a11110 30.08.06, 23:25 Czy wiecie jakie zajęcia sportowe dla dzieci są gdzieś w pobliżu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilz12 Boks/kickboksing 31.08.06, 22:32 Ja chciałem zapisać w niedalekiej przyszłości dzieciaka na jakiś boks/kickboksing albo coś takiego.Na basen lub pograć w kopaną można zorganizować na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilz12 Re: Boks/kickboksing 11.09.06, 13:47 Ostatniej soboty synuś bawił się w kąciku dla dzieci hipermarketu . I dostał za darmo plaskacza od rówieśnika .Wyprowadził skuteczną kontrę . Mieliśmy to przetrenowane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rlwp Re: Sport dla dziecka 31.08.06, 23:32 Bardzo blisko na "Gwardii" na Racławickiej 132 jest sekcja judo. Jest to w tej chwili najlepszy klub judo w Polsce (od trzech lat nieprzerwanie zdobywa tytuł klubowego Mistrza Polski). Zajęcia prowadzone są na wszystkich poziomach od "funny judo" dla przedszkolaków, przez wszystkie grupy wiekowe aż do medalistów Mistrzostw Europy i Świata. Judo jest doskonałym sportem ogólnorozwojowym dla dzieci, z dużą ilością gimnastyki, ćwiczeń koordynacyjnych, gier i zabaw a zarazem jest to sport walki dający poczucie pewności siebie. Pozwala też realizować się w rywalizacji sportowej - jest to dyscyplina olimpijska, w której Polska ma ogromne tradycje (Paweł Nastula, Waldemar Legień, Rafał Kubacki i wielu innych). Nowe grupy dla początkujących rozpoczynają zapisy już od poniedziałku 4 września. Odpowiedz Link Zgłoś
gberezowski Re: Sport dla dziecka 01.09.06, 13:56 miałem zaproponować judo na Gwardii, ale ktoś mnie już ubiegł. sam trenuję od 20 lat i jeśli kiedyś będę miał własne pisklaki, też wyślę je na judo Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.25 Re: Sport dla dziecka 02.09.06, 11:22 basen jast na Bełskiej przy szkole, popoludniami są wejscia dla ludzi z zewnątrz ale nie we wszystkie dni, ale nie polecam, jest tam dosc oblesnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gberezowski Re: Sport dla dziecka 04.09.06, 11:16 > a gdzie tu jest najblizej basen? najbliżej to chyba Warszawianka - tniesz do końca Woronicza, skręcasz w lewo w Puławską (tzn. musisz najpierw w prawo, bo w lewo nie można ;-) i za jakieś 500 m masz po prawej stronie fajny basen. tylko we wrześniu "duży" basen jest jak zwykle zamknięty. pozostają brodziki, jacuzzi, zjeżdżalnia, sauna (koedukacyjno-ekshibicjonistyczna), masaże... Odpowiedz Link Zgłoś
effoh Re: Sport dla dziecka 01.09.06, 22:30 A tak BTW - doroslych tez przyjmuja? :-) Trenowalem kiedys i chcialbym do tego wrocic, pasuje mi ze to jest pod nisem... A basen? "Warszawianka" jest dosc niedaleko... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkiewicz Re: Sport dla dziecka 04.09.06, 13:19 Na Warszawiance jest chyba sekcja masters. Kolega właśnie wrócił z mistrzostw świata, wydaje mi się, że własnie tam trenuje. M Odpowiedz Link Zgłoś
gberezowski Re: Sport dla dziecka 04.09.06, 21:44 dziś znalazłem w skrzynce ulotkę reklamującą sekcję judo na Gwardii i... przypomniałem sobie, że przecież w bloku A mieszka trener judo z Gwardii :) do niego więc chyba bezpośrednio można kierować wszelkie pytania, jeśli zdecyduje się tutaj ujawnić Odpowiedz Link Zgłoś
brutus60 Re: Sport dla dziecka - Gdzie Tekwondo? 05.09.06, 08:36 Wie ktos o dobrej sekcji Tekwondo w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
gberezowski Re: Sport dla dziecka - Gdzie Tekwondo? 06.09.06, 20:16 brutus60 napisał: > Wie ktos o dobrej sekcji Tekwondo w okolicy? www.budo.pl/modules.php?name=Kluby - wyszukiwarka klubów sztuk walki Odpowiedz Link Zgłoś