Dodaj do ulubionych

a może Piaseczno ????

IP: *.* 14.08.02, 11:31
Od jakiegoś czasu zaglądam na strony tego forum z nadzieją, że napisze jakaś eMama z Piaseczna, ale się nie doczekałam :-( . Zatem sama umieszczam małą prośbę do wszystkich Mamuś z Piaseczna - dajcie o sobie znać !!! Bo smutno tu samej !!! :cry:Pozdrawiam Was serdecznie :hello: z nadzieją na duuuuuuuużo odpowiedzi !!! Do "usłyszenia" !
Obserwuj wątek
    • Gość: AAneta Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 14.08.02, 13:43
      Cześć :hello:Jeśli chodzi Ci o Piaseczno pod Warszawą to ja też tu mieszkam ( osiedle Słowicza). Jestem mamą 5-miesięcznego Maksymiliana - jak ten czas szybko leci..... Mam nadzieję że kiedyś się spotkamy. Jeśli chcesz pisz na janas23@wp.plPozdrowienia dla Ciebie i dzieciaczków.Aneta :hello:PS Jest nas więcej odszukaj wątek "Do mam z Nowej Iwicznej i okolic" lub coś podobnego, ale dotychczas nie udało nam się spotkać.
    • Gość: kara Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 14.08.02, 18:54
      Nareszcie ktoś z Piaseczna.Ja też zaglądam tu dość często i nikogo nie mogę trafić,a tu taka niespodzianka.Mam nadzieję,że się jeszcze odezwiesz.Pozdrawiam,Magda
    • Gość: IwonaC. Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 19.08.02, 14:05
      Huraaaaa ! :bounce: :bounce: :bounce:Słuchajcie, ja mieszkam przy Parku na ul. Żeromskiego. Jak macie ochotę, to możemy się spotkać. Niestety :-( pracuję do 15.00, ale na popołudniowy spacerek serdecznie zapraszam. Odezwę się na priva to się umówimy. Pozdrawiam :hello:Iwonka + Dzidki
    • Gość: pumba Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 29.08.02, 19:25
      :hello: Ja kiedys pisalam posty Piaseczynskie ale odpowiedziala tylko jedna eMama. Widze, ze teraz jest ich wiecej :)))Pozdrawiam anus
    • Gość: fran Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 02.09.02, 19:59
      tu góra kalwaria, też blisko i można się spotkać, jeśli nie jestm zbyt namolna. Dysponuje mini ogródkiem z piaskownica oraz 13 miesięcznym franiem (do kompletu)jakby co piszcie sz.piotrek@wp.plpozdrówkakasia
    • Gość: jagunia Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 05.09.02, 07:37
      Witaj,nie mieszkam w Piasecznie, ale w Pyrach k/Piaseczna, przy Lesie Kabackim. Jestem mamą 3 letniej Zuzi. Często przejeżdżamy przez Piaseczno, jadąc do Konstancina. Napisz coś o sobie i o dzieciach - chętnie nawiążemy nową znajomość - chodzi zwłaszcza o Zuzię.Pozdrowienia,
      • Gość: fran Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 06.09.02, 20:47
        Moj franio ma tylko 13 mcy, ale ma wujostwo w wieku twojej zuzi, i bardzo jest nim zainteresowany. Do konstancina też jeżdzimy, np na tęznie albo do ogrodu botanicznego. Moze bysmy się kiedyś umówiły, oczywiście jeśli nie masz nic na przeciw "szczylom".pozdrawiamkasia
        • Gość: annba1 Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 17.09.02, 21:34
          Cześć Piaseczynianki i OkolicePo wielu problemach z rejestracją, hasłami itp., jestem wreszcie obecna na forum. Mam 11 miesięcznego synka Jasia, mieszkamy „na Lechu” i bardzo często bywamy w parku. Przypuszczam, że znamy się z widzenia.Mamo Frania , jeśli masz ochotę poznać nasz „prawie ładny” park w Piasecznie i chciałabyś żeby nasze brzdące razem pobrykały zapraszam Was do mnie serdecznie. Chętnie także dla odmiany pojadę na spacerek do Konstancina.PozdrawiamAnia
          • Gość: IwonaC. Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 19.09.02, 16:02
            No proszę !!! Mój Kacperek ma praaaaaawie 10 miesięcy, a ja pracuję ... w LECHU !!! Odezwij się na priva proszę, bardzo chętnie odpiszę !!! :bounce:
      • Gość: sigma Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 22.09.02, 23:08
        Hej dziewczyny, Mieszkam w Piasecznie, mam 14 miesięczną córeczkę Julkę.Bardzo często jeżdzimy na spacer do KOnstancina.Może zorrganizujemy wsolny spacer-niekoniecznie w Piasecznie ;-).Mieszkamy niedaleko bazarku.Może w tym tygodniu? Co Wy na to? jak się szybko nie zbierzemy to rozejdzie się po kościach.POzdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.Mama KAsia
        • Gość: olivia5 Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 23.09.02, 10:40
          Cześć!Jestem z Konstancina. Często jestem na spacerze w Tężniach.Proponuję spotkanie w "Zdrojowej" (knajpka w ogródku z placem zabaw dla dzieci) najchętniej w weekend.Moje pociechy to - 11 letnia Camilla - 2 letnia Olivka - 4 mies. BonifacekCieszę się na spotkanię!Pozdrawiam
          • Gość: sigma Spotkanie w KOnstancinie. IP: *.* 23.09.02, 18:22
            Cześćh
      • Gość: agnieszka.ciemny Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 05.03.03, 21:32
        Witaj.Ja z moimi córciami mieszkamy w piasecznie.Mam dwie córy 3 letnią Julię i 17 miesięczną Dominikę.Chętnie nawiążemy nową znajomość.Pozdrawiam agnieszka
    • Gość: IwonaC. Re: a może Piaseczno ???? - odnawiamy ???? IP: *.* 20.11.02, 15:29
      Hej, hej dziewczyny !!! :hallo:co u Was słychać ? Ja niestety nie mogłam uczestniczyć w Waszych spotkaniach w Stonodze :-( (praaaaaaaaaca ...). Mój synek w przyszłym tygodniu skończy roczek :bounce: , a jak pisałam ten post był taki malusi (no może nie aż tak bardzo, ale napewno siedział w miejscu :lol: ). A co u Was sie zmieniło ????????? Ze zmianami u Anetki i Maksia jesteśmy na bieżąco, ale niech też się pochwalą nowymi umiejętnościami :benetton: Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie,Iwonka
    • Gość: ANKA7 Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 24.11.02, 15:53
      cze!jestem z Piaseczna!ale jestem dopiero w ciąży prawdopodobnie:)))mam nadzieję,ze tak,choć wiem czy na dobre nam to wyjdzie...jak chcesz to sie odezwij:)POzdrawiam :)))
      • Gość: dorszo Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 01.01.03, 18:51
        Jestem mamą rocznego Piotrusia i też jestem w ciązy .termin 21.06.03.mieszkam w Józefosławiu przy lesie kabackim z miła chęcią poznam Cię a może masz jakieś pyt.a wogóle jak się masz w błogosławionym stanie dla ułatwienia kontaktu mój tel.702 15 54 do usłyszenia Dorota
    • Gość: bkoniecz Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 27.11.02, 23:32
      A ja jestem z Julianowa (czyli w połowie drogi między Piasecznem a Konstancinem) i mam 4 miesięcznego syna. Ostatnio mieliśmy okazję poprzebywać z małymi dziećmi i Antkowi strasznie się to podoba. Dlatego chętnie położyłabym na podłodze moje dziecko z jakimś "rówieśnikiem" z okolicy - niech sobie pogadają. Jeśli są zainteresowane mamy - dajcie znać.Biba
      • Gość: dorszo Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 29.12.02, 00:51
        mieszkam w Józefosławiu mam rocznego synka Piotrusia chetnie się z Tobą spotkam .Robi sie ciepło może wspólny spacer.Mieszkam przy Wilanowkiej i znam parę ściezek łaczących Julianów z Józefosławiem mój tel. 702 15 54 lub kom 691 538 931 Dorota
    • Gość: dorszo Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 28.12.02, 23:44
      Cześć ! Jestem mamą rocznego Piotrusia z Józefosławia czyli prawie Piaseczno.Mieszkam tu od lipca i czuję się trochę jak pustelnik .Bardzo chętnie poznam pokrewną duszę Mój tel. 702-15-54 lub kom.691538931 nazywam sie Dorota
      • Gość: basiaurban Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 09.01.03, 00:22
        Witam! Już kiedyś próbowałam zaprzyjaźnić się z edzieckiem, ale nie wyszło mi zbyt dobrze. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. Chciałabym przyłączyć się do emam z Piaseczna, mieszkam niedaleko bazarku. Moja córcia Karolinka ma 3 lata.
        • Gość: dyziak Re: a może Piaseczno ja zupełnie nie na temat....... IP: *.* 09.01.03, 21:52
          Dziewczyny,poszukuje w Piasecznie/okolicach mieszkania min, dwupokojowego, do max. PLN 110.000,- w okolicy na tyle zielonej, że moje psy będą mogły sie wybiegać. Proszę o namiary, pilne!!!!!dyziak :hello:
        • Gość: justila Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 30.01.03, 18:48
          Witaj BasiuJa też od czasu do czasu zaglądam do postów z okolic Piaseczna. Z moją córeczką Joasią (2 lata 7 miesięcy) bywamy czasami w Stonodze. W piątki ok.10.00 ciągle jest zniżka dla e-mam z "eDziecka". Nie ma tam regularnych spotkań, czasem spotykam się z jeszcze jedną koleżanką lub dwiema. Szukam kontaktu z okolicznymi mamami, szczególnie dzieci w wieku mojej Joasi. Mieszkam pod Piasecznem (Nowa Iwiczna). Niestety teraz jestem niemobilna, bo mam nieczynny samochód. Gdy pogoda się unormuje, znów będę mogła wyjeżdżać dalej. Na razie zapraszam do Nowej Iwicznej na spacerek.
      • Gość: AniaO Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 10.01.03, 11:26
        Dopiero dzisiaj odkrylam ten post. Ja mieszkam kilka kilometrow za Piasecznem, w wiosce o nazwie Loziska. Mam 9- miesieczna corke Zuzie. Jestem chetna na ewentualne pogawedki, spacery, spotkania. Czekam na odzew...
    • Gość: Magdalena_Jałońska Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 28.01.03, 20:16
      Dziewczyny,a może znowu zaczniemy się spotykać,tzn.miałam chodzić do Stonogi,ale zawsze coś wypadało.Więc nigdy mnie tam nie było.Ale może spotkamy się kiedyś,pogadamy,pospacerujemy,bo już wariuję w tym domu!!!!!!!!!
      • Gość: justila Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 30.01.03, 18:56
        WitajcieMoże nie wszyscy wiedzą, że ciągle aktualna jest zniżka w Stonodze dla e-mam (8 zł z kawą lub herbatą). Z Joasią czasami tam bywamy, żeby się trochę pobawić. Równolegle spotykają się tam mamy obcojęzyczne, ale nie wchodzimy sobie w drogę. Można nawet poobserwować różnice kulturowe w podejściu do wychowania dzieci. Jesteśmy także chętne do spotkań, choć chwilowo mamy unieruchomiony samochód.Pozdrawiamy gorąco Justila z Joasią
        • Gość: AniaO Re: a może Piaseczno ????- opiekunka do wziecia IP: *.* 21.02.03, 11:50
          Siostra mojego meza poszukuje pracy jako opiekunka, najchetniej w Piasecznie, bo pod nim mieszkamy. Moze byc na etat albo dorywczo. Ma 24 lata, ale juz doswiadczenie w tej pracy, wspanialy kontakt z dziecmi i anielska cierpliwosc. Zajmowala sie tez czasami nasza coreczka. Jesli ktos bylny zainteresowany, prosze o kontakt na priva. Pozdrawiam, Ania
          • Gość: dorszo Re: a może Piaseczno ????- opiekunka do wziecia IP: *.* 01.03.03, 15:48
            Mieszkamy w Józefosławiu potrzebujemy opiekunki do Piotrusia rok i 2 miesiące proszę o kontakt dla ułatwienia tel.7021554
          • a_ciemny Re: a może Piaseczno ????- opiekunka do wziecia 03.07.03, 00:12
            Witaj.Jeśli Twoje ogłoszenie o pracy dla Twojej Bratowej jest aktualne to
            proszę o kontakt na adres: agnieszka.ciemny@wp.pl.Interesuje mnie opieka nad
            dwiema dziewczynkami w wieku 3 lata oraz 20 miesięczną, raczej
            dorywczo.Pozdrawiam,Agnieszka
    • Gość: olimama Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 24.02.03, 13:00
      Pozdrawiam mamy z Józefosławia.Cieszę się, że Was znalazłam. Niestety, nie mamy samochodu i jesteśmy więźniami naszego osiedla. Słowiem: żadnych kawiarni, tylko Auchan.Na razie czekamy na wiosnę i spacerki do lasu i z powrotem.Mama Oli-roczniaka
      • Gość: dorszo Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 20.03.03, 22:56
        cześćWitaj Józefosławiu.Jestem mamą 15-miesięcznego Piotrusia.Uwielbiamy spacery do lasu i po okolicy. Mieszkamy przy ul. Kwadratowej W bok od Wilanowskiej.Spotkajmy się .Dla ułatwienia kontaktów tel 702 15 54 ew.kom.691538931 Dorota i Piotruś
    • Gość: agnieszka.ciemny Re: a może Piaseczno ???? IP: *.* 24.02.03, 22:35
      ja mieszkam w Piasecznie i mam dwie córki w wieku 3 lat i 16 miesięcy?
      • Gość: sigma Moze znacie kogoś do sprzątania w Piasecznie?? IP: *.* 11.03.03, 09:13
        Cześć jestem z Piaseczna i desperacko szukam jakiejś dziewczyny lub Pani do pomocy w domu. Rzadko kto chce dojeżdzać do Warszawy, więc może Wy macie jakieś sprawdzone osoby?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka