elfhelm 22.09.06, 00:00 Marcinkiewicz to doprawdy śmieszny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warszawskakomunikacja Marcinkiewicz pracuje na wybory 22.09.06, 00:53 nic dodac nic ująć: "Patrzyłem na Marcinkiewicza i pierwsze, co przychodziło mi na myśl, to obłuda. Kandydat PIS w przeciwieństwie do innych prezydentów nie dostał mandatu do rządzenia od wyborców, ale od partii, która zaoferowała mu stanowisko komisarza. Od początku było jasne, że ta nominacja ma służyć Marcinkiewiczowi do celów wyborczych. Nikt przytomny nie uwierzy w obłudne zapewnienia, ze kampanię prezydencką można prowadzić po godzinach" przykre to ale moim zdaniem bardzo prawdziwe :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TQJ Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 07:06 Obserwując działania Pana Marcinkiewicza mam wrażenie że prowadzi on kampanię od poczatku objęcie stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabas 1 Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:59 Właściwie to on nie pracuje tylko pobiera niemałą pensję i prowadzi kampanię-na szczęście nieudolnie tak jak wszystko u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.acn.waw.pl 22.09.06, 07:18 Jest świetny. Profesjonalny, przygotowany. Zabawny komuch i sepleniąca lady nie mają szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaKaDe Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: 213.17.164.* 22.09.06, 09:21 Milka - zupa Ci się przypala w kuchni. Idź, zajmij się lepiej czymś, na czym się naprawdę znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo A ja pajaca popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:24 Bo co to by było gdyby kandydatami byli tylko ludzie prawi, pracowici i rozsądni? Wtedy każdy wybór oznaczałby, że warszawiacy głosują tylko na takich. A teraz do wyboru jest zakłamany pajac bez żadnych sukcesów w swoim niekrótkim już przecież życiu. I co zrobią warszawiacy? Otóż oni wybiorą pajaca. I jaki z tego pożytek? Przynajmniej nie będę musiał zmieniać mojego zdania o większości mieszkańców tego miasta. Od razu dodaję - nie głosuję na HGW i Bermana (warto było wczoraj w TV zobaczyć jakiej klasy to politruk). Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory 22.09.06, 15:52 Jest świetny. > Profesjonalny, przygotowany. > Zabawny komuch i sepleniąca lady nie mają szans. Nie wiem co w nim profesjonalnego... Bo profesjonalizm nie polega na przecinaniu wstęgi i uśmiechaniu się do kamery... Siedzi się za biurkiem (tam gdzie nas wyborcy niestety nie widzą) i zapieprza. Swoją drogą ciekawa argumentacja rzecznika Marcinkiewicza - że nie można sobie pozwolić na taki długi urlop bez szkody dla miasta - Lechutek Kaczyński jakoś nie widział tego problemu - wziął całe miesiące bezpłatnego urlopu. a przerywał go tylko wtedy, gdy trzeba było przeciąć jakąś wstęgę, otworzyć pseudo-szybką, pseudo-nowoczesną kolej miejską:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chude mleko Re: Marcinkiewicz: partia wie co dla was najlepsze IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 22.09.06, 20:38 Taki sam karierowicz jak i inni "kaczysci" (tzn. podnozkowi dwoch malych duchem braci K.)! Im chodzilo i chodzi tylko i wylacznie o WLADZE, a nie o dobro Polski, czy tez Warszawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.acn.waw.pl 22.09.06, 11:55 Czy Kaziu jest naprawde tak głupi że nie widzi różnyc między prezydentami kandydatami wybranymi przez naród, a kandydatem z politycznego mianowania? Jak on wogó.le może sie do niech porównywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: Marcinkiewicz pracuje na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:28 Niech nie udaje, tylko coś zrobi... np. zarządzi zmiany kadrowe wśród architektów i inżynierów ;) A jak to było z tą sławną maszyną do łatania dziur? Odpowiedz Link Zgłoś