Dodaj do ulubionych

Tylko tyle?

IP: 217.197.165.* 31.03.03, 18:46
Takie swiadectwo mi wystawiles? Nawet 50 postow nie znalazles? Wstyd!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pndzelek Re: Tylko tyle? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 19:39
      Wchodzę ja do domu a tu... całe forum to Niech... mnie kule biją...
    • _._o_._ za malo piszesz... 31.03.03, 19:41
      • Gość: Niech Re: za malo piszesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:24
        Gowno prawda, nie chcialo ci sie poszukac. Jak jestes takim leniem to nie
        podskakuj.
        • basia! Re: za malo piszesz... 31.03.03, 20:27
          każdy ma swojego wariata
          • Gość: Niech Re: za malo piszesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:29
            Obawiam sie ze niektorzy podrzucili mi swoich.
            PS. Czesc.
            • basia! Re: za malo piszesz... 31.03.03, 20:31
              Cześć:)

ps.kukułki jakieś
              • Gość: Niech Re: za malo piszesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:33
                Niespodziewana zmiana miejsc. Czasami to ja robie tu za swira.
                • basia! Re: za malo piszesz... 31.03.03, 20:38
                  a,to plagiator jakiś
        • _._o_._ marku, nie krzycz na mnie ... 31.03.03, 20:38
          • basia! Re: marku, nie krzycz na mnie ... 31.03.03, 20:40
            to ty nie masz na imię James ? jak mogłeś mnie tak okłamać
            • Gość: Niech Re: marku, nie krzycz na mnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:55
              James mam, oczywiscie. Ale jestem czlowiekiem o tysiacu twarzy. Licencja na
              udawanie.
              • basia! Re: marku, nie krzycz na mnie ... 31.03.03, 20:56
                No to mnie uspokoiłeś..ufff..
          • Gość: Niech Re: marku, nie krzycz na mnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:40
            Na lenia nie ma po co krzyczec - i tak jest nieprzydatny.
            • _._o_._ za to ty jestes pracowity ... 31.03.03, 20:41
              • Gość: Niech Re: za to ty jestes pracowity ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:48
                Takie hobby.
                • _._o_._ a ty jestes moim hobby ... 31.03.03, 20:50
                  • Gość: Niech Re: a ty jestes moim hobby ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:57
                    Od kiedy? Podobno masz duzo nickow? Jak duzo?
                    • _._o_._ za duzo chcesz wiedziec niestety 31.03.03, 21:02
                      Nie moge teraz rozmawiac ale postaram sie przyjsc na spotkanie do zobaczenia
                      • Gość: Niech Re: za duzo chcesz wiedziec niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 21:08
                        Hmmm, jest pewien problem. Spotkanie jest otwarte, ale bez przesady z ta
                        otwartoscia. Po prostu - dla niektorych nie jest otwarte. Inaczej mowiac - dla
                        niektorych jest zamnkniete. A dla ciebie ono jest nawet zaryglowane. I wiesz
                        lepiej ode mnie dlaczego. No chyba ze wyjasnisz mi pewne rzeczy. Ktore nie
                        zostaly wyjasnione.
                        • _._o_._ nie boj sie ... nie skrzywdze Cie 31.03.03, 21:14
                          Moze nawet nie podejde do Was wystarczy mi ze znowu na Ciebie popatrze. Pa
                          Marku.
                          • Gość: Niech Re: nie boj sie ... nie skrzywdze Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 21:56
                            Daj spokoj, bo sie wkurwie. To bedzie drugi raz. Do dwoch razy sztuka -
                            przynajmniej u mnie.
                            • Gość: Pndzelek Re: nie boj sie ... nie skrzywdze Cie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 22:39
                              Niechu, kto to jest?
                              • Gość: Niech Re: nie boj sie ... nie skrzywdze Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 22:42
                                Przykro mi, ale choc ta osoba nie jest - jak widac - dyskretna, to ja nie moge
                                zdradzic kim ona jest. Ale jesli przyjdzie na spotkanie, to zamiast bomby ona
                                pojdzie w gore. I nie wroci.
                                • _._o_._ przepraszam Cie za to wszystko 31.03.03, 23:10
                                  Jak nie chesz mnie widziec to nie przyjde ale bede pamietac zawsze o Tobie i
                                  czytac Twoje wypowiedzi na forum. Dobranoc
                                  Nie gniweaj sie juz na mnie, bardzo mi przykro za to wszystko. Pa
                                  • Gość: Niech Re: przepraszam Cie za to wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:29
                                    Kurwa, ale cie pojebalo. Jesli to zart to nalezy ci sie solidny kop w dupe,
                                    jesli nie - solidna seria zastrzykow - moga byc tez w dupe. Masz duza dupe (w
                                    przeciwienstwie do piersi)?
                                • Gość: Pndzelek Re: nie boj sie ... nie skrzywdze Cie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 23:27
                                  Daję 97%, że to jakaś panna. Jeszcze nic więcej nie wiem, ale wykukam...
                                  • Gość: Niech Re: nie boj sie ... nie skrzywdze Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:30
                                    Jak wykukasz, wlej jej w tyleczek. Ja nie moge - powie ze ja tam calowalem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka