Dodaj do ulubionych

Mile Warszawiaki powiedzcie mi jedno !

IP: 1.5.* / 192.168.2.* 09.03.03, 23:49
Dlaczego jak jadę z np. Krakowa do Gdańska przez Warszawę to nigdy się nie
gubię ( bo są oznaczenia drogowe), ale jak wracam z Gdańska do Krakowa, to
zawsze się gubię w Warszawie.
Powaga !
Wyobrażcie sobie gościa co jedzie z Gdańska do Warszawy i tylko na podstawie
oznaczeń drogowych ma trafić !
Dlaczego u was są takie kijpowe oznaczenia drogowe ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Mile Warszawiaki powiedzcie mi jedno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 23:52
      Bo tacy jak ty je podpieprzyli. Teraz masz po czym w zagrodzie do swiniakow
      chodzic.
      PS. Lepsze to niz macewy albo miny przeciwczolgowe.
      • Gość: porale Re: Mile Warszawiaki powiedzcie mi jedno ! IP: 1.5.* / 192.168.2.* 09.03.03, 23:54
        chyba jesteś nietrzeźwy !!!!!!!1
        to jest poblom co najmniej kilkuletni!
        • Gość: hubert PORALE ma troche racji, czy ZDM cos z tym zrobi? IP: *.acn.pl 10.03.03, 16:54
          Fakt, w niektorych miejscach oznaczen brak lub sa na tyle niewidoczne, ze
          kierowcy sie gubia! Najlepszy przyklad to skrzyzowanie Rzymowskiego z
          Marynarska (na naszej pseudoobwodnicy)! Jadac z Ursynowa trzeba pod Galeria
          Mokotow skrecic w lewo. Niedosc ze w ogole trudno tu skrecic (tzn. na zielonym
          udaje sie skrecic w godzinach szczytu z 6-7 samochodom, wiec jest klops) to
          jeszcze brak jest znakow o tym skrecie informujacych. Kierowcy, szczegolnie
          ciezarowek, czesto jada prawym pasem (myslac ze trzeba jechac dalej prosto),
          poczym jakies 30 metrow przed skrzyzowaniem jest tylko mala niebieska tabliczka
          z biala ciezarowka i strzalka w lewo. Moze i nawet wisi pod ta tabliczka maly
          czerwony kwadracik z biala siodemka, ale to i tak za malo jak na moje oko.
          Wiele pojazdow albo skreca wiec potem w lewo z prawego pasa, albo usiluja sie
          wcisnac w sznur stojacych na lewym pasie aut. Zarowno za pierwszym jak i za
          drugim razem utrudniaja przejazd nieskrecajacym w lewo. Powinni postawic duza
          tablice na chodniku z nazwa chociazby KRAKOWA.
          To samo zreszta dotyczy tego skrzyzowania jak sie jedzie w przeciwnym kierunku.
          To ze trzeba z Marynarskiej skrecic w prawo dowiadujemy sie tez dopiero tuz
          przed skrzyzowaniem. Sam zawsze widze jak co drugi TIR sunie prosto do alei
          Wilanowskiej!
      • buggi Re: Mile Warszawiaki powiedzcie mi jedno ! 10.03.03, 17:09
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Bo tacy jak ty je podpieprzyli. Teraz masz po czym w zagrodzie do swiniakow
        > chodzic.
        > PS. Lepsze to niz macewy albo miny przeciwczolgowe.

Niech, ja nie potrzebuje ginu by mnie zwalil z nóg. Ja mam twoje posty :) :) :)
        • Gość: sebb Re: Mile Warszawiaki powiedzcie mi jedno ! IP: *.arbuzowa.2a.pl 10.03.03, 17:42
          buggi napisała:

> Niech, ja nie potrzebuje ginu by mnie zwalil z nóg. Ja mam twoje

mam to samo:)

podr.
          • buggi Re: Sebb 10.03.03, 18:34
            mieszkasz na Arbuzowej 2a?
            • Gość: sebb Re: Sebb IP: *.arbuzowa.2a.pl 10.03.03, 18:43
              w okolicach arbuzowej, a ty?
              • Gość: sebb Re: Sebb IP: *.arbuzowa.2a.pl 11.03.03, 10:17
                ale jestem glupi, przeciez widze ze tez.

pewnie przyjalem za duzo Niecha na raz. powinienem pomyslec o spotkaniach
                anonimowych niechoholikow - AN

pozdrawiam
                (ciebie Niechu tez, na zdrowie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka