lara_croft7 08.03.03, 22:14 wreszcie jakaś porządna stacja. wcześniej nie mo0żna było słuchać radia żeby nie słyszeć britnej lub ich troje. teraz moje radyjko przynajmniej nie musi sie kurzyć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: john Re: radio rock IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 22:21 lara_croft7 napisała: > wreszcie jakaś porządna stacja. wcześniej nie mo0żna było słuchać radia żeby > nie słyszeć britnej lub ich troje. teraz moje radyjko przynajmniej nie musi > sie kurzyć... To wy macie jeszcze w Polsce radia jak za Stalina? Odpowiedz Link Zgłoś
lara_croft7 Re: radio rock 08.03.03, 22:26 tsss... czy każdy musi tu mówić nie na temat...ehh mógłbyś mógłbyś się ze mną zgodzić albo mnie ochrzanić że jak mogę tak mówić...no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: radio rock IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 22:54 lara_croft7 napisała: > tsss... czy każdy musi tu mówić nie na temat...ehh mógłbyś mógłbyś się ze mną > zgodzić albo mnie ochrzanić że jak mogę tak mówić...no comment BULL SHIT ! Odpowiedz Link Zgłoś
lara_croft7 Re: radio rock 08.03.03, 22:58 ok fajowo potem i tak kończy się że ktoś mnie tu wyzywa więc dawaj...ulżyj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: radio rock IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 23:40 lara_croft7 napisała: > ok fajowo potem i tak kończy się że ktoś mnie tu wyzywa więc dawaj...ulżyj > sobie Naucz sie angielskiego a pozniej komentuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: radio rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 00:48 1. Jestes idiotka - a na to miano ciezko zapracowalas. 2. Nie slucham agorowatego radia. 3. Ale tego posluchalem - pop rock z lat 80/90 - megakicha. 4. Idz na forum kultura/radio i powiedz co masz do powiedzenia(?). Odpowiedz Link Zgłoś