Gość: Kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:58 Do pochwał autora chciałam dodać ,iż bedąc w Bazaar w okresie strasznych upałów czułam się tam cudownie .Jest tam wspaniała klimatyzacja i bardzo wygodne miejsca do siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Bazaar IP: *.aster.pl 29.08.06, 00:03 Po przeczytaniu recenzji na temat warszawskiej restauracji Bazaar pobieglem na Jasna na lunch z przyjaciolmi-jedzenie doskonale, kaczka rewelacja, pyszna jagniecina oraz zupa krem z pomidorow. O deserach nie bede wspominal bo wstyd zjesc wszystko z karty-))) Czytalem tez recenzje dotyczaca baru You&Me - niestety musze sie zgodzic z Panem Nowakim - Pomylka kulinarna, polecam bardziej Nu Jazz obok gdzie naprawde mozna dobrze zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bok Re: Bazaar IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.08.06, 18:08 bylem i tez musze potwierdzic!wystruj,jedzenie,obsluga-swietne!ceny mieszcza sie w sredniej warszawskiej,jakosć w ekstralidze.oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Bazaar IP: *.halleracaffe.broadband.pl 10.09.06, 15:45 To fakt, czas spędzony w Bazaarze to bardzo subtelne i wyrafinowane doznanie. Klimatyzacja niczego sobie, ogród pierwsza klasa biorąc pod uwagę że znajdujemy się w centrum Warszawy-głośno nie jest, samochody mkną w cichym tle. Co ważne krzesła nie należą do ciężkich bubli i tak też nie wyglądają. Co do artykułu pana Nowaka musze przyznać ,że surowce rybne to w Warszawie to zmora - fakt. Z jednej strony patrząc dorsz zawsze smakował najlepiej niedaleko od miejsca jego połowu, tudziesz nad morzem. A po drugie w okresie letnim nad naszym pięknym polskim morzem obowiązuje zakaz połowu dorsza... hmm.. także jakby na to nie spojrzeć ryba przyjedzie do nas zmrożona na kość i do tego złapana przed 1 czerwca... Kończąc po krótce do Bazaaru przyjść warto bo jest to bez wątpienia jedna z najlepszych restauracji w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Re: Bazaar 13.09.06, 10:22 Przychylam się do ogólnych achów i ochów nad Bazaarem. Restauracja, do której faktycznie warto pójść! Wyśmienite jedzenie, super profesjonalna obsługa no i ta aranżacja wnętrza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReniaBegger Re: Bazaar IP: 83.238.160.* 06.10.06, 03:09 oj tam ludzie, na swiecie chyba nie chodziliscie do knajp!!! wielkie ochy i achy!!! no dobra, zarcie nie kulawe, ale desery, ktore uwielbiam, podle i bez kunsztu zadnego!!!! a wystroj? jak w kosciele... fiuuu!!! blyskotek nawieszali, zlotem kapneli tu i owdzie, na czarno pomalowali i co??? nic ciekawego i oryginalnego!!! u mnie na klepisku w stodole, jak z ikei lampki powiesze i swieczek nastawiam, jest bardziej trendy:-P Oj, ta porzucona zona mistrzowska mogla sie lepiej postarac! w koncu po siwecie jezdzi i cos widziala w zyciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogaty_sponsor Re: Bazaar IP: 83.238.160.* 06.10.06, 03:30 Renia, ujelas mnie nie swa prostota, bo ta z ciebie emanuje, lecz dobrym wyczuciem i znajomoscią obowiązujacych trendów!!! Brawo!!! Malomiasteczkowi i zakomplesieni ludzie moga poczuc sie w tym miejscu dowartościowani, a dla mnie to przecietne miejsce. Owszem, dania choc mikroskopijne, jednak smaczne! Deserów nie jadam, wiec no comments. Wiele do zyczenia pozostawia jednak ubiór kelnerów, bo nijaki i niechlujny. Właściciele musza nad tym popracować! Jeśli mają zadęcie, jak się czytało w ubiegłym roku w newsletterach, żeby być polskim buddha bar, to wiele pracy ich czeka jeszcze!!!! Ale nie jest najgorzej! Jakieś swiatełko w tunelu pełnym nijakich i niesmacznych miejsc w stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie walker Re: Bazaar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:04 Uwazam ze to miejsce ma przyszlosc, ale tylko do tego zeby tam mozna bylo sie napic i zjesc za darmo na jakiejs imprezie. bylem na imprezie diageo i naprawde to miejsce to jedna wielka fabryka pieniedzy. bylem tam kilka razy na kolacji i naprawde spodobalo mi sie ta restauracja. ale po tym co zobaczylem na tej imprezie zgnoilo mi ja (doslownie mowiac). mam wrazenie ze wlasciciele chca tylko czerpac zystki z tej restauracji a nie stworzyc cos co zapadnie w pamiec gastronomikow. tak trudno dzis znalesc miejsce z dusza. a tak sie ladnie zaczynalo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merkury16 Re: Bazaar IP: 204.52.187.* 18.06.07, 12:59 Zgadzam się z taką opinią. Jedzenie dobre (rzeczywiście porcje mogłyby być większe). Obsługa poprawna (choć za pierwszym razem czekaliśmy 15 minut, aż ktoś się nami zainteresuje - lokal był prawie pusty). Brak klimatu - nie czułem tam się dobrze, dużo sztampy, blichtru i wszystko jakoś to sztuczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Bazaar IP: *.net.pulawy.pl 15.06.07, 01:23 Jest swietnie nic wiecej nie trzeba pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strauss_77 Bazaar przestroga IP: *.centertel.pl 23.03.09, 22:27 Przestrzegam wszystkich przed organizacją imprez w Restauracji Bazaar przy ulicy Jasnej. Pani Kusznierewicz i Pan Tomasz Wesoły sa niewypłacalni, zalegają z płatnościami. Przestrzegam - niesolidny partner Odpowiedz Link Zgłoś