Dodaj do ulubionych

Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:45
Witam. Nazywam się Piotr Masłowski i jestem kandydatem Platformy
Obywatelskiej do Rady Dzielnicy Bielany miejsce nr 10 z okręgu nr 2.
Chciałbym Państwa zachęcić do głosowania na mnie w nadchodzących wyborach 12
listopada. Moja wizja Bielan i program dla Naszej Dzielnicy znajdziecie
Państwo na stronie www.piotrmaslowski.pl, a szczegółowe informacje na temat
mojej kampanii i akcji które planuję na stronie www.piotrmaslowski.blog.pl
Zapraszam Państwa również do dyskusji na temat Naszej Dzielnicy. W razie
jakichkolwiek pytań, sugestii, porad proszę o kontakt na adres
kontakt@piotrmaslowski.pl lub 0-502-197-837. Dziękuję i do usłyszenia.
Obserwuj wątek
    • nessuno Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 10.10.06, 17:12
      Ja Pana nie znam, więc personalnie nie jest mnie Pan znany.Może i ma Pan szczere
      intencje, mnie to nie przekonuje.Problemem jest to, że startuje Pan pod szyldem
      PO.A mnie PO kojarzy się z Piskorskim, Kozakiem,HGW i jeszcze paroma innymi
      "wybitnymi" osobistościami. PO już się w Warszawie skompromitowało.Mimo wszystko
      życzę Panu powodzenia.Może gdyby startował Pan z listy Chrześcijańskiej Unii
      Jedności....może....
      • Gość: Piotr Masłowski PO Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:48
        Droga Pani Nessuno. Panów Piskorskiego i Kozaka w partii już nie ma, co uważam
        za słuszną decyzję. Skompromitowali się, śą chwastami, które zostały wyrwane i
        taka powinna być kolej rzeczy. W przeciwieństwie do PiSu my jako PO oczyszczamy
        swoje szeregi z ludzi złych, którzy zdarzają się zawsze i wszędzie. A co
        zaproponował Wam drodzy Państwo PiS?? Skompromitowany Urbański wrócił, Kurski
        kłamca wrócił, burmistrz Pragi PN niby odsunięty wrócił w Śródmieściu (proszę
        sprawdzcie jak mi nie wierzycie). Ja kandyduje dla Bielan, bo chcę zrobić coś
        dobrego dla tej dzielnicy. NIe jestem związany żadnymi instrukcjami wyborczymi
        z PO. Mój program jest programem dlaBielan, dla Was i jeżeli uznacie go za
        niestosowny to ja go zmienię, bo jest to program dla Was Bielańczyków, a nie
        dla partii. Serdecznie zapraszam na moją stronę www.piotrmaslowski.pl gdzie
        również znajduje się mój program jak i do kontaktu ze mna w każdej sprawie
        związanej z Bielanami i wyborami.
    • donkej Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 10.10.06, 17:30
      A jak się Pan zapatruje na kwestię owych "ekoterrorystów" co to szaleli w
      lesie bielańskim (podobno)?
      • Gość: Piotr Masłowski PO Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:53
        Powiem szczerze, żę słyszałem jedynie o akcji "ekoterrorystów" w Lasku
        Bielańskim na odcinku drogi dojazdowej do UKSW, notabene uczelni na której
        studiuję. chodziło o to, aby nie parkować na całej długości drogi, co ma
        miejsce w weekendy, gdy Bielańczycy przyjeżdzają na spacery. Szczerze popieram
        tą akcję, uważam, że powinien zostać wybudowany parking w pobliżu np. na
        terenie Hutnika. Służyłby on do parkowania samochodów spacerowiczom w weekendy,
        a może ta początkowa inwestycja pociągnełaby za sobą modernizację terenów
        Hutnika, do której chciałbym doprowadzić.
        • nascendi Las Bielański - dopytanie 16.10.06, 08:23
          Gość portalu: Piotr Masłowski PO napisał(a):

> Powiem szczerze, żę słyszałem jedynie o akcji "ekoterrorystów" w Lasku
          > Bielańskim na odcinku drogi dojazdowej do UKSW, notabene uczelni na której
          > studiuję.

Co Pan sądzi o warunkach dojazdu do UKSW na Dewajtis?
          Ew. co i jak należałoby w tej dziedzinie zmienić?
          Jakie są odczucia studentów w tej kwestii?

> uważam, że powinien zostać wybudowany parking w pobliżu np. na
          > terenie Hutnika. Służyłby on do parkowania samochodów spacerowiczom w
          weekendy,

Czy nie uważa Pan, że do Lasu Bielańskiego można doskonale dojechać komunikacją
          publiczną, a dojazd ten jeszcze się poprawi z racji budowy Metra i mostu płn?
          Po co zatem angażować społeczne środki w budowę 'weekendowych' parkingów?
          Czy są one potrzebne mieszkańcom Bielan? Nie ma pilniejszych potrzeb?
          Zwłaszcza że tuż obok praktycznie - przy Hucie - powstanie ogromny parking
          Park&Ride?
          Jeśli w podobnie przemyślany i racjonalny sposób chce Pan decydować o innych
          sprawach naszej dzielnicy, to we mnie budzi to obawy...

> a może ta początkowa inwestycja pociągnełaby za sobą modernizację terenów
          > Hutnika, do której chciałbym doprowadzić.

Czy zdaje Pan sobie sprawę że jest to teren kwalifikujacy się jako otulina
          rezerwatu przyrody Las Bielański? A więc nie są wskazane na tym terenie żadne
          inwestycje większego kalibru?
        • Gość: xxx Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.atman.pl 16.10.06, 08:40
          Typowe PeOlstwo, jeszcze się nawet nie dostał na "stołek", a już kręci jakieś
          "wałki inwestycyjne". Parking w lesie, w rezerwacie, do którego jest doskonały
          dojazd komunikacją miejską i raptem kilkaset metrów spacerkiem przez las.
          Lewizna chce zniszczyć las i wyprowadzić publiczne pieniądze na budowę jakiegoś
          "niedzielnego parkingu". Nowe wcielenie Piskorskiego?

Masłowski, dopiero "wystartowałeś", a już przegrałeś..
    • Gość: lukas Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.chello.pl 10.10.06, 19:19
      Głowa do góry i nie daj się zdeprymować konkurentom z tej samej listy, takim
      jak nessuno.
      • Gość: trzeźwy Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.acn.waw.pl 10.10.06, 20:24
        Ucz się, ucz Piotrze, bo nauka, to potęgi klucz. A jak już się nauczysz sam zarabiać pieniądze i niekoniecznie te dietetyczne, lepiej będziesz dzielił nasze, podatników.
        • Gość: Piotr Masłowski PO Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:56
          Ja nie kandyduję do rady dzielnicy Bielany ze względu na diety. Napradę nie to
          jest moim celem. W czasie kampanii będę organizował różne akcje na terenie
          Bielan aby zaktywiować Bielańczyków. Zobaczycie Państwo, że mi naprawde zależy
          na Naszej Dzielnicy i że Jej problemy nie są mi obce
          • very_famous Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 12.10.06, 21:18
            A po kampanii także zamierza pan organizować takie akcje? No i poproszę o
            przykład takiej akcji.
            I jeszcze jedno - czy zamierza się pan zajmować usprawnianiem komunikacji na
            Bielanach?

Tak przy okazji na pańskiej stronie internetowej jest mowa o "Będę wspierał
            ociaplanie budynków" :DDDD
      • nessuno Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 10.10.06, 20:54
        Gość portalu: lukas napisał(a):

> Głowa do góry i nie daj się zdeprymować konkurentom z tej samej listy, takim
        > jak nessuno.

Mylisz się, nie jestem konkurentem ani z tej listy, ani z żadnej
        innej.PiSdzielców nie trawię na równi z POpaprańcami.
        Żeby nie było,SLD Samoobrona, PSL i inne szamba również są poza moim
        zainteresowaniem.
        • efeks Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 12.10.06, 10:57
          Nessuno, sympatyzujesz z UPR ?
          Ja też.
      • Gość: Piotr Masłowski PO Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:54
        Dziekuję za poparcie. Zapraszam na www.piotrmaslowski.pl tam znajdziecie
        Państwo wszystkie informacje o mnie
    • very_famous Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 10.10.06, 20:16
      A ja mam pytanie do opiekuna tego forum - czy tego typu wątki nie powinny być
      przenoszone na forum Wybory samorządowe???
      Pzdr
      • Gość: kasa Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:35
        a kandydat opublikuje swoje oświadczenie majątkowe w czasie kampanii? chcę
        wiedzieć czy kandydat jest życiowym nieudacznikiem i idzie do polityki dla
        pieniędzy czy zależy mu tylko na mieszkańcach Bielan
        • Gość: Piotr Masłowski PO Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:44
          Nie jestem życiowym nieudacznikiem a do rady Dzielnicy Bielany ide tylko i
          wyłącznie dla ludzi. Potrafię wziąć sprawy w swoje ręce, i momo, że jestem
          studentem 4 roku zabezpieczonym finansowo przez rodziców, sam z własnej
          nieprzymuszonej woli przez 3 lata w wakacje zamiast odpoczywać pracowałem za
          granicą. To chyba najlepszy dowód mojej zawziętości i chęci osiągniecia celu.
          • Gość: nika Re: Kandyduję do Rady Dzielnicy Bielany okręg nr2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:02
            Jakie doświadczenie może mieć student 4 roku w pracy samorządowej?Będzie pan
            prowadzony za rączkę przez kogoś z kim pan stanie do wyborów z jednej
            listy,-może któremuś się uda,a jak wejdę ja to mi ten drugi doradzi?W ten sposób
            kandydaci znajdują się na listach-poplecznictwo.
    • Gość: gość Są już tacy radni na Bielanach IP: *.aster.pl 13.10.06, 13:19
      właśnie z PO, którzy przebębnili całą kadencję.
      • Gość: aaaa Re: Są już tacy radni na Bielanach IP: *.chello.pl 14.10.06, 00:25
        mnie to denerwuja takie opinie, ze jakie doswiadczenie itp... pewnie
        doswiadczenie nie za wielkie, ale mlodzi ludzie moga wniesc do polityki zapal i
        odrobine idealizmu, a to wydaje mi sie bardziej potrzebne niz wielkie
        doswiadczenie. "student 4 roku" wydaje mi sie lepsza rekomendacja niż "polityk
        z doswiadczeniem". bardziej niepokojace wydaje mi sie ze startuje z PO bo to,
        dla mnie przynajmniej, swiadczy o braku pogladów i slepym podazaniu za
        politycznymi rankingami popularnosci.
        Brak konkretnych pogladów widac zreszta w tych ogolnikach zamieszczonych na
        jego stronie internetowej.
        I troche smiesznym wydaje mi sie heroiczne stwierdzenie, ze " zarabialem w
        wakacje!" troche to smieszne. Praca w wakacje to zabawa i przygoda, a nie
        prawdziwe zobowiazanie.
        No, ale... Gdyby nie to PO. Chociaż ja i tak wole dac szanse młodych niż
        kolejny rok wchodzic do tej samej wody.

Przepraszam za literowki, gdyby mieli ochote atakowac mnie jacys purysci
        jezykowi.
        I na wszelki wypadek od razu zaznacze, ze elektoratem PiSu tez nie jestem
        (zreszta zadnej prawicowej partii, ani lewicowej jak sie nad tym zastanowic)
        [jak sie nad tym dluzej zastanawiam to dochodze do wniosku, ze przestaje byc
        elektoratem w ogole bo nie mam na kogo glosowac, smutne to troche...]
        • Gość: pola Re: Są już tacy radni na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:41
          Owszem,lecz nie nakarmimy się i nasza dzielnica nie stanie się lepsza od zapału
          i młodej krwi.Trzeba mieć rozeznanie w potrzebach dzielnicy,praktykę we
          współpracy z lokalnymi samorządami itd.Nie twierdzę też,że stara kadra jest
          ok.Jak do tej pory zamieniali się tylko stołkami i napełniali kieszenie.I tak
          żle i tak niedobrze.Więc na kogo głosować?
          • Gość: dociekliwy Re: Są już tacy radni na Bielanach IP: *.chello.pl 14.10.06, 13:18
            Co Pan uważa na temat bazarku Wolumen ? Jaką powinien mieć przyszłość ?
            Co chciałby Pan zmienić, a co się Panu podoba? Konkretnie proszę, bo dotychczas
            to jedynie same ogólniki
            • Gość: piotrmaslowski.pl Re: Są już tacy radni na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 17:24
              Samo istnienie bazarku Wolumen nie jest dla mnie problemem, tylko warunki w
              jakich sie wszystko odbywa są dl amnie zatrważające. Przedewszystkim na
              terenach na których jest nawierzchnia piaskowa (między ulicą-szkołą-szkołą-
              ulicą) stworzył bym porządny parking z kostki brukowej. Pozatym zagoniłbym
              odpowiednie władze do sprzątania tego terenu zaraz po skończeniu każdego
              targowiska. Problem sprzedaży nielegalnych i kradzionych towarów w weekendy, to
              już niestety działka dla policji, ale jak widać po działalności stadionu i tego
              bazarku stróże prawa niewiele chcą zrobić.
              • Gość: dociekliwy Re: Są już tacy radni na Bielanach IP: *.chello.pl 14.10.06, 20:12
                W jaki sposób chce Pan wspierać ocieplanie budynków ?
                Które place zabaw uważa Pan za najbardziej zaniedbane (wymagające interwencji w
                pierwszej kolejności)?
                Gdzie w/g Pana są dobre tereny inwestycyjne na Bielanach ?
                Gdzie zainstalowałby Pan kamery monitoringu i dlaczego ?

ad. odp
                czy nie uważa Pan, że na wybudowanym parkingu przy Wolumenie odbywał sie będzie
                handel (powiększy się jedynie powierzchnia bazarku, a reszta pozostanie bez
                zmian) ?
                • piotrmaslowski.pl Re: Są już tacy radni na Bielanach 16.10.06, 10:29
                  Już Przepraszam, ale nie zauważyłem Pańskiego posta, ale już odpowiadam.

Ocieplanie budynków chcę przyspieszyć w miarę możliwości, chcę sprawić, żeby
                  nie było przeswojów w tych pracach jak to miało miejsce w poprzednich latach
                  oraz będę zabiegał, aby bloki były malowane na max 2 kolory, a nie w paski
                  wszystkich kolorów tęczy.

Najbardziej zaniedbane place zabaw są na terenach Hutniczych, tam zdecydowanie
                  wymagają wymiany. Później jest jeszcze Wawrzyszew, gdzie sytuacja jest może
                  trochę lepsza ale i tak zła. Jest też dużo miejsc, gdzie zdemontowano zabawki
                  dla dzieci i zostały puste betonowe place. Chcę zagospodarować te tereny.

Nie wiem o jakie inwestycje Panu chodzi, ale napewno najlepszym miejscem
                  inwestycyjnym na Bielanach jest tzw. "serek bielański" - bliskość metra, blisko
                  trasy AK i wylotówki z Warszawy. Jeżeli chodzi o tereny sportowe to
                  zdecydowanie Hutnik, gdzie naprawdę można stworzyć bazę sportową z prawdziwego
                  zdarzenia.

Kamery zainstalowałbym napewno przy przystanku UKSW na Hucie- tam dość często
                  zdarzają się kradzieże na studentach.

Jeżeli chodzi o parking przy wolumenie to jest od tego Policja, żeby pilnowała
                  porządku i tego, żeby parking był tylko dla parkujących a bazarek dla
                  handlujących.
          • Gość: piotrmaslowski.pl Re: Są już tacy radni na Bielanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 17:18
            Przyznam szczerze, że dziwią mnie stwierdzenia, że młody nie bo nie ma
            doświadczenia. Fakt nie mam, ale się nauczę wszystkiego w parę miesięcy, a
            kadencja trwa 4 lata. Dlaczego?? Bo mi się chce. Sam drogi internauto
            stwierdziłeć, że starzy zamieniają się tylko stołkami, a jak się zamieniają, to
            nic nie robią, bo im się nie chce. Może i umieją, ale co z takiej wiedzy, skoro
            jest ona nie wykorzystywana. Mam rozeznanie w potrzebach dzielnicy, mieszkam tu
            od 22 lat i nie muszę mieć 30-40, żeby znać je lepiej, bo znam je na tyle, żeby
            wiedzieć jak je naprawić. Zapraszam na moją stronę www.piotrmaslowski.pl -
            zobaczycie Państwo, żę mam konkretny program i podejmę konkretne działania. Już
            w tym tyg. planuję pewną akcję trwającą do wyborów, ale o tym w swoim czasie.
            • nasze.bielany nowomowa kandydata na radnego ? 15.10.06, 15:02
              "Doprowadzę do zagospodarowania terenu przy ulicy Rudnickiego".
              Specyficzna nowomowa studenta politologii – co to konkretnie znaczy ?
              Czy kandydat będzie w imieniu WSM budował bloki czy likwidował miejsca
              parkingowe ?
              • piotrmaslowski.pl Re: nowomowa kandydata na radnego ? 15.10.06, 17:52
                Bardzo dziękuję za przeczytanie mojego programu. W tym miejscu chciałbym, żeby
                powstał parking z kostki brukowej, a nie jak napewno wiesz piasczyste pustkowie
                na którym parkuje raptem parę samochodów. Od jutra będę rozmawiał z każdym
                mieszkańcem tego bloku (a przynajmniej będę próbował to zrobić) i dowiem się
                jakie są ich opinie. Wiem, że są to tereny WSMu, ale myślę że napewno da się
                ich przekonać to zagospodarowania tego terenu
                • Gość: dociekliwy Re: nowomowa kandydata na radnego ? IP: *.chello.pl 15.10.06, 18:09
                  Proszę o odpowiedź na moje pytania. Chyba, że brak odpowiedzi jest odpowiedzią.
                  • nasze.bielany Może zgłoś się do rady WSM-u a nie Rady Dzielnicy 15.10.06, 18:34
                    "piasczyste pustkowie na którym parkuje raptem parę samochodów. Od jutra będę
                    rozmawiał z każdym mieszkańcem tego bloku (a przynajmniej będę próbował to
                    zrobić) i dowiem się jakie są ich opinie. Wiem, że są to tereny WSMu, ale myślę
                    że napewno da się ich przekonać to zagospodarowania tego terenu"

Przepraszam, ale o którym terenie mowa na którym parkuje raptem parę
                    samochodów" - może jest jakaś inna Rudnickiego w Warszawie ? a co do
                    przekonywania WSM to może trzeba zgłosić swoją kandyddaturę do struktur
                    spółdzielni a nie dzielnicy Bielany ?
                    • piotrmaslowski.pl Re: Może zgłoś się do rady WSM-u a nie Rady Dziel 16.10.06, 10:34
                      masz nick nasze.bielany a nie wiesz gdzie jest ulica Rudnickiego. Jest to
                      naprawdę przykre, że przy tym wykłucasz się ze mną, że mam zamiar coś zrobić a
                      nie usiąść i płakac. Tak są tam tereny piasczyste w budynku w którym jest Pizza
                      DaGrasso, zakład Ekert nails i jeszcze parę innych zakładów. Ten blok jest
                      czerwony i ma 10 pięter. Może teraz już wiesz?? Bo już bardziej przybliżyć nie
                      mogę. I powtarzam, że wiem, że to teren WSM, ale i tak spróbuję.
                  • piotrmaslowski.pl Re: nowomowa kandydata na radnego ? 16.10.06, 10:30
                    Już odpowiedziałem powyżej. bardzo dziękuję za zadane pytania
                    • Gość: gość Daj sobie spokój i innym studentom poradź to samo IP: *.chello.pl 23.10.06, 09:43
                      Daj sobie spokój i innym studentom poradź to samo. Weżcie się do nauki a jak
                      zrobicie coś konkretnego dla dzielnicy to się zgłoście za cztery lata.
                      • Gość: agent Re: Daj sobie spokój i innym studentom poradź to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:22
                        z tego co wiem to ten Masłowski jest tym "uśpionym agentem Piskorskiego" o
                        ktorych pisała niedawno Wyborcza.
                        Nigdzie w życiu nie pracował, nie ma żadnego majątku a już chce osiedla budować.
                        Tym powinna zająć się prokuratura.
                        • piotrmaslowski.pl nie dam sobie spokoju - jestem ambitny i pracowity 23.10.06, 15:49
                          tajnym agentem Piskorskiego?? Hahaha, no niestety nie trafiłeś, gdyż nawet z
                          panem Piskorskim nie miałem okazji rozmawiać, więc ta opcja chyba odpada,
                          aczkolwiek jest zabawna (a może to ty jesteś agentem, skoro masz nick agent??).
                          co do poprzedniego posta, to moje bycie studentem nic nie zmienia faktu, że
                          jestem ambitny i chcę dotrzeć do jak największej liczby mieszkańców, razem
                          stworzyć przyjazne Bielany. Mam konkretny program dostępny na
                          www.piotrmaslowski.pl - czy któryś inny kandydat przedstawił Wam swój program
                          dla Bielan na tym forum?? NIE. A to, że ejstem studentem działa na moją
                          korzyść, gdyż mam dużo więcej czasu na sprawy Bielan, niż osoby pracujące i
                          zajmujące się Bielanami lub polityka po pracy. Obecnie poświęcam ok 6 - 8
                          godzin na kampanię i tak będzie dalej.
                          • Gość: artur Re: nie dam sobie spokoju - jestem ambitny i prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:31
                            a tak trzymac panie Piotrze. przeczytalem pana program i i uwawrzam, ze jest
                            pan godnym kandydatem, dlatego powaznie mysle o glosowaniu na pana. Konkretny
                            program, mlody i ambitny i o to chodzi. I niech sie pan nie przejmuje takimi
                            wypierdkami jak agent czy ten drugi, to najprawdopodobniej pisuary, ktorzy
                            zakompleksieni siedza przed komputerem i tylko obrazaja innych, a pan chce cos
                            zrobic i to mi sie w panu podoba. Zycze powodzenia!!!
                            • Gość: Zygmunt Nie pisz sam do siebi p.maslowski!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 23.10.06, 16:34
                              • Gość: marika Fajny i konkretny program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:21
                                Podoba mi się, a pozatym przystojny chłopak, a nie jakiś obleśny, stary grubas.
                                Będę głosować na Ciebie!!!
                                • Gość: marianno Re: Fajny i konkretny program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:34
                                  no to naprawdę fantastycznie
                                  • Gość: gość Konkretny program dla Bielan-w każdej dziedzinie IP: *.chello.pl 29.10.06, 21:45
                                    Czlowieku od miesiąca się nie rozwijasz. Konkrety w każdej sprawie na terenie
                                    dzielnicy zamiast ciagle tych samych ogólnych hasełek.
                                    • Gość: masz mój głos Re: Konkretny program dla Bielan-w każdej dziedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:03
                                      Ja stawiam na młodych i ambitnych ludzi, a nie starych "wyjadaczy", co są
                                      liderami tylko dlatego, że są dobrymi kolegami i dlatego Panie Masłowski, ma
                                      Pan mój głos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka