Gość: dwunasty IP: *.acn.pl 04.04.03, 22:56 "kasia", "bodzio", "mruczek" - ten iracki najemnik ma pewnie jeszcze niejedno imię! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bodzio Re: Iracki szpieg IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 23:01 a ty co dwunasty apostole?? siedzisz przy Biblii jak Bush i nowy swiat wymyslasz???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwunasty [...] IP: *.acn.pl 04.04.03, 23:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabieLato Re: nacjoanlisci z Syjonu IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 23:05 Lista przegientych nacjonalistow mossadowskich: omar1, dwunasty, Niech, Pndzelek Lista bedzie biezaco uzupelniana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwunasty Re: nacjoanlisci z Syjonu IP: *.acn.pl 04.04.03, 23:12 Gość portalu: BabieLato napisał(a): > Lista przegientych nacjonalistow mossadowskich: > > omar1, dwunasty, Niech, Pndzelek > > Lista bedzie biezaco uzupelniana A do czego ci ta lista proskrypcyjna potrzebna pacyfisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabieLato Re: nacjoanlisci z Syjonu IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 23:19 1./ Dojedz z Mlawy do Warszawy 2./ Kieruj sie na Mokotow 3./ Czekaj na mnie jutro o 12:15, tam gdzie kiedys kino Stolica bylo 4./ Cos ci pokaze, ale to niespodzianka.... Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: nacjoanlisci z Syjonu 04.04.03, 23:22 Gość portalu: BabieLato napisał(a): > 1./ Dojedz z Mlawy do Warszawy > 2./ Kieruj sie na Mokotow > 3./ Czekaj na mnie jutro o 12:15, tam gdzie kiedys kino Stolica bylo > 4./ Cos ci pokaze, ale to niespodzianka.... Może umówmy się u ciebie w Mławie. Po co masz się fatygować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabieLato Re: nacjoanlisci z Syjonu IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 23:30 Jak nie mieszkasz w Mlawie, to moge cie podac dane jak z Kutna dojechac. O tej Mlawie to mi omar1 zapodal, musial chyba klamac. Ale nie zapomnij, bede czekal, jak umowione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwunasty Re: nacjoanlisci z Syjonu IP: *.acn.pl 04.04.03, 23:39 Gość portalu: BabieLato napisał(a): > Jak nie mieszkasz w Mlawie, to moge cie podac dane jak z Kutna dojechac. Jak już tak dobrze znasz trasy dojazdowe z Mławy i Kutna to powiedz mi jak dojechać tam, gdzie teraz mieszkasz. Przyjadę do ciebie. Po co masz iść na piechotę. Przecież w czasie ostatniej wędrówki za chlebem do Warszawy zniszczyłeś swoje jedyne gumofilce. Nie chcę mieć cię na sumieniu jak zachorujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabieLato [...] IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 23:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwunasty [...] IP: *.acn.pl 04.04.03, 23:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Iracki szpieg IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.03, 19:22 Lista przegientych nacjonalistow mossadowskich: omar1 Lista bedzie biezaco uzupelniana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojna [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 19:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Iracki szpieg IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.03, 19:31 IP: deep.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl, to Twoje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabieLato Re: Iracki szpieg IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.03, 19:41 wojna, ale dales sie namierzyc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Iracki szpieg IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.03, 13:44 Lista przegientych nacjonalistow mossadowskich: omar1 Lista bedzie biezaco uzupelniana Odpowiedz Link Zgłoś