Dodaj do ulubionych

Jestem bez sensu (wyznania forumowicza).

IP: 195.94.207.* 28.03.03, 10:40
A jestem z Warszawy, więc temat jest na miejscu.

Jak daleko można się posunąć w zmyślaniu idiotyzmów? Czy kłamstwo na forum
jest grzechem? Czy obrażanie przez internet ma podobny wydźwięk moralny, co
opluwanie "na żywo"? Dlaczego każdy tu kłamie? Czy jedynym wyznacznikiem
forumowego sukcesu jest liczba dopisanych postów? Po co tu przychodzimy,
skoro nie ma tu nic ciekawego? Czy forumowanie nie jest najgorszym sposobem
marnowania czasu? CO ja tu robię? Ile można założyć nicków? Czy w waszym
przypadku, też jest tak, że jeden z waszych nicków gorąco optuje za wojną, a
drugi jest pacyfistą? Jeden jest gejem, drugi homofobem? Czy innych
forumowiczów traktujecie jak ludzi, czy tylko jak lepsze "booty"?

Tyle pytań, a waszych odpowiedzi i tak czytać nie będę, bo po co?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech To nie jest odpowiedz IP: 217.197.165.* 28.03.03, 11:21
      To jest pytanie. Czy czytales ksiazke niejakiej Masloskiej?
      • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 28.03.03, 11:25
        Nie. Czytałem fragmenty przedrukowywane w Gazecie. Fatalny styl - nie podoba mi
        się taka narracja. Poza tym, to co widziałem, było strasznie sztuczne i pełne
        olbrzymiej, wręcz nieuzasadnionej pogardy do "dresiarzy". Dziecinada.
        • Gość: Niech Re: To jest odpowiedz IP: 217.197.165.* 28.03.03, 11:29
          A co powiesz na to:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=3125510&a=3125510
          • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 28.03.03, 11:30
            Zbieżność nicków, na szczęście, przypadkowa. Poza tym tamten jest normals, a
            jam jest Normals, przez wielkie N.
            • Gość: Niech Re: To jest odpowiedz IP: 217.197.165.* 28.03.03, 11:32
              Tamten jest Tomasz Kwasniewski, a ty mam nadzieje nie. Poza tym tamten nie jest
              normals ale kutas.
              PS. Adminie, do dziela!!! Tu sie przeklina!!!
              • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 28.03.03, 11:34
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> Tamten jest Tomasz Kwasniewski, a ty mam nadzieje nie. Poza tym tamten nie
                jest
                >
                > normals
                > PS. Adminie, do dziela!!! Tu sie przeklina!!!

Nie przesadzaj, wiele osób ma na nazwisko Kwaśniewski - to żaden wylgaryzm.
                Miałem w klasie koleżankę o nazwisku Balas - nikt jej nie usuwał (czego była
                najlepszym dowodem).
              • Gość: kixx Re: To jest odpowiedz IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 11:35
                Normalsik,powiedz,że nie dostałeś wymówienia.
                • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 28.03.03, 11:38
                  Nie dostałem. A może powinienem? Wziąłbym się wreszcie do roboty. Dobrze, że
                  nie pracuję u Niecha - ten by mnie z pewnością wylał.
                  • Gość: kixx Re: To jest odpowiedz IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 11:41
                    Uff.
                    Mało sie nie popłakałam.
                    • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 28.03.03, 11:49
                      Ja bym się chyba nie popłakał. Ja płacze tylko na kacu - wtedy wzrusza mnie
                      dosłownie wszystko - kiczowata piosenka, zachód słońca, uśmiech dziecka. Jakiś
                      taki poetycki się staje wtedy i aż mi trochę straszno. Dla odmiany, najbardziej
                      męski jestem po pijaku. A po co ja to piszę?
                      • Gość: Niech Re: To jest odpowiedz IP: 217.197.165.* 28.03.03, 11:50
                        Ja najbardziej meski jestem po pijaku. A placze tez po pijaku. Bo ja raczej
                        wszystko robie po pijaku. Pisze na forum tez. I nie wiem po co to pisze tez.
                      • Gość: gck Re: To jest odpowiedz IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 11:51
                        Gość portalu: Normals napisał(a):

> Ja bym się chyba nie popłakał. Ja płacze tylko na kacu - wtedy wzrusza mnie
                        > dosłownie wszystko - kiczowata piosenka, zachód słońca, uśmiech dziecka.
                        Jakiś
                        > taki poetycki się staje wtedy i aż mi trochę straszno. Dla odmiany,
                        najbardziej
                        >
                        > męski jestem po pijaku. A po co ja to piszę?

Może dla gejów?
                        • Gość: Niech Re: To jest odpowiedz IP: 217.197.165.* 28.03.03, 11:53
                          Jesli preferencje plciowe nie maja wyraznej korelacji z umiejetnoscia czytania
                          to jest szansa ze i gej przeczyta ten post.
                          • Gość: Normals Re: To jest pytanie IP: 195.94.207.* 28.03.03, 11:57
                            Gość portalu: Niech napisał(a):

> Jesli preferencje plciowe nie maja wyraznej korelacji z umiejetnoscia
                            czytania
                            > to jest szansa ze i gej przeczyta ten post.

Skoro kobiety umieją czytać, to geje, którzy też wolą samców, chyba też
                            przeczytają. A niby dlaczego miałbym to pisać dla gejów? Że niby chcę ich
                            zachęci? Ale kiedy by mnie mieli atakować? Po pijaku, czy na kacu?
                            • Gość: gck Re: To jest pytanie IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 11:58

> Gość portalu: Niech napisał(a):
                              >
                              > > Jesli preferencje plciowe nie maja wyraznej korelacji z umiejetnoscia
                              > czytania
                              > > to jest szansa ze i gej przeczyta ten post.
                              >
                              > Skoro kobiety umieją czytać, to geje, którzy też wolą samców, chyba też
                              > przeczytają. A niby dlaczego miałbym to pisać dla gejów? Że niby chcę ich
                              > zachęci? Ale kiedy by mnie mieli atakować? Po pijaku, czy na kacu?

To zależy, kiedy jesteś łatwiejszy.
                              • Gość: Niech Re: To jest pytanie IP: 217.197.165.* 28.03.03, 11:59
                                Gck, nie idz tak na latwizne.
                      • Gość: kixx Re: To jest odpowiedz IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 11:58

> Ja bym się chyba nie popłakał. Ja płacze tylko na kacu - wtedy wzrusza mnie
                        > dosłownie wszystko - kiczowata piosenka, zachód słońca, uśmiech dziecka.
                        Jakiś
                        > taki poetycki się staje wtedy i aż mi trochę straszno. Dla odmiany,
                        najbardziej
                        >
                        > męski jestem po pijaku. A po co ja to piszę?
                        ===================
                        Pisz,pisz .
                        Twój wizerunek na tym forum nabiera kolorów.

Ps.Muszę pójść po chusteczkę.
                  • miltonia Re: To jest odpowiedz 28.03.03, 12:03

> Nie dostałem. A może powinienem? Wziąłbym się wreszcie do roboty. Dobrze, że
                    > nie pracuję u Niecha - ten by mnie z pewnością wylał.

No i po co się wygadałeś, że Cię nie wylali? Już Ci prawie załatwiłam dobrze
                    płatna pracę, biorąc na litość ewentualnego pracodawcę. Była szansa na to byś
                    mnie zaprosił do przyzwoitej knajpy, a nie pod budkę z kebabami. Oj, Normals.
                    • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:14
                      Wolałbym być do końca mych dni bezrobotnym, niż zależnym od humorków
                      jakiejkolwiek kobiety. Nie mów, że nie masz humorków, bo fizjologia(?) dopada
                      was wszystkie.
                      • zarlaczka Re: To jest odpowiedz 28.03.03, 12:18
                        No nie, Normals, tak się nie robi. Ja całą noc przepłakałam z powodu Twego
                        bezrobocia, a to się okazała podpucha. Nie wiem, czy w najbliższych dniach
                        dojść do siebie będę mogła po tym głębokim wstrząsie psychicznym. Jak mogłeś?
                        • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:33
                          Nie wiem, czy CIę to pocieszy, ale ja sam prawie w to uwierzyłem. I też mi było
                          smutno. Aż budzik się włączył i znowu musiałem wyjść do pracy.
                          • Gość: Niech Re: To jest odpowiedz IP: 217.197.165.* 28.03.03, 12:38
                            A mi sie sni ze jestem w pracy. Gdzie jest, kurna, budzik!!!
                            PS. Do admina - napisalem kurna. Kurna moze byc chata. Ale nie kurza. Kurza
                            jest lapka. Pod ta chata.
                          • miltonia Re: To jest odpowiedz 28.03.03, 12:39
                            Jasne, że mam humorki. Ale pracę Ci załatwiałam u szefa mężczyzny. Znosiłbyś w
                            niej jego humory. A po pracy, gdybyśmy sie spotykali, zobaczyłbyś że moje
                            humorki są niczym w porownaniu z tymi pracodawcy.
                            • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:43
                              Co nie zmienia faktu, że pozostawałbym dłużny. Czort jeden wie, czegobyś
                              zażądała w zamian?
                              • miltonia Re: To jest odpowiedz 28.03.03, 17:21
                                A cos Ty taki podejrzliwy? W bezinteresownosc nie wierzysz?
                                • omar1 Re: To jest odpowiedz 28.03.03, 20:54
                                  miltonia napisała:

> A cos Ty taki podejrzliwy? W bezinteresownosc nie wierzysz?
                                  Kobieta i bezinteresownosc! hahahaha
                                  • Gość: Normals Re: To jest odpowiedz IP: 195.94.207.* 31.03.03, 08:46
                                    omar1 napisał:

> Kobieta i bezinteresownosc! hahahaha

:-)

ps Znowu wróciłem. Zero silnej woli.
                                    • miltonia Re: To jest odpowiedz 31.03.03, 11:18
                                      A co z Twoją wolą w sprawie naszego spotkania?
                                      • Gość: Normals Osłabła. IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:21
                                        Serio. Po co my się mamy spotykać? Partnerki nie szukam, bo mam, a porozmawiać
                                        możemy w necie.
                                        • miltonia Re: Osłabła. 31.03.03, 11:29
                                          No jasne, że serio. I co Ty od razu wyskakujesz z tą partnerką. Przecież
                                          kontakty międzyludzkie nie zawsze sprowadzają sie do hmmm, "partnerskich".
                                          • Gość: Normals Re: Osłabła. IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:31
                                            Spotyka się on i ona. Po co? Porozmawiać? Udają.
                                            • miltonia Re: Osłabła. 31.03.03, 11:36
                                              Myślisz? To poudawajmy, co nam szkodzi.
                                              • Gość: Normals Re: Osłabła. IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:42
                                                Szkodzi. Nie lubię udawać i mierny ze mnie aktor.
                                                • miltonia Re: Osłabła. 31.03.03, 13:44
                                                  Tym lepiej. W takim razie nie udawajmy. To kiedy będziemy mogli nie poudawać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka