Gość: lolek IP: *.ipt.aol.com 19.03.03, 02:46 Czy w GW mają etatowego szalikowca Legii? Tego Błońskiego? Czy każdy zespół ma przedstawiciela w GW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SAbort Groclin chamy IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 06:58 Co to ma byc? Wies w wielkim miescie (zle to swiadczy o polskiej pilce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domot Re: Groclin chamy IP: *.zim.citynet.pl 19.03.03, 12:07 sabort jesteś pierdolnięty skurwilu groclin rewelacja jebać legie jebać a ty sabort jesteś tka samo pierdolnięty ja ten jebany jóźwiak co?wasze stare musiały się kurwić na wsiach a potem uciekać do warszawki bo jush klientów zabrakło skurwusyny nara frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eridianus Re: Groclin chamy IP: 156.17.122.* 19.03.03, 16:34 Damot ! Twoje odpowiedzi powoduja,ze nie sposob zakwalifikowac cie jako osoby inteligentnej,dlatego tez nie podejmuje nawet dyskusji z twoja osoba. A co do zachowania pilkarzy Groclinu to jest ona bardziej niz haniebna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: Groclin chamy IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.03, 15:28 "wies w wielkim miescie"??!! chyba o warszawie nie myslisz? staram sie byc obiektywny, ale tu mi nerwy puscily. wy warsiawiacy macie przeswiadczenie, ze zyjecie w zajebistym miescie. czy ktokolwiek, z was byl w berlinie, pradze, budapeszcie (ze o rzymie czy londynie nie wspomne)? warszawa to zapyziala dziura, z pol metrem metra, stadionem, na ktorym dresiarze to nejwieksi biznesmeni. stolica 40-milionowego kraju a pokazcie mi pozadny basen, albo nieosrany chodnik. A co do meczu to jestem pewien ze cala sytuacje sprowokowali kibice i pilkarze legii wraz z jej drugim trenerem. a ze legie wyzywa sie w calym kraju od k...w, coz widocznie sobie zasluzyla. do budy, bo guma (tak mowimy na wsi) a jozwiak do raciaza z powrotem he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eridianus Re: Groclin chamy IP: 156.17.122.* 19.03.03, 16:40 Zasiek,czy ty aby nie miales trudnego dziecinstwa ?! Nie jestem z Warszawy i nie bede wnikal w urbanistyke tego miasta ani tez w zwyczaje mieszkancow. Akceptujesz takie zachowanie pilkarzy Groclinu ??? A gdzie sie podzial duch sporu,co ? To wszystko nie mialo najmniejszego zwiazku z prawdziwym sportem!!! Jestem tylko ciekaw jaka byla by reakcja tych wszystkich opluwajacych teraz Jozwiaka i spolke,gdyby po rewazowym meczu Wisla z Lazio doszlo by do podobnego incydentu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikeW Re: Groclin chamy IP: 212.75.106.* 19.03.03, 17:21 Słuchaj ... nikt tu nie wynosi Warszawy do kategorii metropolio 21 wieku :) . Polska jest zaściankowa i nie zmieni tego kolejne 10 lat inwestycji. Ale Budapeszt było odbudowany z głową po wojnie a my zaprzepaściliśmy tą szanse w przypadku Warszawy. Będe nieobiektywny ale i tak Warszwa z "pół-metrem" bardziej mi się podoba niż szereg innych miast w Polsce - z dworcem kolejowym jako centrum rozrywki :) Nie uważam Warszawy za 8 9 ani 10 cud świata.. ma za to miłe zakątki i nie można jej odbierać tylko jako "zaśmiecone miasto chamów snobów i karierowiczów" Howgh powiedziałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Legia Legła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.66.44.* 19.03.03, 09:44 Porażka Legii to fakt, byli wolniejsi i mniej skoncentrowani. Co do zajś pomeczu to radość Groclinu jest zrozumiała, zachowanie piłkarzy Legii nie. Legia wpadła do szatni i od razu piłkarze Groclinu zamilkli. A co mieli zrobić zachowywać się jak to bydło z Lazienkowskiej. Domyslam sie co śpiewali piłkarze Groclinu w szatni Bo gra tam dwóch Polonistów, ale kultura w takich właśnie sytuacjach wychodzi. Legia to po prostu chamy. Jak sie Legia cieszy ze zwycięstwa na innym boisku. Brawo Groclin, Brawo Liberda i Pawlak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty kibic Re: Cezary Kucharski też burak bez ambicji!! IP: 213.76.147.* 19.03.03, 10:02 Legia to buraki i to super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ave Groclin Re: Cezary Kucharski dla IP: *.local.net / 192.168.1.* 19.03.03, 10:04 Błoński co? TY KURWO Legia zrobiła kupe a Błoński liże im jak zwykle dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Cezary Kucharski dla IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 11:40 Legia.Co ?TY KURWOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Cezary Kucharski dla IP: *.ha3.agh.edu.pl 19.03.03, 15:03 to że tak śpiwali to prawda - ale niepotrzebnie w ich szatni to troszke było głupie, a to że legia to wieśniaki to wszyscy wiedzia CWKS (Centralny Wiejski Klub Sportowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSD Fan Re: Cezary Kucharski dla IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 18:01 C entralne W ojskowe K urestwo S portowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac(L) Widać, kto czyta michnikową Gazetę - chamstwo IP: 217.153.29.* 19.03.03, 23:17 Nie ma tu moderatora, aby ukrócić te chamskie wypowiedzi na temat Legii??? Ja wiem, wolność słowa, te wszystkie pierdoły zwiazane z demokracją, ale to, co się tutaj wypisuje jest już poniżej jakiejkolwiek krytyki. Tak to anonimowość wypowiedzi przekłada się na poziom tego bełkotu sfrustrowanych swym prowincjonalizmem małoletnich kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Cezary Kucharski dla IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.03.03, 00:40 Czarek przestan pieprzyc pol lewoskretny pol pomocniczo nieprzydatny itd. ZACZNIJ grac ,a wiemy na co Cie stac iTYLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Cezary Kucharski dla IP: *.chello.pl 20.03.03, 23:17 Kucharski zawsze zgrywa wielką gwiazde a tak naprawde guzik gra.Zawsze wszyscy są beee tylko on jest cacy.Dla mnie to on jest panienką której nie mozna tknąć,a która powinna najwyżej piłki podawać z za lini końcowej Odpowiedz Link Zgłoś