Dodaj do ulubionych

Marcinkiewicz pracuje na wybory

22.09.06, 00:00
Marcinkiewicz to doprawdy śmieszny człowiek.
Obserwuj wątek
    • antefiks doprawdy doprawdy:) 22.09.06, 00:10
    • warszawskakomunikacja Marcinkiewicz pracuje na wybory 22.09.06, 00:53
      nic dodac nic ująć:
      "Patrzyłem na Marcinkiewicza i pierwsze, co przychodziło mi na myśl, to obłuda.
      Kandydat PIS w przeciwieństwie do innych prezydentów nie dostał mandatu do
      rządzenia od wyborców, ale od partii, która zaoferowała mu stanowisko
      komisarza. Od początku było jasne, że ta nominacja ma służyć Marcinkiewiczowi
      do celów wyborczych. Nikt przytomny nie uwierzy w obłudne zapewnienia, ze
      kampanię prezydencką można prowadzić po godzinach"
      przykre to ale moim zdaniem bardzo prawdziwe :((
    • Gość: TQJ Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 07:06
      Obserwując działania Pana Marcinkiewicza mam wrażenie że prowadzi on kampanię od
      poczatku objęcie stanowiska.
      • Gość: Jabas 1 Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:59
        Właściwie to on nie pracuje tylko pobiera niemałą pensję i prowadzi kampanię-na
        szczęście nieudolnie tak jak wszystko u niego.
    • Gość: Milka Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.acn.waw.pl 22.09.06, 07:18
      Jest świetny.
      Profesjonalny, przygotowany.
      Zabawny komuch i sepleniąca lady nie mają szans.
      • Gość: HaKaDe Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: 213.17.164.* 22.09.06, 09:21
        Milka - zupa Ci się przypala w kuchni.
        Idź, zajmij się lepiej czymś, na czym się naprawdę znasz
        • Gość: gizmo A ja pajaca popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:24
          Bo co to by było gdyby kandydatami byli tylko ludzie prawi, pracowici i
          rozsądni? Wtedy każdy wybór oznaczałby, że warszawiacy głosują tylko na takich.
          A teraz do wyboru jest zakłamany pajac bez żadnych sukcesów w swoim niekrótkim
          już przecież życiu. I co zrobią warszawiacy? Otóż oni wybiorą pajaca. I jaki z
          tego pożytek? Przynajmniej nie będę musiał zmieniać mojego zdania o większości
          mieszkańców tego miasta.
          Od razu dodaję - nie głosuję na HGW i Bermana (warto było wczoraj w TV zobaczyć
          jakiej klasy to politruk).
      • d_ost Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory 22.09.06, 15:52
        Jest świetny.
        > Profesjonalny, przygotowany.
        > Zabawny komuch i sepleniąca lady nie mają szans.
        Nie wiem co w nim profesjonalnego... Bo profesjonalizm nie polega na
        przecinaniu wstęgi i uśmiechaniu się do kamery... Siedzi się za biurkiem (tam
        gdzie nas wyborcy niestety nie widzą) i zapieprza.
        Swoją drogą ciekawa argumentacja rzecznika Marcinkiewicza - że nie można sobie
        pozwolić na taki długi urlop bez szkody dla miasta - Lechutek Kaczyński jakoś
        nie widział tego problemu - wziął całe miesiące bezpłatnego urlopu. a przerywał
        go tylko wtedy, gdy trzeba było przeciąć jakąś wstęgę, otworzyć pseudo-szybką,
        pseudo-nowoczesną kolej miejską:)
        • Gość: chude mleko Re: Marcinkiewicz: partia wie co dla was najlepsze IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 22.09.06, 20:38
          Taki sam karierowicz jak i inni "kaczysci"
          (tzn. podnozkowi dwoch malych duchem
          braci K.)! Im chodzilo i chodzi tylko
          i wylacznie o WLADZE, a nie o dobro Polski,
          czy tez Warszawy!!!
    • Gość: Robert Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.acn.waw.pl 22.09.06, 11:55
      Czy Kaziu jest naprawde tak głupi że nie widzi różnyc między prezydentami
      kandydatami wybranymi przez naród, a kandydatem z politycznego mianowania? Jak
      on wogó.le może sie do niech porównywać?
    • omik13 Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory 22.09.06, 11:57
      tak tak, pracuje
    • Gość: xxx222 Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:28
      Niech nie udaje, tylko coś zrobi... np. zarządzi zmiany kadrowe wśród
      architektów i inżynierów ;) A jak to było z tą sławną maszyną do łatania
      dziur?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka