sloneczniak 19.08.06, 17:38 Raz dwa trzy już niedługo na lawecie wyjedziesz TY :P Typowane auta to: -biały Opel Astra -zielone Daewoo Espero -zielona Honda Civic Życzymy mocnego haka!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tnk20 Re: Auto-Lotek:D 19.08.06, 22:35 dobre dobre popieram... dodalbym jeszcze fioletowa toyote corolle i czarna honde hr-v... znaki jak byk sa a "oni" to maja gleboko w pupie...zalosne i ponizej krytyki... Odpowiedz Link Zgłoś
teleferajna Re: Auto-Lotek:D 20.08.06, 13:57 że nie wspomnę o niebieskim Nissanie Micra z napisem MACROSOFT z boku, która UWAGA!!! należy do drugiej połowy jednego z naszych członków Szanowanego Zarządu!! PS. jeżeli sam Zarząd nie przestrzega znaków to jak mają się do tego ustosunkować inni współmieszkańcy?? Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 kandydujący to nie członek 20.08.06, 17:33 Poprawka: należy do drugiej połowy jedynie KANDYDATKI na członka Zarządu!! Odpowiedz Link Zgłoś
aligator1 oooPANIE WALACH 20.08.06, 18:43 jakie uciaganie!!A moze tak zajalby sie Pan czyms o czym tutaj wszyscy mowia, pytaja?!!Moze cos konkretnego??!!!jeli stoi samoichod KANDYDATKI DO ZARZADU to moze Pan jej powie zeby nie parkowala tutaj, bo chyba sa znaki(zreszta i tak paranoiczne, kazdy siebie wyklucza) Jak solidarnosc, no prosze!!! Powiem tylko jedno, to wszystko to jest chwyt ponizej pasa, rowniez PANSTWO JAKO ZARZAD.NIE NADAJECIE SIE DO ZARZADZANIA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 droga, znaki itp 23.08.06, 21:41 trzeci deweloper kończy wykop pod budynek na trzeciej działce na końcu wspólnej drogi co oznacza koniec dotychczasowego wjazdu od strony lasu na teren budowy Atlanco tym samym betoniarki i wszystkie pozostałe dostawy na sąsiadującą z nami budowę będą musiały jeździć obok budynku 26A i ci którzy nadal nie stosują się do regulaminu drogi dojazdowej oraz znaków drogowych mogą ponieść bardziej odczuwalne - finansowe konsekwencje *** od poniedziałku zostanie otwarta brama wjazdowa w ciągu dnia *** Odpowiedz Link Zgłoś
widow Re: droga, znaki itp 23.08.06, 21:56 Dlaczego dopiero teraz mieszkancy dowiaduja sie o tego typu sprawach? Ciekawe jak by ten watek sie nie pojawil czy wogole podalby Pan taka informacje? Dlaczego zarzad tak slabo informuje mieszkancow o bierzacych sprawach jak np. w przypadku spisywania licznikow? Dlaczego postawiono wszystkich przed faktem dokonanym i zrezygnowano ze spisu, przeciez ustalenia na zebraniu byly zupelnie inne? Na tablicach wywieszono jedynie informacje. Traktujecie innych mieszkancow niepowaznie. Czekam na komentarz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
20052006s Ja się przyłączam 24.08.06, 09:51 Przestaje mi się to wszystko podobać. I sposób informowania (a raczej nieinformowania) i różne ustalenia zebraniowe, zarządowe itd. Nie podoba mi się fakt, że osiedle będzie otwarte i będzie się kręcić jeszcze więcej "typków". Jeśli już te ciężarówy muszą jeździć tą drogą, to może postawmy ogrodzenie przy chodniku, tak jak ma osiedle vis a vis nas. Ludzie!! Nie po to płaciliśmy za osiedle zamknięte aby było ono otwarte!!! Czy naprawdę nie możemy go zamknąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 Re: nowe grodzenie itd 24.08.06, 11:48 ogrodzeni w osi chodnika wzdłuż drogi będzie raczej nieuniknione ale w tegorocznym budżecie nie ma na to pieniędzy nie tylko z powodu tego że są zaległości w płaceniu przez lokatorów ale głównie dlatego że nie są zarezerwowane pieniądze na nowe inwestycje "oszczędności" zostały przesunięta na - uzupełnienie zieleni - kosze na psie odchody - poprawę bezpieczeństwa zabawek na placu zabaw (w tym opinia) - montaż znaków drogowych w tym projekt organizacji ruchu szczegółowe informacje będą wywieszone na tablicach Odpowiedz Link Zgłoś
20052006s Dziękuję za info 24.08.06, 12:20 i mam jeszcze jedno pytanie (które zadałam w wątku dotyczącym UPC) - czy są już jakieś informacje nt. możliwości podłączenia kablówki i netu UPC?? Czy atrium już wystąpiło z zapytaniem do firmy UPC?? Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecdyrektor666 Re: nowe grodzenie itd - WIELKA ŚCIEMA 24.08.06, 21:05 A niby dlaczego MY mamy płacić za to ogrodznie... wydaje mi się, że tak samo jak ja, większość sąsiadów kupowała mieszkanie na osiedlu zamkniętym..... więc niech DOZBUD się wywiąże ze swoich ofertowych obietnic.... pomijając przemilczenie przez developera przy kupnie mieszkania faktu, że będziemy mieli trasę przelotową na drugie osiedle.... no ale tu nic się nie da zrobić ....pozostaje żal do DOZBUDU o zamierzone / niezamierzone (?) wcześniejsze pominięcie tej informacji w rozmowach z przyszłymi lokatorami i do siebie o brak umiejętności czytania aktów notarialnych....... Odpowiedz Link Zgłoś