Dodaj do ulubionych

Chianti-gorszy i lepszy klient?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:57
Bylam z moim chlopakiem w Vhianti, wydalismy okolo 80 zl, bet alkoholu. Za
kare - jak mniemam - nie poczestowano nas paluszkami chlebowymi i chlebem z
maslem, ktory dostawali wszyscy przed jedzeniem przy innych stolach. Troche to
dziwne
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? 17.10.06, 12:19
      Jeżeli rzeczone paluszki podawano wszystkim klientom, to oczywiście karygodne
      jest, że nie znalazły się na waszym stole, ale nie pisz , że za karę itp
      Rozumiem, że kelnerka jeszcze przed jedzeniem wiedziała, że zapłacicie tylko 80
      zł i zrobiła wam na złość ?

Trzeba było zapytać, czemu tak się stało.
      • Gość: gola Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 12:34
        podawane byly innym po przyjeciu zamowienia, w momencie, kiedy czeka sie na
        dania, wiec jak to inaczej wytlumaczyc, jak tylko mala wartoscia zamowienia?
        • corrina_f1 Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? 17.10.06, 13:07
          Moze po prostu zapomnieli, zwyczajnie trudno mi uwierzyc, bo w restauracjach
          Kreglickich taki brak profesjonalizmu raczej nie przejdzie.
          • corrina_f1 Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? 17.10.06, 13:15
            Zeby nie bylo, ja oczywiscie nie pracuje w zadnej z restauracji Kreglickich :)
            le mialam okazje odwiedzic wiekszosc z nich, szczegolnie greckie kilkakrotnie i
            po prostu nigdy nie zdarzyla mi sie tam zadna tego ani innego typu wpadka.
            pozdrawiam
            • Gość: gola Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 14:40
              Mnie tez sie wydawalo, ze to raczej lepsza restauracja, ale ze nie chcialam
              wprowadzac niemilej atmosfery do naszej kolacji, to po prostu nie pytalam..:)
              • Gość: pixi&dixi Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? IP: *.centertel.pl 20.10.06, 22:43
                moze to "czekadełko" podawane bylo tym klientom,ktorzy zlozyli zamowienie z
                dluzszym oczekiwaniem?Sa dania,ktore dostaje sie po 5 minutach,i takie
                (np.miesa) gdzie czas oczekiwania wynosi min.20 minut?Raczej nie praktykuje sie
                tego ,jednak ja sie z tym spotkalam w Warszawie.Po za tym różni ludzie
                kelnerują,czasem są to świeżaki....
                • sulek33 Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? 21.10.06, 03:48
                  Kiedys byłem na spotkaniu o 13-ej, paluszki na początek 2 lampki wina i jedna
                  przekąska. Pełne splendory. Komuś knajpy padają, a innym nie. Dajcie spokój.
                  • Gość: mona Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 10:08
                    najwidoczniej jestes takim super klientem i dlatego tobie po prostu daja a innym nie
                  • babaloo Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? 26.10.06, 01:31
                    luz.... ja sie klient usmiecha.... otwiera wiele drzwi....
                    jak sie krzywi.. je blokuje....mnie "czekadelka" spotykaja na stacjach ORLEN....
                    slonecznie pozdrawiam jesienia z Kazimierza
    • Gość: monika Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:59
      dajcie spokuj lidzie co za spiskowa teoria połaczona z paranoją. Nie dali
      czekadełaka bo kelner tez człowiek nawet w restauracji tej klasy co chianti
      takie rzeczy mogą sie zdazac. Ja bylam zjedlismy tez za ok. 80 zł i bylam
      podjeta jak królowa.
      Wystarczyło przypomniec kelnerce i by natychmiast przyniosla.
      • krajesiu Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? 25.10.06, 16:06
        Chcialbym z miejsca zdementowac wszystkie plotki o tym chlebie. Jestem gosciem
        CHIANTI od samego poczatku tej restauracji i zawsze pieczywo dostaje jezeli
        zamowie przekaski, salate lub dania glowne bez dodatkow ewentualnie o nie
        poproszę. Nie wyobrazam sobie jedzenia chleba z makaronem. Poza tym rozmowa z
        kelnerem to nic strasznego i zawsze mozna zapytac.
        Polecam szczerze tą restaurację.
        • Gość: monika Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:22
          Ty krajesiu a ty przypadkiem tam nie pracujesz?
          Ale restauracja swoją droga super tak jak wszytskie inne Kęglickich
          • Gość: gosc Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 21:10
            wszystkie?, a co powiecie o restauracji mirador ?
        • Gość: zitek Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:02
          chianti najlepsza wloska knajpa !!!
    • wwwww.wineport.pl Re: Chianti-gorszy i lepszy klient? 09.09.07, 11:26
      jezeli chodzi o wloskie knajpy to polecam bacio de angelo;-) super jedzonko dobre wina i swietna obsluga;-)

pozdrawiam

D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka