Gość: fifi Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.bank.bgzsa.pl / 192.168.38.* 11.03.03, 11:52 No cóż jakie przywództwo taka partia. Stare polskie przysłowie mówi ryba śmierdzi od łba. Kiedyś za skretynienie trafiało sie do lecznictwa zamkniętego a dziś do partyjek typu LPR Tylko tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.bank.bgzsa.pl / 192.168.38.* 11.03.03, 11:56 Czerpał ze źródeł czyli samego Giertycha. Takich ludzi należałoby zamykać a przynajmniej poddawać leczeniu. No cóż czasy takie,że za głupotę trafia się do polityczki LPR OWSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chary [...] IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 11:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljan_k Radny z LPER-u IP: *.fenix.katowice.pl 11.03.03, 12:13 Całe to towarzycho z lpr-u to wielkie GÓWNO.Proponowałbym temu kretynowi nazwać szkołę im.Romana G.lub Antoniego M.,a najlepiej Gabriela J. lub im następnego kretyna Pęka.Jak pan skorzysta z propozycji to kasę za pomysł proszę przekazać na edukację takich jak pan matołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tennenbaum Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.acn.waw.pl 11.03.03, 12:07 Zagorzałymi nacjonalistami o zabarwieniu antysemickim sa często osobnicy o pochodzeniu żydowskim (działacze endecji i PAX-u w Polsce, Żirinowski i inni w Rosji). Czy w przypadku radnego Wojciechowskiego nie zachodzi przypadkiem to samo zjawisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.rlz.netvision.net.il 11.03.03, 12:22 Tak piekny czlowiek,tak piekne czyny i tak piekna ksiazka.I tego nie jest w stanie docenic tepy prymityw.Az wstyd ze cos takiego zostalo wybrane na jakiekolwiek stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek Książka ... IP: *.supra.com.pl / 192.168.0.* 11.03.03, 12:10 Nie mam nic przeciw Korczakowi, ale książka mi się nigdy, i jako dziecku i jako człowiekowi młodemu, nie podobała. Jest nudna i nachalnie moralizatorska. Poza tym wogóle śmieszy mnie idea nadawania jakimkolwiek instytucjom, a w szczególności szkołom, jakichkolwiek imion i patronów. Co z tego wynika? Wielkie nic, tylko pompa i wodolejstwo. Bądźmy prości, nie dodawajmy sobie zbędnej celebry. Jeśli ktoś lubi celebrę, to idzie do kościoła, a jeszcze lepiej do cerkwi. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey O gustach sie nie dyskutuje... 11.03.03, 13:54 Mnie, jako malej dziewczynce, sie podobala. Ale podobal sie tez i "Winetou" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 12:11 Moja babcia powiedziałaby:"chyba mu się rozum w kyjza(w gwarze sląskiej-ser)obbraca.Tak, umnie w domu kwituje się wygłaszane głupstwa.W świecie, odbywają się konferencję na temat, wybitnych, prekursorskich metod ped.dr.Korczaka- w Polsce, oczywiscie niezawodna LPR, twierdzi,że to - be, no trudno,skutki wyniszczenia naszych elit,są odczuwalne do dziś.Może, gdyby Hitler nie pomordował,tylu pedagogów oświecenie Pana Wojciechowskiego, byłoby bardziej prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.pse.pl 11.03.03, 12:18 Janusz Korczak to polskie bogactwo kulturowe i moralne. Radny Wojciechowski to kulturowa nędza i głupota. Nie podoba mi się taki radny. Reprezentuje najciemniejsze grupy mieszkańców Polski. Wstyd mi za nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Sławuś I Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: 62.233.185.* 11.03.03, 12:21 To może LPR ma jakieś inne propozycje w sprawie patronów szkół? Może Szkoła podstawowa im. Mojżesza? Albo gimnazjum pod wezwaniem Ducha Świętego? He he. Że też są ludzie, którzy marnują swe głosy na takie właśnie elpeery i inne samoobrony... Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: 212.69.77.* 11.03.03, 12:23 Ci z lpr to nieźli kretyni, nie nadający się do życia w normalnym społeczeństwie. Jak właśnie taki bohater ksiązki dla dzieci nie nadaje się na patrona właśnie nadaje się wręcz idealnie. A może niech dadzą tej szkole imie Giertycha ten to dopiero wniósł do polskiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: 62.233.173.* 11.03.03, 12:26 zawsze twierdziłem że lpr. jak i radio maryja to faszystowskoantysemickie i antypolskie gnidy ,korczak nawet im się nie podoba!tak samo teraz trwa nagonka antysemicka na michnika ,jednego z najuczciwszych i najodważniejszych polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbury Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: 213.241.6.* 11.03.03, 12:31 Zdumiewające jest to,że w pędzie do popularności i zaistnienia medialnego dorosłemu człowiekowi odbiera resztki rozumu i co dziwniejsze również instynktu samozachowawczego. Przecież ten człowiek plecie bat na własny tyłek. Z listu jasno wynika jego stosunek do innych niż polska narodowości i ten pan musi uważać żeby mu się prokurator dokładniej nie przypatrzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 12:56 Gość portalu: kotbury napisał(a): > Zdumiewające jest to,że w pędzie do popularności i zaistnienia > medialnego dorosłemu człowiekowi odbiera resztki rozumu i co > dziwniejsze również instynktu samozachowawczego. Przecież ten > człowiek plecie bat na własny tyłek. Z listu jasno wynika jego > stosunek do innych niż polska narodowości i ten pan musi uważać To , tylko nam się tak wydaje.Dopóki nie bedzie pierwszego trupa, prokurator nie rozpocznie postępowania.Jeśli nie masz pochodzenia semickiego ,najbardziej prostackie teksty nie moga Cię obrażać, bo tak zadecydował pan prokurator.Dane osobowe powoda, udostępniane są, jak w moim przypadku Leszkowi Bublowi, a on postara się ,żeby rozpowszechnić je wśród antysemitów. Prokuraturzy, są z tej samej paczki. > żeby mu się prokurator dokładniej nie przypatrzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: pluto:* / 10.135.26.* 11.03.03, 12:32 Dziekujcie Bogu i Millerowi ze LPR nie ma wiekszosci w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.03, 12:35 Slusznie.Wywalic Korczaka,Mickiewicza,Chopina,Tuwima.Zamknac koscioly(Zydowska proweniencja)Zdetronizowac Sw. Maryje (Zydowka),Jezusa (czystej wody Zyd).Zamknac KUL(zalozyciel byl Masonem.Wywalic z podrecznikow Kolbego(nazwisko nie z pewnoscia nie Polskie,a moze...strach pomyslec.Brrr.I oczywiscie Gietrychow,Benderow.To tez jakies dziwne obce nazwiska.Moze...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Niemiec Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 12:36 Przypomina mi to, jakże słynne już zachowania Samoobrony: Bla Bla Bla a Balcerowicz musi odejść. Facet nie ma pojęcia o tym, kim był Korczak...podejrzewam, że w obliczu wojny pierwszy uciekałby z kraju. Wstyd mi za takich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁOPOLSKI Panie Wojciechowski IP: 62.233.210.* 11.03.03, 12:39 bardzo proszę podać swój numer konta bankowego, na które moglibyśmy wpłacać pieniądze na pańskie leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoo Posłowie LPR-u przekraczają granice absurdu! IP: *.ichf.edu.pl 11.03.03, 12:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.rivernet.com.au 11.03.03, 12:48 Jak dlugo jeszcze kretyni i bezmozgowcy z tzw. "Ligi POlskich Rodzin" (najmniej tam chodzi o polskie rodziny, licza sie stolki zdobyte przez glosowanie oglupialych biednych ludzi + ojciec dyrektor, ktory boi sie utraty wplywow)beda w ogole obecni na polskiej scenie ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Poki ktos tej partii.. 11.03.03, 13:59 Jako FASZYSTOWSKIEJ nie zdelegalizuje. I poki papiez nie rzuci anatemy na ojca Heretyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoo Posłowie LPR-u przekraczają granice absurdu! IP: *.ichf.edu.pl 11.03.03, 12:50 Kolejny raz, podobnie jak liderzy tej partii, posłowie LPR....... poprostu brak słów. CO za KRETYNI! P.S. Ja już nie mam sił do takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Szkola im Adama Malysza! Boze! IP: *.lublin.mm.pl 11.03.03, 12:54 Niektórywch niezle juz pierdolnelo z tym Malyszem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds. Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.dtu.pl 11.03.03, 12:58 Pan Radny moim zdaniem cierpi na brak sensownej pracy z powodu widocznych zaburzeń jedyna rada to zgłoszenie się do odpowiedniego specjalisty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Here Tyk Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.compromis.pl 11.03.03, 12:59 Najlepiej gdyby szkoła otrzymała patrona w postaci JP II lub Wyszyńskiego .Można także znależć innego świętego .Wtedy nie byłoby oporów ze strony LPR .Musicie się także liczyć z nieprzychylnością KK . Ja ze swej strony popieram wybór uczniów i nauczycieli mimo mojej niechęci do Zydów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pag Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: *.laski.edu.pl / 192.168.0.* 11.03.03, 13:12 I po co o tym pisać ? Po co robić reklamę "normalnemu inaczej" bez względu na przynależność organizacyjną. Po co upowszechniać takie pomysły ? Tacy ludzie też muszą żyć, ale niekoniecznie musimy czytać efektach ich wytężonej pracy umysłowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras ostateczne rozwiązanie kwestii....itp. itd IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 13:15 Tylko czekać na wezwanie do publicznego palenia książek róznego rodzaju "nieprawych" autorów. Z "Frankie" Giertychem, Strąkiem, Gabryjelem i innymi na czele pochodu. Skąd my to znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: ostateczne rozwiązanie kwestii....itp. itd IP: *.home.cgocable.net 11.03.03, 13:26 Gość portalu: Piotras napisał(a): > Tylko czekać na wezwanie do publicznego palenia książek róznego > rodzaju "nieprawych" autorów. Z "Frankie" Giertychem, Strąkiem, > Gabryjelem i innymi na czele pochodu. Skąd my to znamy... Czy do tego stosu nalezy dodac rowniez Adama Mickiewicza? On jest tylko w polowie winny, bo tylko matka miala to syjonistyczne pochodzenie. Zastanawiam sie, rowniez, czy nie zadac, by oficjalnie przemianowano tytul poezji "Kwiaty polskie" na "Kwiaty zydowskie" a dopiero dziela i Mickiewicza i Tuwima i teraz widze, ze ciagle czerpie nie z tych zrodel, co trzeba. Kiedys dzieciom czytalem wierszyki Brzechwy. Teraz one sa dorosle. Jak mam im dzis wytlumaczyc, ze je w zlym kierunku prowadzilem? Jutro robie remanent i wyrzucam z kolekcji nawet CD z nagraniem w wykonaniu Rubinsteina. Niech sie nie pcha do Polakow i polskiej kultury!!! A tak na serio, to pana radnego trzeba leczyc w Tworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znp Re: Radnemu z LPR nie podoba się Król Maciuś I IP: liceum2:* / 192.168.0.* 11.03.03, 13:26 Ależ się gorączkujecie. To wolny kraj i kazdy, kazdy - nie tylko ten nieszczęsliwy frustrat, ma prawo do wygłaszania swoich opinii. Nie trzeba sie obrażać. On zresztą jest człowiekiem głęboko nieszczęśliwym. Do gadania głupot powinnismy sie przyzwyczaic - ot taki folklor. Gorzej kiedy politycy mniej mówia a wiecej robią. Alot,Maryjan, Czarzasty, Miller, Łybacka, Podkański nawywijali dośc. A doliczcie do tego grono zwykłych kombinatorów, złodziei - uroczo milczących i mających z tego milczenia kupe złota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Taczka Można być antysemitą... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.03, 13:58 ...choć to obrzydliwe. Ale tak zaawansowany kretynizm u osoby pełniącej funkję publiczną powinien być leczony z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś