Gość: Taras Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 27.03.03, 15:04 Co to do kurwy nędzy jest, ja jestem ojcem 2 dzieci i nie życzę sobie takich plakatów na ulicy. Ludzie jak zacznijcie to pedalstwo tolerować to się zaczną śluby a potem kurwa będą chcieli mięć dzieci i będą walczyć o prawa do adopcji chcecie żeby wasze dzieci poszły w tym kierunku. To jest chęć być kimś innym żeby tylko zwróć uwagę na swoją durnotę. Jak nie może być z kobietą jak to nakazuje anatomia człowieka i natura, to niech się leczy. Gonić tą zarazę XX i XXI wieku. Jak mnie moje dziecko zapyta, to powiem że to są chorzy ludzie "pomyleńcy" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 15:06 Gość portalu: Taras napisał(a): > Co to do kurwy nędzy jest, ja jestem ojcem 2 dzieci i nie życzę > sobie takich plakatów na ulicy. Ludzie jak zacznijcie to pedalstwo > tolerować to się zaczną śluby a potem kurwa będą chcieli mięć > dzieci i będą walczyć o prawa do adopcji chcecie żeby wasze dzieci > poszły w tym kierunku. To jest chęć być kimś innym żeby tylko > zwróć uwagę na swoją durnotę. Jak nie może być z kobietą jak to > nakazuje anatomia człowieka i natura, to niech się leczy. Gonić tą > zarazę XX i XXI wieku. > Jak mnie moje dziecko zapyta, to powiem że to są chorzy > ludzie "pomyleńcy" > Pozdrawiam CIEMNOGRÓD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taras Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 27.03.03, 15:23 Gość portalu: psycholog napisał(a): > Gość portalu: Taras napisał(a): > > > Co to do kurwy nędzy jest, ja jestem ojcem 2 dzieci i nie > życzę > > sobie takich plakatów na ulicy. Ludzie jak zacznijcie to pedalstwo > > > tolerować to się zaczną śluby a potem kurwa będą chcieli mięć > > > dzieci i będą walczyć o prawa do adopcji chcecie żeby wasze dzie > ci > > poszły w tym kierunku. To jest chęć być kimś innym żeby tylko > > zwróć uwagę na swoją durnotę. Jak nie może być z kobietą jak to > > > nakazuje anatomia człowieka i natura, to niech się leczy. Gonić tą > > zarazę XX i XXI wieku. > > Jak mnie moje dziecko zapyta, to powiem że to są chorzy > > ludzie "pomyleńcy" > > Pozdrawiam > > CIEMNOGRÓD!!! PIERDOLSIE !!! PEDALE był/a byś nikim gdy by twój ociec byl pedalem rozumiesz kurwa ten schemat czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.skorosze.2a.pl 27.03.03, 15:06 Gość portalu: Taras napisał(a): > Jak mnie moje dziecko zapyta, to powiem że to są chorzy > ludzie "pomyleńcy" A jak twoje dziecko okaże się pedałem lub lesbijką - to co, wydziedziczysz, zabijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 15:11 Gość portalu: Mar napisał(a): > Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > Jak mnie moje dziecko zapyta, to powiem że to są chorzy > > ludzie "pomyleńcy" > > A jak twoje dziecko okaże się pedałem lub lesbijką - to co, wydziedziczysz, > zabijesz? Chyba tak. Skąd w tym człowieku tyle nienawiści, braku akceptacji innego stylu życia? To trąci faszyzmem. Wychowany w PRL-u, gdzie każdy musiał mieć jednakowe poglądy, jednakowo się ubierać, mieszkać w jednakowych blokach... Dość tego skansenu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taras Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 27.03.03, 16:29 Gość portalu: psycholog napisał(a): > Gość portalu: Mar napisał(a): > > > Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > > > > Jak mnie moje dziecko zapyta, to powiem że to są chorzy > > > ludzie "pomyleńcy" > > > > A jak twoje dziecko okaże się pedałem lub lesbijką - to co, wydziedziczysz > , > > zabijesz? > > Chyba tak. Skąd w tym człowieku tyle nienawiści, braku akceptacji innego stylu > życia? To trąci faszyzmem. Wychowany w PRL-u, gdzie każdy musiał mieć jednakowe > > poglądy, jednakowo się ubierać, mieszkać w jednakowych blokach... Dość tego > skansenu!!! Powiem ci tak pedale ( chyba sie nie obrażasz jak cie tak nazywam ) moje dzieci maja równowage w rodzinie maja mamę mają tatę i to jest normalne. A ty mi nie odpowiedziales na moje pytanie kim byś był gdy twoj ojciec mial taki skrzywiony obraz jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 27.03.03, 17:34 > Powiem ci tak pedale ( chyba sie nie obrażasz jak cie tak nazywam ) > moje dzieci maja równowage w rodzinie maja mamę mają tatę i to > jest normalne. > A ty mi nie odpowiedziales na moje pytanie kim byś był gdy twoj > ojciec mial taki skrzywiony obraz jak ty. Nie ma jak rodzina! Zrównoważony obraz polskiej, kochającej się rodzinki, gdzie pewnie mąż wpaja pasem żonie i dzieciom katechizm, uczy miłości do bliźniego i przekazuje humanistyczną spuściznę ludzkości. Boże, Boże, dzięki Ci za moich rodziców i za to że nie poddali się tak łatwo temu modelowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołom, z rm Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 19:01 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > Powiem ci tak pedale ( chyba sie nie obrażasz jak cie tak > nazywam ) > > moje dzieci maja równowage w rodzinie maja mamę mają tatę i to > > > jest normalne. > > A ty mi nie odpowiedziales na moje pytanie kim byś był gdy two > j > > ojciec mial taki skrzywiony obraz jak ty. > > Nie ma jak rodzina! Zrównoważony obraz polskiej, kochającej się rodzinki, > gdzie pewnie mąż wpaja pasem żonie i dzieciom katechizm, uczy miłości do > bliźniego i przekazuje humanistyczną spuściznę ludzkości. Boże, Boże, dzięki > Ci za moich rodziców i za to że nie poddali się tak łatwo temu modelowi! - Jeśli masz takie wyobrażenie o normalnej rodzinie to nie dziwię się patologiom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 27.03.03, 19:40 > - Jeśli masz takie wyobrażenie o normalnej rodzinie to nie dziwię się > patologiom Mówię o Waszych rodzinach i o was, którzy z Bożych przykazań i miłości do drugiego człowieka, których nauczał Chrystus wyprowadzacie nienawiść i agresję w stosunku do wszystkiego i wszystkich, którzy gardzicąc innym człowiekiem zaprzeczacie wszystkiemu w co niby wierzycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastępuj Oszołoma Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:02 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > - Jeśli masz takie wyobrażenie o normalnej rodzinie to nie dziwię się > > patologiom > > Mówię o Waszych rodzinach i o was, którzy z Bożych przykazań i miłości do > drugiego człowieka, których nauczał Chrystus wyprowadzacie nienawiść i agresję > w stosunku do wszystkiego i wszystkich, którzy gardzicąc innym człowiekiem > zaprzeczacie wszystkiemu w co niby wierzycie! - to wypisz wymaluj wasze rodzinki które udają poboznych a potem głosują na SLD najwięcej patologii społecznych jest wszędzie tam gdzie lewica od lat cieszy się sporym poparciem na tych eseldowskich terenach najwięcej jest też różnego rodzaju afer czy zajsć kryminalnych...potwierdzaja to policyjne statystyki ..a gdzie jest tego najmniej? Na Podkarpaciu na Podlasiu w Małopolsce i na Lubelszczyźnie.... a tam najsilniejszą pozycją polityczną mają ugrupowania narodowe katolickie i ludowe tam też najwięcej l;udzi regularnie chodzi do koscioła...a gdzie najmniej? oczywiscie w Łodzi w koszalnie w Sosnowcu a te miasta to twierdze SLD!! przynajmniej tak było do niedawna a..i jeszcze Lubuskie ..istny komunoland... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin pedalstwo ma ograniczyć liczbę ludności w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:15 Koszerne środowiska specjalnie reklamują pedalstwo by Polacy przestali zakładać rodziny by przestały rodzić się polskie dzieci..bowiem mamy zrobić miejsce dla Żydów którzy lada dzień bedą wyrzuceni z Izraela a tutejsi Zydzi panując nad Polakami przygotowali grunt pod żydowska rekolonizajce Polski. Pedalstwo przyczyni sie do gwałtownego spadku ludności Polski w przyswzłosci...klub rzymski zalecił by w 2050 Polska liczyła nie więcej niż 15 mln ludzi Polaków Polska ma być nowym lebensraumem dla Zydów i Niemców! Stąd też promocja wszelkich zachowań które przyczynią się do rozrodczości Polaków..no i ten kryzys gospodarczy to bezrobocie też wywołano celowo by Polakom odechciało sie życ by wyjeżdżali stąd badź popełniali samobójstwa i tym samym robili miejsce dla żydowskich osadników!!!! My Samoobrona mówimy tej akcji kolonizacyjnej NIE!!!!! Nie aborcji (chyba ze dziecko urodzi się trwale upośledzone, Polacy muszą być zdrowi i nie możemy sobie pozwolić na utrzymywanie upośledzonych jednostek) nie pedalstwu tak klonowaniu tak dziecioróbstwu ale tylko wobrębie jednej polskiej rasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio Ma Ryja Re: pedalstwo ma ograniczyć liczbę ludności w Pol IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 12:20 Gość portalu: Skin napisał(a): > > Koszerne środowiska specjalnie reklamują pedalstwo by Polacy przestali zakładać > > rodziny by przestały rodzić się polskie dzieci..bowiem mamy zrobić miejsce dla > Żydów którzy lada dzień bedą wyrzuceni z Izraela a tutejsi Zydzi panując nad > Polakami przygotowali grunt pod żydowska rekolonizajce Polski. Pedalstwo > przyczyni sie do gwałtownego spadku ludności Polski w przyswzłosci...klub > rzymski zalecił by w 2050 Polska liczyła nie więcej niż 15 mln ludzi Polaków > Polska ma być nowym lebensraumem dla Zydów i Niemców! Stąd też promocja > wszelkich zachowań które przyczynią się do rozrodczości Polaków..no i ten > kryzys gospodarczy to bezrobocie też wywołano celowo by Polakom odechciało sie > życ by wyjeżdżali stąd badź popełniali samobójstwa i tym samym robili miejsce > dla żydowskich osadników!!!! My Samoobrona mówimy tej akcji kolonizacyjnej > NIE!!!!! Nie aborcji (chyba ze dziecko urodzi się trwale upośledzone, Polacy > muszą być zdrowi i nie możemy sobie pozwolić na utrzymywanie upośledzonych > jednostek) nie pedalstwu tak klonowaniu tak dziecioróbstwu ale tylko wobrębie > jednej polskiej rasy!!! Tak, tak. Spiskowa teoria dziejów. Jak dzieci napatrzą się na plakaty z gejami, to gdy dorosną wszystkie wezmą homo-śluby, naród polski wyginie a Polska przestanie istnieć. Na to tylko czekają Żydzi, masoni i Unia Europejska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: pedalstwo ma ograniczyć liczbę ludności w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:23 > > Tak, tak. Spiskowa teoria dziejów. Jak dzieci napatrzą się na plakaty z gejami, > > to gdy dorosną wszystkie wezmą homo-śluby, naród polski wyginie a Polska > przestanie istnieć. Na to tylko czekają Żydzi, masoni i Unia Europejska! > > - no widzę żeś sie w tym wszystkim polapał...teraz już wiesz dlaczego tak zwalczam Żydów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: pedalstwo ma ograniczyć liczbę ludności w Pol IP: 62.233.167.* 28.03.03, 16:15 > - no widzę żeś sie w tym wszystkim polapał...teraz już wiesz dlaczego tak > zwalczam Żydów? A nie zaskoczyles, ze koles sie z Ciebie nabija? ze nie trzeba sie gapic na plakat zeby zobaczyc facetow i sie zboczyc tylko wystarczy pojsc na byle basen, silownie czy wcielic sie do wojska? z ciekawosci - co sadzisz skinie o popularnym w Niemczech ruchu gejowskim wsrod skinow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: pedalstwo ma ograniczyć liczbę ludności w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 19:42 Gość portalu: jacek napisał(a): > > - no widzę żeś sie w tym wszystkim polapał...teraz już wiesz dlaczego tak > > zwalczam Żydów? > > A nie zaskoczyles, ze koles sie z Ciebie nabija? ze nie trzeba sie gapic na > plakat zeby zobaczyc facetow i sie zboczyc tylko wystarczy pojsc na byle basen, > > silownie czy wcielic sie do wojska? > > z ciekawosci - co sadzisz skinie o popularnym w Niemczech ruchu gejowskim wsrod > > skinow? - My skini polscy odcinamy się od skinów niemieckich bowiem plugawią oni dobre imię narodowca ..zresztą Julius Streichergaulater Hitlera i jeden z ministrów III rzeszy też był pedałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Do homofoba Tarasa IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 17:47 Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > > Gość portalu: Taras napisał(a): > Powiem ci tak pedale ( chyba sie nie obrażasz jak cie tak nazywam ) > moje dzieci maja równowage w rodzinie maja mamę mają tatę i to > jest normalne. > A ty mi nie odpowiedziales na moje pytanie kim byś był gdy twoj > ojciec mial taki skrzywiony obraz jak ty. Nie jestem "pedałem" tylko psychologiem i może dlatego rozumiem różne problemy (m.in. inności, braku akceptacji itp.). Jednak w przypadku twojej fobii niewiele mogę zrobić, bo tu jest potrzebna pomoc PSYCHIATRY. Jeśli chodzi o mojego ojca, to był na kontrakcie w Niemczech gdy byłem dzieckiem, więc mnie nie wychowywał. Mam radę dla ciebie: nie krzywdź przynajmniej swoich dzieci, wywołując u nich fobię i brak akceptacji dla innych ludzi, bo w przyszłości będą podobnie skrzywione psychicznie jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taras Re: Do homofoba Tarasa IP: *.visp.energis.pl 28.03.03, 09:01 Gość portalu: psycholog napisał(a): > Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Taras napisał(a): > > Powiem ci tak pedale ( chyba sie nie obrażasz jak cie tak nazywa > m ) > > moje dzieci maja równowage w rodzinie maja mamę mają tatę i to > > > jest normalne. > > A ty mi nie odpowiedziales na moje pytanie kim byś był gdy two > j > > ojciec mial taki skrzywiony obraz jak ty. > > Nie jestem "pedałem" tylko psychologiem i może dlatego rozumiem różne problemy > (m.in. inności, braku akceptacji itp.). Jednak w przypadku twojej fobii > niewiele mogę zrobić, bo tu jest potrzebna pomoc PSYCHIATRY. Jeśli chodzi o > mojego ojca, to był na kontrakcie w Niemczech gdy byłem dzieckiem, więc mnie > nie wychowywał. Mam radę dla ciebie: nie krzywdź przynajmniej swoich dzieci, > wywołując u nich fobię i brak akceptacji dla innych ludzi, bo w przyszłości > będą podobnie skrzywione psychicznie jak ty. Chciałem się z tobą zmierzyć intelektualnie ale juz widze ze masz niskim poziom inteligencji i nie będę się wdawał w deskusię. Powiem tylko tyle że przyczyna twojego skrzywienia leży właśnie w tym że zabrakło ci ojca w dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taras Re: Do homofoba Tarasa IP: *.visp.energis.pl 28.03.03, 09:06 Gość portalu: psycholog napisał(a): > Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Taras napisał(a): > > Powiem ci tak pedale ( chyba sie nie obrażasz jak cie tak nazywa > m ) > > moje dzieci maja równowage w rodzinie maja mamę mają tatę i to > > > jest normalne. > > A ty mi nie odpowiedziales na moje pytanie kim byś był gdy two > j > > ojciec mial taki skrzywiony obraz jak ty. > > Nie jestem "pedałem" tylko psychologiem i może dlatego rozumiem różne problemy > (m.in. inności, braku akceptacji itp.). Jednak w przypadku twojej fobii > niewiele mogę zrobić, bo tu jest potrzebna pomoc PSYCHIATRY. Jeśli chodzi o > mojego ojca, to był na kontrakcie w Niemczech gdy byłem dzieckiem, więc mnie > nie wychowywał. Mam radę dla ciebie: nie krzywdź przynajmniej swoich dzieci, > wywołując u nich fobię i brak akceptacji dla innych ludzi, bo w przyszłości > będą podobnie skrzywione psychicznie jak ty. Opowiem wam kawał. wiecie dlaczego kobietom ciężko znaleść przystojnego, czułego, sympatycznego faceta ? Dlatego ża tacy to już maja chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Do homofoba Tarasa IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 09:19 Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Taras napisał(a): > > Opowiem wam kawał. > wiecie dlaczego kobietom ciężko znaleść przystojnego, czułego, > sympatycznego faceta ? > Dlatego ża tacy to już maja chłopaków. Ale śmieszne, co za poczucie humoru! A zatem wbrew twoim poprzednim postom masz bardzo dobrą opinię o gejach - cytuję: przystojni, czuli, sympatyczni. No proszę, tego bym się po tobie nie spodziewał. Odnośnie mojego ojca - cieszę się, że wychowywałem się bez niego. To bardzo płytki człowiek uznający jedynie wartość pieniądza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taras Re: Do homofoba Tarasa IP: *.visp.energis.pl 28.03.03, 09:36 Gość portalu: psycholog napisał(a): > Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > > Opowiem wam kawał. > > wiecie dlaczego kobietom ciężko znaleść przystojnego, czułego, > > sympatycznego faceta ? > > Dlatego ża tacy to już maja chłopaków. > > Ale śmieszne, co za poczucie humoru! A zatem wbrew twoim poprzednim postom masz > > bardzo dobrą opinię o gejach - cytuję: przystojni, czuli, sympatyczni. No > proszę, tego bym się po tobie nie spodziewał. > > Odnośnie mojego ojca - cieszę się, że wychowywałem się bez niego. To bardzo > płytki człowiek uznający jedynie wartość pieniądza. > Wiesz mam taką zasadę że to ja konczę temat, więc skończyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 18:57 Gość portalu: Mar napisał(a): > Gość portalu: Taras napisał(a): > > > > Jak mnie moje dziecko zapyta, to powiem że to są chorzy > > ludzie "pomyleńcy" > > A jak twoje dziecko okaże się pedałem lub lesbijką - to co, wydziedziczysz, > zabijesz? - homoseksualizm to rzecz wtórna nabyta a nie wrodzona! Gdyby moje dziecko okazało się homo natychmiast poddałbym je leczeniu! To tkwi w genach więc trochę siepomajstruje przy DNAi sprawa załatwiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.167.* 27.03.03, 19:15 > - homoseksualizm to rzecz wtórna nabyta a nie wrodzona! Gdyby moje dziecko > okazało się homo natychmiast poddałbym je leczeniu! To tkwi w genach więc > trochę siepomajstruje przy DNAi sprawa załatwiona W jaki sposob chcialbys je "wyleczyc"? A co by sie stalo gdyby Twoje dziecko nie chcialo sie "leczyc"? No ale zalozmy, ze spoko - poprzez mutacje genetyczne da sie wyleczyc ludzi z homoseksualizmu... sadzisz, ze na tym swiat sie skonczy!!! g... prawda! Dlaczego na tym porzestac? Moze np zaczac tworzyc nowych lepszych poprawionych ludzi np tylko wysokich i przystojnych facetow i ladne zgrabne kobitki. Oczywiscie inteligentnych i wysokowydajnych, takich mogacych pracowac bez zmieczenia przez 16 godzin. A to znaczy ze kazdy starego typu, kto nie pasowalby do tego modelu poszedlby w odstawke. Swiat podzielilby sie na nadludzi i podludzi. Nie musze chyba dodawac do ktorego swiata bysmy nalezeli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 27.03.03, 19:34 > - homoseksualizm to rzecz wtórna nabyta a nie wrodzona! Gdyby moje dziecko > okazało się homo natychmiast poddałbym je leczeniu! To tkwi w genach więc > trochę siepomajstruje przy DNAi sprawa załatwiona Czyżby Radio Ma-Ryja zmieniło zdanie i popierało manipulacje genetyczne? A może to tylko jedna z kolejnych, nie trzymających się kupy opinii Oszołoma, któremu najwidoczniej brakuje rozrywek skoro pisze posty całe dni i noce na tutejszej stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.167.* 27.03.03, 19:20 > sobie takich plakatów na ulicy. Ludzie jak zacznijcie to pedalstwo > tolerować to się zaczną śluby a potem kurwa będą chcieli mięć > dzieci i będą walczyć o prawa do adopcji chcecie żeby wasze dzieci > poszły w tym kierunku. Tzn ze jak beda sluby to wzrosnie liczba rozwodow? Mezowie beda opuszczac swoje zony i dziatki aby wziasc slub? czy slub to jest problem Twoj czy ludzi ktorzy chca byc ze soba razem? Jak nie może być z kobietą jak to > nakazuje anatomia człowieka i natura, to niech się leczy. Gonić tą > zarazę XX i XXI wieku. Co ty wiesz o anatomii koles??? Dodam, ze rowniez ze dotyczy to zarazy XIX, XXVIII, XVII, XVI, XV, XIV, XIII, XII, XI, X, IX, VIII, VII, VI, V, IV, III, II, I wieku... o wiekach p.n.e nie wspominajac... >:) > Pozdrawiam a ja nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin pedalstwo ma ograniczyć liczbę ludności w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:13 Koszerne środowiska specjalnie reklamują pedalstwo by Polacy przestali zakładać rodziny by przestały rodzić się polskie dzieci..bowiem mamy zrobić miejsce dla Żydów którzy lada dzień bedą wyrzuceni z Izraela a tutejsi Zydzi panując nad Polakami przygotowali grunt pod żydowska rekolonizajce Polski. Pedalstwo przyczyni sie do gwałtownego spadku ludności Polski w przyswzłosci...klub rzymski zalecił by w 2050 Polska liczyła nie więcej niż 15 mln ludzi Polaków Polska ma być nowym lebensraumem dla Zydów i Niemców! Stąd też promocja wszelkich zachowań które przyczynią się do rozrodczości Polaków..no i ten kryzys gospodarczy to bezrobocie też wywołano celowo by Polakom odechciało sie życ by wyjeżdżali stąd badź popełniali samobójstwa i tym samym robili miejsce dla żydowskich osadników!!!! My Samoobrona mówimy tej akcji kolonizacyjnej NIE!!!!! Nie aborcji (chyba ze dziecko urodzi się trwale upośledzone, Polacy muszą być zdrowi i nie możemy sobie pozwolić na utrzymywanie upośledzonych jednostek) nie pedalstwu tak klonowaniu tak dziecioróbstwu ale tylko wobrębie jednej polskiej rasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.167.* 27.03.03, 19:35 brrrrrrrr... nie wiem, jak u Was ale u mnie akcja promowania homoseksualizmu na plakatach przynosi efekty... juz zaczynam ogladac sie za chlopakami na silowni, gapie sie na ich owlosione nogi, zaczeli mi sie pobac policjanci.. te ich swiecace w nocy paski dzialaja na mnie ze uuuuaaaaaaaauuuuuwrrrrrrrrr. czy to fetysz? moja kumpela tak mowi Nigdy w zyciu bym nie obejrzal sie za facetem gdyby nie te obrzydliwe plakaty... jak mozna trzymac sie za rece. normalne pornole z dominami, skorami i pejczami to co innego. to mozna dzieciom pokazac a nie tych sboczkow. No ale trafilo mnie. W zasadzie bronie sie przed tym jak moge zaczalem ogladac duzo filmow porno, te ociekajace slina macice i dominy w skorach z pejczami sa spoko ale nie wiem czy moge zrobic cos wiecej... moze jeste jakas samotna dziewczyna co mnie wyrwie z tej matni??? prosze o posta na formum. mysle, ze leczyc sie z tego mozna uprawiajac seks, duzo duzo seksu. moze macie inne rozwiazania? chetnie skorzystam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio ma ryja Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 19:40 Gość portalu: jacek napisał(a): > brrrrrrrr... nie wiem, jak u Was ale u mnie akcja promowania homoseksualizmu na > > plakatach przynosi efekty... juz zaczynam ogladac sie za chlopakami na silowni, > > gapie sie na ich owlosione nogi, zaczeli mi sie pobac policjanci.. te ich > swiecace w nocy paski dzialaja na mnie ze uuuuaaaaaaaauuuuuwrrrrrrrrr. czy to > fetysz? moja kumpela tak mowi > > Nigdy w zyciu bym nie obejrzal sie za facetem gdyby nie te obrzydliwe > plakaty... jak mozna trzymac sie za rece. normalne pornole z dominami, skorami > i pejczami to co innego. to mozna dzieciom pokazac a nie tych sboczkow. > > No ale trafilo mnie. W zasadzie bronie sie przed tym jak moge zaczalem ogladac > duzo filmow porno, te ociekajace slina macice i dominy w skorach z pejczami sa > spoko ale nie wiem czy moge zrobic cos wiecej... moze jeste jakas samotna > dziewczyna co mnie wyrwie z tej matni??? prosze o posta na formum. mysle, ze > leczyc sie z tego mozna uprawiajac seks, duzo duzo seksu. > > moze macie inne rozwiazania? chetnie skorzystam.... A jak się dzieci na to napatrzą, to gdy dorosną wszystkie wezmą homo-śluby, naród Polski wyginie i nastąpi koniec świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.167.* 27.03.03, 19:51 > A jak się dzieci na to napatrzą, to gdy dorosną wszystkie wezmą homo-śluby, > naród Polski wyginie i nastąpi koniec świata! Ja nigdy w zyciu nie widzialem przystojnych i golych mezczyzn a tu taka zaskoczka! Jak bylem na basenie to zamykalem oczy zeby nie patrzec na te meskie spocone ciala jak sie przebieralem..., podobnie na silowni czy w wojsku (tylu meskich i mlodych facetow brrrrr) i jak gralem w kosza, ale przesadzalem i mnie wylali z druzyny... tam to nie mozna sie napatrzec na meskie gole ciala, tylko juz wiem, ze potrzebne sa do tego PLAKATY 2 FACETOW TRZYMAJACYCH SIE ZA RECE. Ale teraz zobaczylem ten plakat i juz wiem jakie jest moje przeznaczenie. Promocja odniosla skutek! Pozostaje mi tylko wypelnic powinosci ludzi krytykujacych gejow na tym forum i wobec Boga i ojczyzny i machnac kilka dzieciakow. Dopiero wtedy mozna zostac uczciwym i porzadnym homoseksualista. Zmienie nazwisko i wyglad aby dzieci nie kalac swoim zachowaniem. Wtedy bede mogl z czystym sumieniem oddac sie rozpuscie i sodomie. Potrzebuje tylko stadko fajnych lasek. Sa moze jakies? prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 19:58 Gość portalu: jacek napisał(a): > > Ja nigdy w zyciu nie widzialem przystojnych i golych mezczyzn a tu taka > zaskoczka! Jak bylem na basenie to zamykalem oczy zeby nie patrzec na te meskie > > spocone ciala jak sie przebieralem..., podobnie na silowni czy w wojsku (tylu > meskich i mlodych facetow brrrrr) i jak gralem w kosza, ale przesadzalem i mnie > > wylali z druzyny... tam to nie mozna sie napatrzec na meskie gole ciala, tylko > juz wiem, ze potrzebne sa do tego PLAKATY 2 FACETOW TRZYMAJACYCH SIE ZA RECE. > > Ale teraz zobaczylem ten plakat i juz wiem jakie jest moje przeznaczenie. > Promocja odniosla skutek! Pozostaje mi tylko wypelnic powinosci ludzi > krytykujacych gejow na tym forum i wobec Boga i ojczyzny i machnac kilka > dzieciakow. Dopiero wtedy mozna zostac uczciwym i porzadnym homoseksualista. > Zmienie nazwisko i wyglad aby dzieci nie kalac swoim zachowaniem. Wtedy bede > mogl z czystym sumieniem oddac sie rozpuscie i sodomie. > > Potrzebuje tylko stadko fajnych lasek. Sa moze jakies? prosze o info. Wiesz co, ja też po tej akcji z plakatami zacząłem oglądać się za facetami. Wczoraj idę Nowym Światem, patrzę a tu idzie dwóch przystojnych policjantów, aż dostałem erekcji. Wchodzę do kibla na Starówce, a przy sąsiednich pisuarach widzę dorodne penisy. Tym razem eksplodowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.167.* 27.03.03, 20:07 > Wiesz co, ja też po tej akcji z plakatami zacząłem oglądać się za facetami. > Wczoraj idę Nowym Światem, patrzę a tu idzie dwóch przystojnych policjantów, aż > > dostałem erekcji. Wchodzę do kibla na Starówce, a przy sąsiednich pisuarach > widzę dorodne penisy. Tym razem eksplodowałem! Kurcze! ja jutro ide na Warszawianke! tam tyle mokrych nagich cial... jak ja to wytrzymam??? 30 lat poboznego i spokojnego zycia a tu teraz dopadlo mnie na stare lata jak zobaczylem ten plakat... a tu jeszcze wiosna, wszyscy sie beda rozbierac bo goraco... jak tu teraz zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 20:10 Gość portalu: jacek napisał(a): > > Wiesz co, ja też po tej akcji z plakatami zacząłem oglądać się za facetami > . > > Wczoraj idę Nowym Światem, patrzę a tu idzie dwóch przystojnych policjantó > w, > aż > > > > dostałem erekcji. Wchodzę do kibla na Starówce, a przy sąsiednich pisuarac > h > > widzę dorodne penisy. Tym razem eksplodowałem! > > Kurcze! ja jutro ide na Warszawianke! tam tyle mokrych nagich cial... jak ja to > > wytrzymam??? 30 lat poboznego i spokojnego zycia a tu teraz dopadlo mnie na > stare lata jak zobaczylem ten plakat... a tu jeszcze wiosna, wszyscy sie beda > rozbierac bo goraco... jak tu teraz zyc? No właśnie. A jak na basen iść? Jak sobie popatrzę na te obciskające kąpielówki... Odpowiedz Link Zgłoś
ariels Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.03, 21:23 :) niedługo będzie ciepło, więc może tak na plażę nudystów nad Wisłę. Tam to dopiero można popatrzeć. I kobiety, i faceci. Młodzi, starzy, do wyboru , do koloru... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.03, 21:14 coż w tym dziwnego ??? fajne plakaty na których są zwykli ludzie jakich setki spotykamy każdego dnia na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 00:06 vivawawa napisał: > coż w tym dziwnego ??? > fajne plakaty na których są zwykli ludzie jakich setki spotykamy każdego dnia > na ulicy ta akcja kosztuje podobno 40 000 złych, myślę, że publiczne pieniądze można inaczej wydawać, np na domy dziecka , stypendia dla ubogich a zdolnych etc, pozatym mogły zrobić na to wszystko zrzutkę lokale homosexualne / w samej Wawie jest ich kilka/, a tak już wogle na koniec--jaki jest sens wystawiania takich plakatów w dużych /największych/ miastach??? jeżeli ktoś ma z powodu takiego czegoś problemy to chyba w małych miasteczkach na prowincji... a nie w Wawie, kruwa, przecież to są zamożne, znudzone burżujo-japiszony, a nie żadne prześladowane ofiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 28.03.03, 08:06 > ta akcja kosztuje podobno 40 000 złych, > > myślę, że publiczne pieniądze można inaczej wydawać, np na domy dziecka , > stypendia dla ubogich a zdolnych etc, pozatym mogły zrobić na to wszystko > zrzutkę lokale homosexualne / w samej Wawie jest ich kilka/, > a tak już wogle na koniec--jaki jest sens wystawiania takich plakatów w > dużych /największych/ miastach??? jeżeli ktoś ma z powodu takiego czegoś > problemy to chyba w małych miasteczkach na prowincji... a nie w Wawie, kruwa, > przecież to są zamożne, znudzone burżujo-japiszony, a nie żadne prześladowane > ofiary... Rownie dobrze zrzutke na domy dziecka moglyby zrobic heteroseksualne zamożne, znudzone burżujo-japiszony. Sory, ale to nie pedaly strzelily sobie te dzieciaki i potem je zostawily w domu dziecka. Poza tym - pedaly tez placa podatki z ktorych te domu sa finansowane. Przeczytaj sobie posty z tej dyskusji. zareczam, ze w stolycy pedaly tez maja problemy. Moj znajomy wysnul jakis czas temu ciekawy wniosek, ze w Warszawie tolernacja dla gejow spadla odkad wyjechalo sporo obcokrajowcow pracujacych tu na pocz lat 90. Wsrod nich bylo sporo gejow i oni sie z tym nie kryli. Ale to bylo postrzegane jako swego rodzaju ciekawostka i spotykalo sie w duzo wieksza aprobata niz gejostwo wsrod polakow. Nie potrafie tego wytlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
puszta1 Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.03, 12:26 Nie wiem beti czy jak ci tam o co ci chodzi. Rządasz odemnie żebym zakceptował pentracje członkiem w dupę. Sory ale czegoś tu nie rozumiem? Wytłumacz mi proszę bo ni jak nie mogę tego zrozumieć, że mam pochwalać i być za obciąganiem lasek przez facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.167.* 28.03.03, 19:37 > Nie wiem beti czy jak ci tam o co ci chodzi. Rządasz odemnie żebym zakceptował > pentracje członkiem w dupę. Sory ale czegoś tu nie rozumiem? Wytłumacz mi > proszę bo ni jak nie mogę tego zrozumieć, że mam pochwalać i być za obciąganiem > > lasek przez facetów? A akceptujesz obciaganie laski przez kobiete? a akceptujesz penetracje czlonkiem dupci kobiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rw Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.76.128.* 28.03.03, 12:39 ja tu czegos nie rozumiem zaraz geje beda nam probowali wmowic ze to hetero sa chorzy jestem tolerancyjna ale i moja tolerancja ma pewne granice tak jak nie lubie nadmiernego okazywania "uczuc" na ulicy przez hetero tak i nie popieram takiego zachowania wsrod homo pomysl z gejami na plakatach to juz lekka przesada zgadzam sie ze stweirdzeniem ze te pieniadze mozna przeznaczyc na bardziej pozyteczne cele o ktorych juz wspominano na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:10 Gratuluję Ci odwagi BatiBoy! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.03, 18:58 Gość portalu: nemo napisał(a): > Gratuluję Ci odwagi BatiBoy! bo Ty oczywiscie bys sie zesrał,prawda,drogi nemo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz A JA NIE GRATULUJE IP: *.uBRgrb01.supercable.es 29.03.03, 16:47 sugerowanie, ze orientacja homoseksulana jest przyrodzona to falszowanie prawdy, bo TO JEST TYLKO JEDNA Z TEORII. teorii, czyli czegos, co nie zostalo udowodnione. istnieja i inne mozliwosci, taaaak, ale je sie pomija, bo akurat mi nie pasuja... no coz. ale podejdzmy do sprawy praktyczniej: skoro wlasciwie nie wiadomo, czy homosex jest z urodzenia (choc pewnie u czesci tak) czy nie, po co wywieszac na ulicy plakaty, propagujace to zachowanie? zeby ogladaly sobie to dzieci i moze ktores sie tak zaciekawi? hmmm (i nie wyjezdzajecie teraz, ze na plakatach jest juz sex itp - to tez mi sie nie podoba) problem jest w tym, czy uwazasz homose za rzecz pozytywna czy negatywna (albo obojetna). widzisz, dla mnie to jest przede wszystkim nieszczescie: nie bedziesz mial zony ani dzieci, itp. dlatego tez sprzeciwiam sie takim plakatom, co moga wplynac na wybor orientacji u mlodych ludzi (BO MOGA -przypisywanie homosex wylacznie genetyce jest wypaczeniem rzeczywistosci). a co do ogolnego mojego podejscia do homo (jakby juz ktos chcial na mnie wrzeszczes, ze jestem homofobem, co mnie tez troche guzik obchodzi) - to problem nie jest w byciu tylko w praktykowaniu. byc sobie mozesz, trudno, nie afiszuj sie. praktykowanie jest zle i afiszowanie sie z tym jest jeszcze gorsze. jesli zas chodzi o ludzi, ktorzy sie z tym urodzili: zal mi ich, ciezkie zycie :-( z choroba, ktora dotyka sfery seksualnosci (nie bede tolerowal ludzi, ktorzy praktykuja homosex dla przyjemnosci) jak masz sklonnosci do depresji, to tez kanal, ale nikt nie promuje depresji jako normalnego zachowania.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: A JA NIE GRATULUJE IP: *.chello.pl 29.03.03, 17:43 sory mis, ale o ile sie nie myle twoje IP to Hiszpania. nie widziales tych plakatow to o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Tylko pedały pochodzą od małpy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 21:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Tylko pedały pochodzą od małpy!! IP: *.chello.pl 29.03.03, 21:38 co kolezko? juz Ci zabraklo argumentow antypedalskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Tylko pedały i biseksy pochodzą od małpy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 21:43 Gość portalu: jacek napisał(a): > co kolezko? juz Ci zabraklo argumentow antypedalskich? -AIDS zostało wywołane tym że jakiśfacet pieprzył się z małpą a potem pieprzył się jak leci z kobietami z facetami..ruchał wszystko co się rusza...był męską stewardessą ..on jużnie żyje ale ten gość, biseks z San Francisco jest w znacznej mierzeodpowiedzialny za wyeksportowanie AIDS z USA na cały świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Oszołomie z RM do psychiatry! IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:16 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > -AIDS zostało wywołane tym że jakiśfacet pieprzył się z małpą a potem pieprzył > się jak leci z kobietami z facetami..ruchał wszystko co się rusza...był męską > stewardessą ..on jużnie żyje ale ten gość, biseks z San Francisco jest w > znacznej mierzeodpowiedzialny za wyeksportowanie AIDS z USA na cały świat Aleś ty głupi? Kto ci wmówił takie bzdury? To o tym nawija radio z ryjem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Tylko pedały pochodzą od małpy!! IP: *.chello.pl 29.03.03, 21:43 przeczytane z formum www.sfd.pl/szatnia jak ci juz brakuje argumentow to polecam to co ponizej "6 dowodów na to że pedały nie powinny istnieć: 1. Tylko mężczyzna i kobieta może wydać na świat potomstwo. 2. Odbyt mężczyzny nie jest przystosowany do odwiedzin pana wacka. 3. Mężczyzna zawsze był(poinien) być opoką dla kobiety 4. Żadnej rozwiniętej starożytnej kulturze pedalstwo nie bylo akceptowane. 5. Związki pedalski są wręcz nie przydatne społeczeństwu, gdyż nie tworzą podstawowej komórki społecznej jaką jest rodzina. 6. Adoptowane dzieci przez pedałów zapewne same będą pedałami!" zwlaszcza pkt 2 jest za...ebisty >:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Tylko pedały pochodzą od małpy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 21:48 Gość portalu: jacek napisał(a): > przeczytane z formum www.sfd.pl/szatnia > > jak ci juz brakuje argumentow to polecam to co ponizej > > "6 dowodów na to że pedały nie powinny istnieć: > 1. Tylko mężczyzna i kobieta może wydać na świat potomstwo. > 2. Odbyt mężczyzny nie jest przystosowany do odwiedzin pana wacka. > 3. Mężczyzna zawsze był(poinien) być opoką dla kobiety > 4. Żadnej rozwiniętej starożytnej kulturze pedalstwo nie bylo akceptowane. > 5. Związki pedalski są wręcz nie przydatne społeczeństwu, gdyż nie tworzą > podstawowej komórki społecznej jaką jest rodzina. > 6. Adoptowane dzieci przez pedałów zapewne same będą pedałami!" > > zwlaszcza pkt 2 jest za...ebisty >:))) - świetne!!!! czadowe!! mocne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktualista Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 29.03.03, 21:39 Gość portalu: BatiBoy napisał(a): > Jestem gejem! I czuję się z tym niepewnie, bo boje się okazywania uczuć > mojemu chłopakowi na ulicy. Ciągle jesteśmy obserwowani przez jakieś > staruszki, i ludzi starszego pokolenia, którzy nie okazują ani trochę > tolerancji i zrozumienia. > Miałem sytuację, w której byłem niemalże zdzielony przez staruszkę jej > laską, gdy trzymałem mojego chłopaka za rękę. > Niedługo mają być wywieszane plakaty z homoseksualistami........., a na > jednym z nich będę ja. > Ciekawe czy tego typu akcja sprawi, że ludzie będą bardziej tolerancyjni, na > razie to najlepiej czuję się w gejowskim klubie Utopia albo w Amsterdamie. > Z jednej strony myślę, że to dobry pomysł, by ludzie byli bardziej otwarci na > innych, oraz by pozbyli się pewnych uprzedzeń (mówioe to np. do tej > staruszki, która mnie goniła!)Co myślicie na temat tych plakatów? > Co sie przjmujesz ja widzialem jak chlopak+chlopak pierdolili sie w tramwaju wszyscy s sie gapili lacznie z tramwajarzem i co?ni nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 21:45 Gość portalu: aktualista napisał(a): > Gość portalu: BatiBoy napisał(a): > > > Jestem gejem! I czuję się z tym niepewnie, bo boje się okazywania uczuć > > mojemu chłopakowi na ulicy. Ciągle jesteśmy obserwowani przez jakieś > > staruszki, i ludzi starszego pokolenia, którzy nie okazują ani trochę > > tolerancji i zrozumienia. > > Miałem sytuację, w której byłem niemalże zdzielony przez staruszkę jej > > laską, gdy trzymałem mojego chłopaka za rękę. > > Niedługo mają być wywieszane plakaty z homoseksualistami........., a na > > jednym z nich będę ja. > > Ciekawe czy tego typu akcja sprawi, że ludzie będą bardziej tolerancyjni, > na > > razie to najlepiej czuję się w gejowskim klubie Utopia albo w Amsterdamie. > > Z jednej strony myślę, że to dobry pomysł, by ludzie byli bardziej otwarci > > na > > innych, oraz by pozbyli się pewnych uprzedzeń (mówioe to np. do tej > > staruszki, która mnie goniła!)Co myślicie na temat tych plakatów? > > > Co sie przjmujesz ja widzialem jak chlopak+chlopak pierdolili sie w tramwaju > wszyscy s sie gapili lacznie z tramwajarzem i co?ni nic ludzie się boją wtrąca ćdo cudzych spraw w obawie o swe życie..ja teżzwykle nie wtrącam się w bójki między obcymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.03.03, 21:46 > Co sie przjmujesz ja widzialem jak chlopak+chlopak pierdolili sie w tramwaju > wszyscy s sie gapili lacznie z tramwajarzem i co?ni nic a ja widzialem jak chlopak+dziewczyna pierdolili sie w kiblu na dyskotece i kiedys w knajpie o 6 rano na stole - byli tak pijani, ze nie zauwazyli jak cykalismy im fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktualista Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 29.03.03, 21:49 Gość portalu: jacek napisał(a): > > Co sie przjmujesz ja widzialem jak chlopak+chlopak pierdolili sie w tramwa > ju > > wszyscy s sie gapili lacznie z tramwajarzem i co?ni nic > > a ja widzialem jak chlopak+dziewczyna pierdolili sie w kiblu na dyskotece i > kiedys w knajpie o 6 rano na stole - byli tak pijani, ze nie zauwazyli jak > cykalismy im fotki :) > > A potem waliłes sobie konia przy tych fotkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.03.03, 21:55 > > A potem waliłes sobie konia przy tych fotkach? nie zboczku, tylko koles na tych fotkach fundnal nam potem piwo zebysmy nie pokazali tego jego znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:24 Gość portalu: jacek napisał(a): > > > A potem waliłes sobie konia przy tych fotkach? > > nie zboczku, tylko koles na tych fotkach fundnal nam potem piwo zebysmy nie > pokazali tego jego znajomym Kiedyś w 610 (przegubowym) siedziała na ostatnim miejscu dziewczyna robiąca laskę podpitym kolesiom. I to według polskiego społeczeństwa jest O.K., ale jak chłopak trzyma chłopaka za rękę to fe! obrzydliwość! zboczenie! Coż polskie zakłamane społeczeństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BatiBoy Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 01.05.03, 14:24 Wracam do was, dziś jesteśmy na pochodzie, przybywajcie i pokażcie się Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.babel Re: Komentarz 06.05.03, 17:47 Czytam Wasze wypowiedzi i aż mi się niedobrze robi jak pomyślę, że też jestem Polakiem. Ludzie jak można być tak nietolerancyjnym? Wam wszystkim (homosexualistom) oraz, a może przede wszystkim autorowi całego wątku życzę wytrwałości w dążeniu do celu. Nie dajcie się prowokować i walczcie o swoją godność. Do OSZOŁOMA Z RM w jednym z postów napisałeś: "cioty na stos". Już kiiedyś palono na stosie czarownice. Nota bene ostatnia w Polsce spłonęłą w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proalle Re: GEJE NA PLAKATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.246.* 06.05.03, 15:06 ja w ogóle nie rozumiem o co wszystkim chodzi! przecież nikt nie pluje na kogoś tylko dlatego, ż ena przykład ma piwne oczy, czy pieprzyk na policzku, a to chyba to samo, bo ani to, ani orientacja seksualna nie jest naszym wyborem. nie wiem jakbym sie czuła, gdyby homoseksualiści byli więklszością i zaczęliby potępiać mnie tylko za to że pociąga mnie płeć przeciwna. dlaczego niby wykształceni ludzie zachowują sie jak idioci? Odpowiedz Link Zgłoś