Dodaj do ulubionych

Wojna wyborcza na Bemowie

IP: *.chello.pl 10.11.06, 00:53
Całka kompromituje się sam. Nie trzeba mu wogóle przeszkadzać. Żądza władzy
zniszczyła faceta. Co z nim będzie dalej? Może teraz pora przez najbliższe 4
lata ryby połowić wzorem klasyków :)
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.chello.pl 10.11.06, 01:09
      Zacytuję burmistrza z jego strony internetowej:
      "...Marzy mi się ...
      meganaleśnik z bitą śmietaną i owocami..."

To se go kup debilu!
    • Gość: Andrzej Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:15
      To bardzo sprytny wybieg - SLD wypuściło Całkę żeby atakował PO, a sami udają
      niewiniątka. Tylko jaki z niego gospodarz skoro politykę prowadzi pełną gębą.
      No i te metody: kradzieże, oczernianie ludzi, anonimowe ulotki - metody rodem z
      PRL-u! - czyste partyjniactwo i zawiść. Mam nadzieję, że na tym waszym Bemowie
      mieszkańcy są na tyle mądrzy, że się nie dadzą nabrać na apartyjność Całki.
      Z wolnej Pragi
      Andrzej
      • Gość: cycek syrenki to nie ma znaczenia bo jak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.06, 06:33
        Hanie wybiora ludzie to
        "Tak jak Janek powiedzial..."
        Jest tylko mozliwy uklad PO SLD wiec beda sie musieli z Calka cmoknac i tyle.
        Janek juz za wszystkich podjal decyzje, pytanie tylko czy ludzie sie totalnie
        nagna do wizji "premiera z Krakowa"?
        Jest mozliwe, ze Marcinkiewicz zostanie prezydentem, wtedy wszyscy normalni
        ludzie beda sie mogli porozumiec i wspolnie polepszac miasto.
        • Gość: zuzka Re: to nie ma znaczenia bo jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:30
          Już się jego szefunio naulepszał, myślę że już wystarczy.
        • dex2k Re: to nie ma znaczenia bo jak 10.11.06, 13:35
          Już w drugim miejscu na forum GW bezczelnie kłamiesz.
          Po pierwsze to nie "Janek" powiedział tylko Marek Borowski powiedział, że
          "Janek" powiedział.
          Po drugie mówił o PO i pis.

A co do tematu - jako mieszkaniec Bemowa uważam, że z pana Całki to
          samorządowiec jak z koziej **** trąba, to jednak w artykule wyraźnie jest
          napisane, że ci ludzie to ludzie PODAJĄCY się za ludzi Całki a nie ludzie BĘDĄCY
          ludźmi Całki. To moim zdaniem spora różnica. A mimo tego co ja osobiście myślę o
          panu Całce jako samorządowcu (o człowieku nie mam zdania bo go nie znam) to
          jednak pewną popularnością na Bemowie się cieszy.
        • Gość: mleko bardzo chude Re: to nie ma znaczenia? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 12.11.06, 05:39
          "cycek Syrenki" czy - raczej - calkiem zwyczajny
          PiS-sowski klamczuszek? Bo klamstwo dla PiS-su
          to chleb powszedni!
    • Gość: ly$y Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.chello.pl 11.11.06, 01:17
      no i po przeczytaniu "KAC BEMOWSKI" mnie meczy :) ...ale jestem dobrej mysli
      moze cos sie w koncu zmieni ...
      • Gość: rosoł Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:24
        Nie mogę odgonić od siebie przekonania, że coś za dużo pisze się o maltretowanym
        Panu Dąbrowskim. Coś ten Całka się na niego zawziął. I nie tylko Całka. Może Pan
        Dabrowski wychodzi z założenia, że "nie ważne co piszą byle poprawnie zapisali
        nazwisko" i sam robi nagonkę na siebie. Bo jakoś można o nim poczytać tylko i
        wyłącznie jako szkalowanym przez SLD polityku prawicy. Szkoda, że nie można
        poczytać jako coś robiącym polityku prawicy. Ale to nie mój problem. Na
        szczęście nie moja dzielnica.
        • Gość: bemowianka Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:11
          A mis ie wydaje e pan dąbrowski sam sobie taka afere wykręcił. W zeszłe ybory
          nie dostałs ie z PiSu to teraz startuje z PO. NA ulotkach to buła prawda,
          jestem jak chorągiewka. Kurcze,szkoda ze z samoobrony nie startował,nie wygrał
          by na milion %. Podejrzewam ze Pan Całka do poiomu by sie nie znizył i nie
          zachowywał jak gó..arz. Sa inne mozliwości zniszczenia preciwnika,bardziej na
          poziomie. Dabrowski o drazu na skarge poleciał,do gazetki, a co , darmowa
          reklama... Ech... szkoda gadac... Niech lepiej się przyzna zlecił mazanie
          bilbordów Całki...wszystkie zamazał jeb...y
          • Gość: marta Jarosław Dąbrowski IP: *.aster.pl 13.11.06, 13:54
            Co w tej ulotce było nieprawdą? Sama widziałam kalendarzyki Jarosława
            Dąbrowskiego z poprzednich wyborów. CWANIAK WIĘKSZEGO KALIBRU !!! Mam nadzieję,
            że nie wejdzie do rady dzielnicy, chociaż pewnie już ma plan awaryjny np. w ...
            PSL, a może znowu w SKL ??? Kto wie ?!

Ja jestem oburzona!
    • Gość: czesiu Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.net-serwis.pl 13.11.06, 15:21
      hej przyjaciele całki. pragnę was poinformować, że już jest pozamiatane...:)
      oskarżanie dąbrowskiego jest chamstwem. nikt nie ma dowodów, a to wszystko, to
      jedna teoria spisku. trzymajcie się. pozdrawiam.
      • Gość: ;) Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.aster.pl 13.11.06, 15:54
        :)) Nikt nie ma dowodów ?? A na co niby ??
    • Gość: henryk Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.net-serwis.pl 13.11.06, 23:34
      pozdro dla naszego Jarka Dąbrowskiego...:)
      • Gość: qQ Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.chello.pl 14.11.06, 09:10
        Jarek Dąbrowski jest jakiś niedosiepany! Skąd tacy ludzie się biorą... chyba tylko z PiS'u a później swoją osobą szczycą inne partie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka