Gość: bemowo IP: *.chello.pl 10.11.06, 00:53 Całka kompromituje się sam. Nie trzeba mu wogóle przeszkadzać. Żądza władzy zniszczyła faceta. Co z nim będzie dalej? Może teraz pora przez najbliższe 4 lata ryby połowić wzorem klasyków :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.chello.pl 10.11.06, 01:09 Zacytuję burmistrza z jego strony internetowej: "...Marzy mi się ... meganaleśnik z bitą śmietaną i owocami..." To se go kup debilu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:15 To bardzo sprytny wybieg - SLD wypuściło Całkę żeby atakował PO, a sami udają niewiniątka. Tylko jaki z niego gospodarz skoro politykę prowadzi pełną gębą. No i te metody: kradzieże, oczernianie ludzi, anonimowe ulotki - metody rodem z PRL-u! - czyste partyjniactwo i zawiść. Mam nadzieję, że na tym waszym Bemowie mieszkańcy są na tyle mądrzy, że się nie dadzą nabrać na apartyjność Całki. Z wolnej Pragi Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek syrenki to nie ma znaczenia bo jak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.06, 06:33 Hanie wybiora ludzie to "Tak jak Janek powiedzial..." Jest tylko mozliwy uklad PO SLD wiec beda sie musieli z Calka cmoknac i tyle. Janek juz za wszystkich podjal decyzje, pytanie tylko czy ludzie sie totalnie nagna do wizji "premiera z Krakowa"? Jest mozliwe, ze Marcinkiewicz zostanie prezydentem, wtedy wszyscy normalni ludzie beda sie mogli porozumiec i wspolnie polepszac miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: to nie ma znaczenia bo jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:30 Już się jego szefunio naulepszał, myślę że już wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dex2k Re: to nie ma znaczenia bo jak 10.11.06, 13:35 Już w drugim miejscu na forum GW bezczelnie kłamiesz. Po pierwsze to nie "Janek" powiedział tylko Marek Borowski powiedział, że "Janek" powiedział. Po drugie mówił o PO i pis. A co do tematu - jako mieszkaniec Bemowa uważam, że z pana Całki to samorządowiec jak z koziej **** trąba, to jednak w artykule wyraźnie jest napisane, że ci ludzie to ludzie PODAJĄCY się za ludzi Całki a nie ludzie BĘDĄCY ludźmi Całki. To moim zdaniem spora różnica. A mimo tego co ja osobiście myślę o panu Całce jako samorządowcu (o człowieku nie mam zdania bo go nie znam) to jednak pewną popularnością na Bemowie się cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko bardzo chude Re: to nie ma znaczenia? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 12.11.06, 05:39 "cycek Syrenki" czy - raczej - calkiem zwyczajny PiS-sowski klamczuszek? Bo klamstwo dla PiS-su to chleb powszedni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ly$y Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.chello.pl 11.11.06, 01:17 no i po przeczytaniu "KAC BEMOWSKI" mnie meczy :) ...ale jestem dobrej mysli moze cos sie w koncu zmieni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosoł Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:24 Nie mogę odgonić od siebie przekonania, że coś za dużo pisze się o maltretowanym Panu Dąbrowskim. Coś ten Całka się na niego zawziął. I nie tylko Całka. Może Pan Dabrowski wychodzi z założenia, że "nie ważne co piszą byle poprawnie zapisali nazwisko" i sam robi nagonkę na siebie. Bo jakoś można o nim poczytać tylko i wyłącznie jako szkalowanym przez SLD polityku prawicy. Szkoda, że nie można poczytać jako coś robiącym polityku prawicy. Ale to nie mój problem. Na szczęście nie moja dzielnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowianka Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:11 A mis ie wydaje e pan dąbrowski sam sobie taka afere wykręcił. W zeszłe ybory nie dostałs ie z PiSu to teraz startuje z PO. NA ulotkach to buła prawda, jestem jak chorągiewka. Kurcze,szkoda ze z samoobrony nie startował,nie wygrał by na milion %. Podejrzewam ze Pan Całka do poiomu by sie nie znizył i nie zachowywał jak gó..arz. Sa inne mozliwości zniszczenia preciwnika,bardziej na poziomie. Dabrowski o drazu na skarge poleciał,do gazetki, a co , darmowa reklama... Ech... szkoda gadac... Niech lepiej się przyzna zlecił mazanie bilbordów Całki...wszystkie zamazał jeb...y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Jarosław Dąbrowski IP: *.aster.pl 13.11.06, 13:54 Co w tej ulotce było nieprawdą? Sama widziałam kalendarzyki Jarosława Dąbrowskiego z poprzednich wyborów. CWANIAK WIĘKSZEGO KALIBRU !!! Mam nadzieję, że nie wejdzie do rady dzielnicy, chociaż pewnie już ma plan awaryjny np. w ... PSL, a może znowu w SKL ??? Kto wie ?! Ja jestem oburzona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiu Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.net-serwis.pl 13.11.06, 15:21 hej przyjaciele całki. pragnę was poinformować, że już jest pozamiatane...:) oskarżanie dąbrowskiego jest chamstwem. nikt nie ma dowodów, a to wszystko, to jedna teoria spisku. trzymajcie się. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.aster.pl 13.11.06, 15:54 :)) Nikt nie ma dowodów ?? A na co niby ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.net-serwis.pl 13.11.06, 23:34 pozdro dla naszego Jarka Dąbrowskiego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qQ Re: Wojna wyborcza na Bemowie IP: *.chello.pl 14.11.06, 09:10 Jarek Dąbrowski jest jakiś niedosiepany! Skąd tacy ludzie się biorą... chyba tylko z PiS'u a później swoją osobą szczycą inne partie :) Odpowiedz Link Zgłoś