Gość: drake78 IP: *.chello.pl 23.11.06, 21:41 dobre. kaziu strzelił sobie w stopę. ciekawe kto wygra w nd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert To robota układu. IP: *.acn.waw.pl 23.11.06, 22:59 Takie pomyłki są zapewne rzadkością, a więc palce musiał w tym maczać układ III RP który chce odzyskać władze i wrzuca Kaziowi kukułcze jajo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Dokladnie to jest skandal. IP: *.spray.net.pl 23.11.06, 23:14 Mialem glosowac na Kazia, ale obudzenie mnie i mojego dziecka o 3.30 to przegiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator Marcinkiewicz dzwoni nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:57 Ludzie, w swoich komentarzach zachowajcie odrobinę zdrowego rozsądku bo wyjdziecie na idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
plugh Marcinkiewicz dzwoni nocą 24.11.06, 00:03 Do mnie dzwonił już dwa razy (w dzień). Irytujące i nachalne, ale i tak nie zamierzałem na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawka Jeszcze JEDEN telefon?! czy wyście powariowali?! IP: *.aster.pl 24.11.06, 00:19 Jak jeszcze raz zadzwonisz, Marcinkiewicz, z przeprosinami, to cię do Prokuratora PODAM! Jakim prawem mojej rodzinie doopę drugi raz zawracasz?! Wynocha z Warszawy - wodzireju prowincjonalny! Do remizy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Marcinkiewicz dzwoni nocą IP: *.lot.pl 24.11.06, 08:14 Nie wierzę w błąd firmy Telebridge. Jest oczywiste, że była to celowa robota, która ma za zadanie zniechęcić wyborców do Marcinkiewicza. Jednak ten kto ma na niego głosować - zrobi to, bez względu na chamskie prowokacje, zarówno firmy u której zamówiono usługę czy "obiektywnej" Gazety Wyborczej, która uwielbia tego typu tematy, niczym hiena padlinę. Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Tak, WSI, krasnale i gamonie sa winne. 24.11.06, 13:49 Jak nie ma na kogo zwalic to sie poszuka tajemniczego ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Marcinkiewicz dzwoni nocą IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 09:09 Podejrzana "pomylka". Szkoda Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Tragedia gornikow nie ma dla Kazia znaczenia. 24.11.06, 10:56 Polacy mysla o rodzinach 23 zabitch, wspolczuja im, Hanna Gronkiewicz-Waltz przerwala od razu kampanie, a w radiu caly czas spokojna muzyka i spoty Kazia Marcinkiewicza. Na miejscie pojawiaja sie kolejne plakaty Kazia. Nocami jestesmy atakowani glosem Kazia. Nie ma to jak szacunek dla tragedii... Wnioski sa proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnocyśpiący Marcinkiewicz dzwoni nocą IP: 217.153.125.* 24.11.06, 11:41 telefon z agitacją wyborczą jest irytujący niezleżnie od pory dnia czy nocy, podobnie jak osobisty komunikat ( prawie konferencja prasowa ) o zaprzestaniu kampanii w związku z żałoba narodową mam nadzieję że narzędzia marketingu bezpośredniego pogrzebią szanse tego pana... PS ale teraz przynajmniej będzie na kogo zwalić winę za porażkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Marcinkiewicz dzwoni nocą IP: *.lot.pl 24.11.06, 12:17 To bardzo ciekawe, bo spotów PIS i Marcinkiewicza w dniu kiedy wydarzyła się ta tragedia nie widziałem, za to przynajmniej raz pojawiła się gęba Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józia Marcinkiewicz dzwoni nocą IP: *.aster.pl 24.11.06, 16:04 Lekka przesada. Telefony były o 20-22.00, i znowu ktoś sieje ferment. Jażeli u nas coś mądrego, nowego wymyślimy to jest źle. A mnie się podobało. Było to coś nowego. To pewnie pan Tusk i PO jak zwykle robi zamęt.Tusk do Gdańska, Gronkiewicz na emeryturę, dosyć już tego bałaganu w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Marcinkiewicz dzwoni nocą 24.11.06, 16:25 Tylko dlaczego do k... nedzy zostalem obudzony o 1 w nocy przez slodki glos Kazia??? Wahalem sie co do wyboru - dzis wiem zaglosuje przeciwko Kaziowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babette663 Marcinkiewicz dzwoni nocą IP: *.teledisnet.be 25.11.06, 00:13 To tak jakbym kogos kopnela z zamiarem zlamania mu nogi, ale kiedy juz noge mial w gipsie to powiedzialam "przepraszam", ale na przeprosiny to juz za pozno bo na nodze juz gips, moze to przyklad drastyczny, ale takie telefony w dzien czy w nocy to brak szacunku dla obywatela, to takie "byc albo nie byc" , to tak jakby te glosy byly wyrocznia czy dostanie apopleksji? czy nie!!to najlepszy dowod, ze nie przebiera sie w srodkach aby tylko zaczepic sie jakiegos stolka. Obrzydliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś