Dodaj do ulubionych

Wyprzedzający warszawiak

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:13
czy wy warszawiacy nie potraficie dziękować-jeszcze się nie zdażyło żeby
jakiś osobnik na warszawskich numerach podziękował światłami przy
przepuszczeniu go w trasie.Cała reszta jakoś to potrafi a wy niekulturalni
dumni kierowcy z bożej łaski jakoś o tym nie pamiętacie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: Wyprzedzający warszawiak IP: 217.116.100.* 29.10.06, 00:47
      Zgadzam się z Tobą w 100% . Podróżując często trasą W-Wa - Łomża stwirdzam że
      najgorsi są Warszawiacy z rejestracjami zaczynającymi się od "L" .
    • Gość: Tomal Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:18
      nie ma się co dziwić-gbury i tyle!Brak im obycia w obrębie poza W-wą!
    • yavorius Re: Wyprzedzający warszawiak 30.10.06, 08:22
      To straszne, popłacz się!
    • nauma Re: Wyprzedzający warszawiak 30.10.06, 12:51
      Nie generalizuj człowieku. Ja to samo mogę powiedzieć o ludziach z Pomorza. Sam
      jestem z Warszawy, mam warszawskie blachy i ZAWSZE dziękuję.
    • Gość: sasiad2005 Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.crowley.pl 30.10.06, 14:47
      Ale nie można być też i za grzecznym.
      Wkurza mnie gdy Gość przede mną wpuszcza z podporządkowanej (skrzyżowanie
      Drogi nr 2 i 50 w Stojadłach k/Mińska Mazowieckiego) tabuny Tirów, za, którymi
      przez kilkadziesiąt kilometrów muszę się wlec i wąchać ich rury wydechowe, bo
      nie mozna ich wyprzedzić. A Gość sobie gdzieś zaraz w bok skręci i wszystko ma
      dupie.
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Wyprzedzający warszawiak 30.10.06, 15:58
      Lecz się.
      • Gość: jacek Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:23
        na co-na kulturalne zachowanie ma się leczyć krawaciku!
        • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Wyprzedzający warszawiak 06.11.06, 17:34
          Ty też się lecz.
    • Gość: Wawa Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:38
      Ja jestem rdzenną Warszawianką i zawsze dziękuję za ustapienie miejsca na
      drodze. Przejedź sie trasą Warszawa - Bydgoszcz. Zobaczysz wtedy jakie buraki
      wyjeżdzaja na drogę. Nie wiedza do czego służy kierunkowskaz, wymuszaja
      pierwszenstwo i bynajmniej nie maja warszawskich rejestracji. To nie prawda, ze
      cała reszta to potrafi, bo nie raz sie przekonałam ze jest inaczej. Idź do
      psychoanalityka, bo chyba w jakies kompleksy popadasz.
      • Gość: zigi Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:45
        kobieto puchu marny ty dziękować mósisz
        • Gość: p2p Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.acn.waw.pl 31.10.06, 07:52
          > kobieto puchu marny ty dziękować mósisz

Masz, przyda sie: so.pwn.pl/
        • Gość: Wawa Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:48
          Gość portalu: zigi napisał(a):

> kobieto puchu marny ty dziękować mósisz

Po pierwsze nie jestem dla ciebie żadnym puchem marnym, po drugie imbecylu
          naucz się poprawnie pisać, a po trzecie ja nic nie muszę, jeśli dziękuje to z
          własnej woli. I dodam jeszcze, że więcej ja dziękuje, niż buraki na trasie
          Warszawa-Bydgoszcz.
          • Gość: adam Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:15
            a w jaki sposób dziękujesz- :)))
    • potomar Re: Wyprzedzający warszawiak 31.10.06, 09:31
      Nie uogólniasz?
    • Gość: X Re: Wyprzedzający warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:27
      spieprzaj...
    • warzaw_bike_killerz Jakimi swiatlami? W jaki sposob? 07.11.06, 12:50
      Moze tylko ci sie wydaje. Jak przystalo na warszawiaka zawsze dziekuja otwarta
      dlonia wstawiona pomiedzy zaglowkami. Moze powinienes do okulisty w te pedy ruszyc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka