieję, że warszawiacy nie dadzą się nabrać na głupie gadanie Kaziutka i nie wybiorą go na stanowisko prezydenta swojego miasta! Ani Waltz z gronkowcem! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Jestem specjalistą od miłości do her Tuske??? 16.08.06, 16:13 To z tej milosci pielgrzymowal do Gdanskiego mieszkanka Donia Tuske? No, zostawmy te scene. Za iles tam lat dowiemy sie jak tam bylo. W tych rozhoworach Kaziu i tak jest lepszy od Gronkowca. Niczego zlego nie zycze stolicy, ale z dwojga tych kandydatow tylko Marcinkiewicz jest w miare na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jestem specjalistą od miłości do her Tuske??? 17.08.06, 00:14 poszeklu napisał: > To z tej milosci pielgrzymowal do Gdanskiego mieszkanka Donia Tuske? > No, zostawmy te scene. Za iles tam lat dowiemy sie jak tam bylo. > W tych rozhoworach Kaziu i tak jest lepszy od Gronkowca. > Niczego zlego nie zycze stolicy, ale z dwojga tych kandydatow > tylko Marcinkiewicz jest w miare na poziomie. ********************************* Na poziomie gleby.To ciućmok i szmondak z samego środka puszczy,przez poniatoszczaka ganiany.Kudy mu do starej poczciwej Warszawy,Pragi czy Targówka albo Szmulek.Taki frajer to na Grójec(bez urazy) i to na pisarza w gminie a nie starostę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: ******Jesteś ofermą i wazeliniarzem******* IP: *.3.cust.bredband2.com 16.08.06, 10:34 Nie rozumiem sondazy. Skad bierze sie tak duze poparcie dla Marcinkiewicza? Szkoda, ze Julia Pitera nie kandyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcia Re: ******Jesteś ofermą i wazeliniarzem******* IP: 81.210.116.* 16.08.06, 11:13 To proste - w Wawie w wakacje zostali sami emeryci, moherowe berety, którzy w sondażach telefonicznych chętnie biorą pewnie udział, bo co innego mają do roboty? Ludzie pracujący, wykształceni lub młodzi albo siedzą w tym czasie w biurze, albo na wakacjach balują. Zobaczymy, jakie będą sondaże, kiedy ci wszyscy ludzie wrócą do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: ******Jesteś ofermą i wazeliniarzem******* IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.08.06, 14:01 Ubolewam nad tym, ale będą takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania poparcie to dla jego krawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marświnkeiwcz Miłości uczył się od Mistrza Jarosława. IP: *.aster.pl 16.08.06, 11:23 A co na to jego żona? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Blog Marcinkiewicza jest zenujacy 16.08.06, 09:37 No wlasnie za pieniadze podatnikow pisze sobie bzdury a szary czlowiek nie moze popisac na forum bo zaraz GWniany cenzor usuwa komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Blog Marcinkiewicza jest zenujacy 16.08.06, 11:30 Zyczliwy, ale ty musisz być piękny sierp po ojcu młocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax Re: Blog Marcinkiewicza jest zenujacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:14 On sam jest żenujący podczas tej rozmowy. Ludzie, nie wybierajcie go na swego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawskakomunikacja Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą 16.08.06, 00:58 O Boże... momentami żenujące :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx pan Marcinkiewicz to pajac IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 16.08.06, 01:21 Warszawy nie zna, ale chce nie rzadzic. jezeli chce byc samorzadowcem to niech jedzie do siebie. zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: pan Marcinkiewicz to pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:46 zgadzam sie: takiego pajaca jeszcze nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totek Chyba był zmęczony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.06, 01:18 bo wypadł bardzo mizernie. A ja nie chcę HGW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr fizyki kaziu akcentuje : zrobi-li-smy; wykona LI smy jak IP: *.dial.unm.edu 16.08.06, 01:35 pisowcy do moherowa ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litości! Marcinkiewicz następnym Papieżem! IP: *.chello.pl 16.08.06, 01:36 Skoro tak się zna na miłości do wszystkich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 [...] 16.08.06, 01:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawskakomunikacja Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą 16.08.06, 01:39 krótkie zestawienie wypowiedzi z 26 lipca i 16 sierpnia ;)) warszawskakomunikacja.blox.pl/2006/08/Marcinkiewicz-za-a-nawet-przeciw.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.acn.waw.pl 16.08.06, 01:47 "Sam się Pan przyznał, że nigdy nie jechał Pan miejskim autobusem." - czy jeszcze jakis komentarz jest potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.dyn.optonline.net 16.08.06, 03:07 bez obaw,jutro w blasku kamer sie przejedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą 16.08.06, 09:53 Tylko z tego powodu jeden autobus wypadnie z trasy, żeby przejechał się ten "Łysek z pokładu Idy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.08.06, 14:05 No i co z tego? Zorganizuje się kurs specjalny i po sprawie. A w gazetach będą zdjęcia podpisane: "Marcinkiewicz pomaga wysiaść z autobusu starszemu dziadkowi" "Marcinkiewicz pomaga wnieść wózek dziecięcy do autobusu młodej matce" "Marcinkiewicz głaszcze dzieci jadące do szkoły po głowie" "Marcinkiewicz pomaga skasować bilet niedołężnej staruszce" I CIEMNY LUD TO KUPI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rm429 Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 06:03 Marcinkiewicz specjalista od błazenady. Jeśli Warszawiacy wybierzecie go sobie na prezydenta to już składam gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą 16.08.06, 06:25 Warszawiacy wyslijcie tego delikwenta jak najdalej, do Pcimia, albo Pcimia Wielkiego, tam jest jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą 16.08.06, 15:55 Byłam przekonana,że w Warszawiacy nie daja się nabrać na pajacowanie Marcinkiewicza,ale dotychczasowe sondaże wskazują na coś innego.Ja też kocham ludzi dlatego serdecznie współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 16.08.06, 06:41 Następny co "wykona zadanie dla Wielkiego Pana Prezea". A miasto bedzie musiało pod kaczymi rzadami gnić kolejne 4 lata. Do Gorzowa sp.. dziadu - jak mawiał Wieliki Brat Wielkiego Pana Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Jak Pan nie wymieni 50% szefów w ratuszu i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 07:52 uwolni sie od niekompetentnych i rządnych stołków aktywistów waraszawskich PiS to czarno widzę przyszłość i Pana i Warszawy, Panie Premierze!Oczywiście przed wyborami nie może Pan krytykować ani "dokonań" Lecha K. ani,generalnie, swoich partyjnych kolegów.Niestety, ich niekompetencja i bzczelność przekracza wszelkie ludzkie granice!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak Pan nie wymieni 50% szefów w ratuszu i ni IP: *.acn.waw.pl 16.08.06, 09:04 zgadzam się w 100% i niech przyjrzy się ile rodzin pracuje w ratuszu. Jeśli Marcinkiewicz twierdzi, że Kaczyński odchudził administrację, to niech powie dalczego jej koszty wzrosły i to jak?! Niech też powie, dlaczego dług Warszawy wzrósł prawie dwukrotnie w porównaniu z sytuacja sprzed rządów Kaczyńskiego? Przecież poziom inwestowania w obecnej kadencji w porównaniu do poprzednich jest bardzo niski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Jak Pan nie wymieni 50% szefów w ratuszu i ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:00 sprawdzić te rodziny i układy w urzędach, a warszawiacy nie mają pracy, bo nie są z ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:30 Warszawiacy , nie wybierajcie sobie tego pajaca na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddb2 Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:35 Maly zarozumialec, ktory wychwala sie i podnosi swoje akcje, gdzie tylko sie da. Jest zenujacy w tym klapaniu o swoich zaletach i sukcesach. Jestem warszawianka i nie zaglosuje na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą 16.08.06, 09:55 Gość portalu: ddb2 napisał(a): > Maly zarozumialec, ktory wychwala sie i podnosi swoje akcje, gdzie tylko sie da Musi sam się chwalić, bo nikt inny nie chce tego ronbić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:35 Warszawka jest nieprzewidywalna niestety. Juz raz wybrala tego no... Irasiada i co? Prawdziwi warszawiacy na pewni na pajaca nie beda glosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john doe Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: 193.109.212.* 16.08.06, 08:34 kaziu marionetkiewicz - gdzie go poślą tam pójdzie i będzie rozdawał swoje przymilne uśmiechy. jesteś błaznem w tym cyrku. nie wiem skąd biorą się ludzie,. którzy darzą go zaufaniem, tak samo jak nhie wiem skąd bierze się elektorat kaczyńskich, kurskiego, leppera, giertycha... istnieją chyb adwie polski - dobrze, że nie znam tej gdzie marionetkiwecz jest wielkim człowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą 16.08.06, 09:59 Elektorat prawicy to tradycyjne najbiedniejsze regiony - Polska C, D, E i aż do Z (Bieszczady). Tylko mnóstwo prowincjuszy przyjechało do Warszawy za pracą i ten motłoch może głosować na pisuary i przystawki. Żaden prawdziwy warszawiak na tą ekipę nie zagłosuje - mały Kaziu nie dostałby nawet jednego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad nerwowy On tylko będzie czekał kiedy wrócić do rządu IP: *.jjs.pl 16.08.06, 08:41 Gdy kaczuś się zużyje. Warszawa będzie go interesować w stopniu znikomym, a przecież i tak nie zna się na zarządzaniu. Wracaj do pokoju nauczycielskiego Kaziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:49 Czy naprawdę w Warszawie mieszka aż 40% idiotów, którzy kupują te bzdety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:36 Wyglada na to , ze tak. Zreszta widze po czesci swoich sasiadow, ze to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Czy to jest IDIOTA??? czytam i nie wierze.... 16.08.06, 08:52 czyzby Marionetkowicz po dostaniu kopala w 4 litery i desancie w Warszawie zglupial???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiankajedna Re: Czy to jest IDIOTA??? czytam i nie wierze.... IP: *.home / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:55 Caly czas nam wmawia jaki to On jest wspanialy i na tym sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: Czy to jest IDIOTA??? czytam i nie wierze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:37 mam wrazenie, ze tego pajaca to po prostu bawi. Taki ma poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość antyPISior Cimoszewicz też "liderował" przed wyborami prezyd. IP: 195.187.51.* 16.08.06, 08:53 ATRAKCYJNY KAZIMIERZU ! Warszawiak to osoba URODZONA w stolicy, a taki - pożal się Boże - niedouczony nauczycielski desant, jak Pan to Warszawianin ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad do budy On niestety może wygrać... IP: *.jjs.pl 16.08.06, 09:05 sporo ludzi, skądinąd niegłupich, dało się otumanić, a są i tacy którzy uwierzyli że jest on w konflikcie z kwakami, że to gorliwy liberał i że chce dobrze. Później będzie żal i zgrzytanie dziobów że miasto ciągle w stagnacji, że kompletny chaos i bajzel, że ciągle niezałatwione najprostsze sprawy (wspólny bilet!!!), że nie ma żadnych reform, że coraz bardziej wygląda to jak stolica w trzecim świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobola On jest potwornie stłamszony przez braci K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:55 On jest potwornie stłamszony przez braci Kaczyńskich. Marcinkiewicz nie zrobi już nigdy w życiu samodzielnego kroku. To dramat dla Warszawy, jeśli zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabas 1 Re: On nie jest stłamszony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:15 To poprostu urodzone popychadło nie posiadające własnego zdania.a jego skomlenie o komisarzowanie w Stolicy było pokazem jego osobowości.W sumie jest typowym Pisiakiem -0%osobowości;0%ambicji;100%wierności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Wielkie pajacowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:56 Ten czlowiek jest po prostu niereformowalny. Tylko pajacowanie i opowiadanie dyrdymalek. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Pajacyk na sznureczkach 16.08.06, 09:04 Gęba pełną obietnic, merytorycznie - zero, znajomość Warszawy - żadna. Szkoda mojego miasta na kolejnego dyspozycyjnego hamulcowego. Już zbyt dużo czasu i pieniędzy zmarnował poprzedni tchórz i nierób. Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Marcinkiewicz -kacza marionetka bez honoru 16.08.06, 09:04 Marcinkiewicz -kacza marionetka bez honoru i godnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość w laczkach Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:05 Czy jesteś też specjalistą od miłości którą uprawia Jarek Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Kazimierz Marcinkiewicz: "Jestem specjalistą IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:09 A nmoże od stosunków polsko-ukraińskich.A tata nie był rezunem? Odpowiedz Link Zgłoś