Gość: berta IP: *.* 10.10.02, 07:20 Bardzo chetnie. Lubie towarzystwo milych, madrych mam a moja Matylda przepada za dzieciakami. Tyle, ze ma dopiero 8,5 miesiaca Czy mozna w przedszkolu wynajac np. sale z zabawkami na takie spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berta Re: Dobry fryzjer w Radomiu? IP: *.* 10.10.02, 07:22 Muszę obciąć włosy, ale nie mam zmiaru załamać sie z tego powodu...Proszę podajcie jakieś namiary na dobrego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobry fryzjer w Radomiu? IP: *.* 16.10.02, 20:45 polecam na Focha, w bramie koło restauracji Balaton, niestety nie mieszkam na stałe w Radomiu, więc nie pamiętam ani nazwy ani telefonu. Jest to facet, zresztą ten zakład jest nazwany jego imieniem. Bardzo dobry, pracował z modelkami, ma świetna rękę, ale cóż ceny większe niż warszawskie, jeśli nie bywasz w Warszawie, w której polecam panią Justyne u Jean Louis Davida w Al. Jerozolimskich vis a vis Smyka - tel. 622- 18-78, to spróbuj tego pana na Focha w Radomiu. Jest naprawdę dobry i myslę, że warto zapłacic więcej, dobre cięcie to podstawa. Wiem, bo od kilku lat nosze krótkie fryzury. Aha, jeszcze wiem, ze słyszenia, że bardzo dobrze obcina pani Asia u Laurenta przy Kosciele Garnizonowym. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekaśka Re: Dobry fryzjer w Radomiu? IP: *.* 25.10.02, 20:59 polecam Monikę z Gabriela, tak jak chcesz i do tego niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś