falkon310 19.01.07, 10:25 Jak wam dziala mobilny internet na te terenie warszawy, w jakiej dzielnicy i w jakiejs sieci macie. Ja mam z orange i na zoliborzu dziala bezproblemowo, podobnie jak na woli, gdzie pracuje, a jak jest z tym u was?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bea Re: jak dziala mobilny internet IP: *.chello.pl 19.01.07, 10:28 No to się Flakon310 ciesz!!! A co chcesz podjechać ze swoim laptopem w te rejony, w których słabszy jest zasięg? Czy po prostu chcesz obwieścić światu, że masz dobrze działający bezprzewodowy internet? Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
falkon310 Re: jak dziala mobilny internet 19.01.07, 10:44 chce sie dowiedziec komu w jakiej sieci, w jakich dzielnicach dobrze dziala internet, czy to takie dziwne. Byc moze gdzies komus smiga juz po hsdpa. Uderzylem na forum warszawy, bo interesuje mnie glownie warszawa. dlaczego beatko interpertujesz to, jakbym chcial obwiescic swiatu, ze mam dobrze dzialajacy internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: jak dziala mobilny internet IP: 212.160.172.* 19.01.07, 10:46 Bo Beatka jest trollem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: jak dziala mobilny internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:40 Era - Centrum ok, Powiśle z problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: jak dziala mobilny internet IP: *.gts.3.pl 19.01.07, 18:49 Wszystko na temat mobilnego netu macie na forum : www.bez-kabli.pl Pozdrawiam. Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z iPlusa Re: jak dziala mobilny internet IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.01.07, 20:48 W Centrum i na Bielanach iPlus działa dobrze :) Mam tylko modem EDGE, prędkości uzyskuję przeważnie w granicach maksimum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotap Re: jak dziala mobilny internet IP: *.jmdi.pl 19.01.07, 21:10 Mój orange jest na Białołęce okropnie zamulony jedynie po drugiej stronie morza (Wisły) działa jak trza....A ty skoro masz taki wspaniłoszybki to może jedż do Zbyszka tego z Bogdańca>>zobaczymy czy tam będzie OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: jak dziala mobilny internet IP: *.centertel.pl 20.01.07, 10:17 tez mam edge'a z orange i potwierdzam, ze na Bialolece - Dabrowce Szlacheckej chodzi do bani. Mniej wiecej tak jak kiedys przez modem 56kb w TP. Na szczescie jeszcze tylko do wrzesnia umowa i im podziekuje. Kumpel przywiozl do mnie edge'a z iPlusa i smigal az milo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert76 Re: jak dziala mobilny internet IP: *.cplus.com.pl 21.01.07, 13:31 Orange - JP II/ Nowolipki. Czekam z niecierpliwością na dzień kiedy skończy mi się umowa - co chwila mnie rozłącza, niby wyswietla 1,8 mb/s, ale patrząc na to jak smiga to lipa. Zadzwoniłem kiedyś na infolinię i dostałem od kolesia z działu technicznego poradę - 'prosze usiąść bliżej okna, mury mogą być za grube'. Poprzednio miałem BlueConnect i było ok. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo Re: jak dziala mobilny internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:38 Mialem i blueconnect i orange. Na pradze, gdzie mieszkalem zdecydowanie lepiej dzialal orange, transfer do 300kb/s. z blue czasami bylo podobnie, ale czasami potrafil sie laczyc pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartka a jak to wypada cenowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:41 No wlasnie, jak to wypada cenowo, w ktorej sieci ile co kosztuje i dlaczego wiecej lub mniej. Pytam, bo jestem zainteresowany powaznie. I nawet jesli gdzies jest drozej, to nie jest to dla mnie glowny argument, moze byc drozej, pod warunkiem, ze wiem za co place...czekam na odpowiedzi od uzytkownikow i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inverno Re: jak dziala mobilny internet IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.01.07, 19:23 Ja używam iPlusa na Mokotowie i jest ok. Nawet jak wyjeżdzam na wieś poza Warszawe działa i śmiga bezproblemów. Odpowiedz Link Zgłoś