Dodaj do ulubionych

::: Lepper. Lyzwinski, Filipek :::

05.12.06, 23:33
W Y P I E R D A L A C z mojej rzeczywistosci. I to w podskokach.

Te same słowa kieruje do Tymochowicza, który nie jest zadnym specjalista
(vide "Jak to sie robi" Marcelego Lozinskiego).
Jest za to odpowiedzialny rowniez za ta sytacje. Dobry nauczyciel robi
odsiew, miernych jednostek, ktore z nauk moga zrobic zla praktyke.

P.S. Kazdy kto bedzie bronil tej chorej sytuacji. Jest nastepny na liscie do
wykopania na Białoleke.

Mysle, ze wyrazilem sie jasno.
Obserwuj wątek
    • buggi Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: 05.12.06, 23:38
      sebpl napisał:

> W Y P I E R D A L A C z mojej rzeczywistosci. I to w podskokach.
      >
      > Te same słowa kieruje do Tymochowicza, który nie jest zadnym specjalista
      > (vide "Jak to sie robi" Marcelego Lozinskiego).
      > Jest za to odpowiedzialny rowniez za ta sytacje. Dobry nauczyciel robi
      > odsiew, miernych jednostek, ktore z nauk moga zrobic zla praktyke.
      >
      > P.S. Kazdy kto bedzie bronil tej chorej sytuacji. Jest nastepny na liscie do
      > wykopania na Białoleke.
      >
      > Mysle, ze wyrazilem sie jasno.
      >

Czy to nowa prowokacja, tak dla ozywienia foruma? Pytam, bo nie wiem, jak sie
      ustosunkowac lub odstosunkowac.
      • sebpl Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: 05.12.06, 23:42
        Jak Ci serce podpowiada.
        Ja obejrzałem "Teraz My". Dowiedzialem sie jak politycy pozbywają się ciąży
        przez weterynarzy. Stąd ten post.
        • derduch Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: 05.12.06, 23:52
          Z całym szacunkiem ale stajesz się bezmyślnym narzędziem manipulatorów typu to
          ziobro czy karły. Cokolwiek czynisz madrze czyń a oczekuj końca.
          Burak i jego partia to złamasy, fakt, tylko czy przypadkiem widzisz
          przedstawienie a nie widzisz sedna?
          Pomysl, odetchnij, zastanów się.
    • mmikki czas przypomniec Nowickiego! 05.12.06, 23:57
      "Spieprzajcie, dziady!

Nie o „Cracovii", nie o „Wiśle” - ale o politykach będzie.
      Czy wy zatraciliście tak dalece instynkt samozachowawczy, że już nie
      słyszycie, nie widzicie, nie czujecie - jak bardzo mamy was dość?
      Wszystkich.

Tych z lewa, prawa, centrum i rogatek. Że gardzimy waszą interpretacją prawa i
      sprawiedliwości i śmiejemy się z waszych prób samoobrony, że wasza liga
      przypomina piłkarską, a obywatel woli bardziej stać twardo na ziemi niż
      trzymać się chybotliwej krawędzi platformy bez kół.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=51185868&a=51185868
    • j_karolak Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: 06.12.06, 08:05
      Sebpl obraził się na demokrację. To co w zamian? Może prawa wyborcze tylko dla
      grona "niezależnych ekspertów"?
      • Gość: he he he Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: IP: *.chello.pl 06.12.06, 10:03
        j_karolak napisał:

> Sebpl obraził się na demokrację. To co w zamian? Może prawa wyborcze tylko dla
        > grona "niezależnych ekspertów"?

są "osobnicy niezależni", których demokracja przerosła
        i nie w smak im frontem stać do niej,
        a tyłem nigdy nie osiągną satysfakcji tak jak by chcieli.

a co do pie..nia klasycznego to jest to najbardziej ludzkie
        i każdemu życzyć w tym szczęścia.
      • sebpl Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: 06.12.06, 10:47
        J.Karolak co ty bredzisz??? Jakie obrażanie się na demokrację? A może Ci
        panowie obiecywali w czasie kampanii, ze będą wykorzystywać seksualnie w zamian
        za pracę, brać łapówki, uciszać afery. Przypomnij mi. Może ja rzeczywiście nie
        rozumiem zasad demokracji. Tylko w takim razie po co jeszcze istnieje KK i KC?
        • j_karolak Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: 07.12.06, 08:45
          sebpl napisał:

> J.Karolak co ty bredzisz??? Jakie obrażanie się na demokrację? A może Ci
          > panowie obiecywali w czasie kampanii, ze będą wykorzystywać seksualnie w
          zamian
          >
          > za pracę, brać łapówki, uciszać afery. Przypomnij mi. Może ja rzeczywiście
          nie
          > rozumiem zasad demokracji. Tylko w takim razie po co jeszcze istnieje KK i KC?
          >

Na razie niczego im nie udowodniono. Nie można stosować zasady domniemanej
          winy. Nawet w tak jaskrawym przypadku jak ten. Każesz im wyp..ać tylko dlatego,
          że zostali o coś wstrętnego posądzeni? Trochę za szybki jesteś.
    • Gość: vortex Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:00
      Na razie to my znamy historie zrozpaczonej matki. Czy jest ona prawdziwa?
      Sex skandale sa stare jak swiat. Jak Ci nie wyjdzie to Twoja stara moze
      naszczekac na caly swiat. To sie zdaza...
      Nie mowie tak, nie mowie nie - czekam na dowody.
    • Gość: Bibiana Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: IP: 217.153.88.* 06.12.06, 10:30
      Myslę, ze nockę już przespałeś, rano coś dostałeś, skorzystałeś i dzisiaj
      popatrzysz na problem panny Anety inaczej.
      • Gość: gizmo Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:37
        Dla mnie ci trzej panowie mogliby być dotąd prawiczkami, a i tak pod apelem
        wątkotwórcy podpisuję się obiema rekami. Może by tak wprowadzić egzamin dla
        ubiegajacych się o czynne prawo wyborcze (i ograniczyć bierne dla niekaranych)?
        Kilka prostych pytań i Samejbrony nie byłoby w Sejmie nigdy.
        • Gość: Bibiana Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: IP: 217.153.88.* 06.12.06, 10:52
          generalnie społeczeństwo nie nauczylo sie dostatecznie demokracji przez 17 lat,
          a to moze oznaczać, że wlasciwie to mięlismy złych nauczycieli. Myślę, ze
          jeszcze tylko około 23. lat tej nauki i będzie inaczej. Mojżesz przez 40 lat
          prowadził Żydów do Ziemi Obiecanej. Mógł przecież krócej, ale wtedy nie
          wymarłyby pokolenia poamiętające stare czasy i mające zle nawyki.
    • Gość: ralph Re: ::: Lepper. Lyzwinski, Filipek ::: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:21
      IV RP to brudy, skandale, nepotyzm, sexafery.
      Rzygam tym wszystkim i jade do Irlandii.
    • mmikki Oto Polska zlepperowana i odnowiona moralnie! 06.12.06, 12:01
      Jak długo jeszcze, wdowcu bo Busiu, będziesz udawał, że nie ma problemu?
    • Gość: corgan ciekawe czy to już koniec Samoobrony? IP: *.chello.pl 06.12.06, 12:11
    • Gość: Mary czym wy sie tak podniecacie? IP: 217.153.205.* 07.12.06, 05:29
      Że jeden burak wychędożył jakiegoś kocmołucha z Tomaszowa? A cóż w tym
      nadzwyczajnego? Nikt nikogo nie zgwałcił - chcieli oboje, to się bzykali. A że
      jakoby dziecko z tego wyszło? Po pierwsze nie wiadomo, czy to faktyczni pomiot
      Łyżwińskiego, a po drugie to co was to obchodzi? Niech się z nim sądzi ta cała
      Aneta. Nie on pierwszy i nie ostatni będzie alimenciarz.
      • Gość: Mary a wogóle to Anetka i tak skorzystała na wszystkim IP: 217.153.205.* 07.12.06, 05:31
        Podobo zarabiała 5000 zł miesięcznie w Łodzi (to chyba sporo jak na Łódź). Ja
        za 50000 miesięcznie w Warszawie mógłbym pójść do łóżka nawet z Senyszyn.
        • Gość: Puławska Re: a wogóle to Anetka i tak skorzystała na wszys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 05:36
          Ja
          > za 50000 miesięcznie w Warszawie mógłbym pójść do łóżka nawet z Senyszyn.
          Nie wierzę. Bajerujesz.
          • mary_elx Re: a wogóle to Anetka i tak skorzystała na wszys 07.12.06, 05:47
            a ty byś nie poszła za 50.000 z Lepperem??? Albo nawet z Witaszkiem? Nie musisz
            odpowiadać publicznie - ale zastanów się... Do jakiej kwoty byś się opierała?
    • Gość: Mary czy można kogoś wrobić w gwałt? IP: 217.153.205.* 07.12.06, 06:52
      Można! Można przez podstawioną prostytutkę nałapać spermy deliwenta do kondoma,
      następnie porozrywać na sobie ciuchy, podrapać sie i posiniaczyć i wysmarować
      zdobytym podstępnie nasieniem.... I wtedy chłop jest ugotowany. Więc panowie -
      lepiej zabierajcie z burdelu to co tam zostawicie i sami wyrzucajcie tak żeby
      nikt nie widział!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka